Olvasói levelek

Zöld/vörös klímafasizmus

Bevezetés helyett: Aki bírja a szavakat, az bír a szó-mágia lehetőségével, tematizálhatja a közbeszédet, magát felemelve, ráégetve szavait másokra. Ennek negatív hatásait a polgári közösségek nap mint nap megélik. Ha már más talált rá gyógyszert, akkor esetleg érdemes a kúrát megfontolni saját bajunkra is.

Programajánló

103. Széchenyi Lakoma és Bál 2020. február 1-jén a PESTI VIGADÓBAN Sztárvendég: a Magyar Örökség és Hungarikum díjas  100 Tagú Cigányzenekar, táncosokkal és az eMeRTon- és Arany Nyíl-díjas  Madarak Együttes JEGYVÁSÁRLÁS

Könyvajánló

Karácsony előtt megjelent Mr. Nyugodt Erő című, Dr. Boross Péter egykori miniszterelnökkel készített interjúkötet. Január 6-án az M5-ös csatornán az „Ez itt a kérdés” című műsorban beszélgetett Boross Péter és a kötet készítője Koltay Gábor rendező.

Olvasói vélemények – „Szuperkórház”

Bocsánat, de véleményem szerint, ez nagyon kevés aláírás, mert az interneten nagyon érvényesül a baloldali fölény!  A jobboldaliaknak nagyon fontos teendője lenne, ezt csökkenteni!

Élőlánc

A magyar nép önrendelkezéséért Felvidéken, Kárpátalján, Erdélyben, Partiumban és Délvidéken 2020. május 30-án, szombaton  

2020 a klíma éve

A világ szerencsésebb része persze kommunista diktatúra nélkül is tudott vagy kényszerült ilyen takarékosan élni; ezért a Világ ökológiai lábnyoma nem is haladta meg az 1970-es évekig a Föld megújuló természeti javait; noha a legfejlettebb országok ekkor már túlfogyasztottak.

Olvasói vélemények

Valóban nagy veszély fenyegeti országunkat,aminek mértékét a fiatalok képtelenek mérlegelni,felfogni és megérteni élettapasztalat híján.

Olvasói levelek

Tapasztalatom szerint a másik oldal támogatói nagyon ügyelnek arra, hogy nehogy befolyásolja őket a Fidesz média. A balliberális és apolitikus szavazók teljesen tájékozatlanok azokról az eseményekről, megnyilvánulásokról,  törvénytelenségekről, és visszaélésekről amelyet vezetőik, képviselőik és párttagjaik elkövetnek. A Fidesz média hiába ismétli napokig hírcsatornáin a megtörtént disznóságaikat, azok nem jelennek meg saját médiáikban, legfeljebb egy olyan metamorfózist követően, hogy a megtörtént esemény valahogy mindig az Orbán kormány hibájaként történt és a jobboldal a felelős az ügyben.

Rostás Árpád asztalosmester bemutatkozása

Rostás Árpád 1979 óta dolgozik a szakmájában. Majdnem harminc éves pályafutása alatt több mint 200 régi épületen dolgozott (olyanokon is, mint az Országház, a Gellért termálfürdő, a Versailles-i kastély vagy a Louvre), illetve több mint 1000 bútort restaurált. Mérhetetlenül értékes szaktudást halmozott fel a hazai, és külföldi mesterektől tanulva. Nem véletlen tehát a név, ahogy ő is hívja magát: vándorasztalos.

A CÖF Klub Miskolc adománya a kárpátaljai magyaroknak

A Kárpátaljai magyaroknak gyűjtött ruhát és könyvet elszállítottuk december 18-án, Ilyo Kovács István buszával. Segítőinknek, a Kós Károly Szakgimnázium tanulóinak  (Nagy László, Kovács Dániel, Juhász Dávid,  Podraczki Tibor, Parai László, Ungvari Dominik) köszönjük a közreműködést.

Hozzászólás dr. Ferencz Orsolya előadásához – klímaváltozás ügyben

Változatlanul fenntartom viszont azt az állításomat, hogy a klímakérdésben mutatkozó jelentősen eltérő tudós vélemények miatt a Világ még sokat fizethet feleslegesen, s hogy ez mennél hamarabb véget érjen, igenis szükség van az avatott tudósok közötti véleményeltérés tudományos vita keretében megvalósuló rendezésére és egy világméretű konszenzus kialakítására.

Vélemények

Aggasztónak és méltánytalannak tartom a Karácsony Gergely budapesti főpolgármester és város vezetősége által képviselt fővárosi kulturális irányvonalat.

Felhívás petíció aláírására

„Karácsonyi kiadásként” tette közzé és hirdeti a Netflix a „Krisztus első kísértése” című filmet, amely vallásgyalázó elemekkel van tele. A film Jézust homoszexuálisként ábrázolja, Szűz Máriát házasságtörő nőként, az apostolokat pedig alkoholistaként. Ez teljességgel elfogadhatatlan.

Petíció a Szt. Margit Kórház sebész orvosai védelmében

Dr. Imreh Domokos osztályvezető főorvost, aki 1983-óta dolgozik ott, rajtaütés szerűen nyugdíjazták, mert elérte a 60. évet. Előjegyzett műtétek, folyamatban lévő gyógyuló betegek estek kétségbe, hogy most kihez forduljanak? Politikai tisztogatás, Imreh főorvosnak volt egy 2 perces videója, ahol Bús Balázs III. kerületi polgármestert támogatta a kampányban. Ez volt a fő bűne!!

Olvasói levelek

Már hosszú évek óta nagy tisztelettel és elismeréssel figyelem tevékenységüket, rendkívül fontos, legalább olyan számomra, mint kormányunk, hála a Jó Istennek, eddigi kiváló működése!

Ajánlat színházi előadásra

A Svung szeretettel ajánlja ELJUTHATUNK MESSZIRE című színjátékukat Bécs, Pygmalion Theater (8. ker, Alser Str. 43.) 2019. december 20. 20 óra JEGYRENDELÉS!

Holland író könyve az erdélyi arisztokráciáról

Jaap Scholten holland írót Magyarország és az arisztokrácia magyar származású, Hollandiában nevelkedett felesége révén kezdte el érdekelni. A kilencvenes évek elején Budapestre költöztek, az író azóta is kétlaki életet él Hollandiában és Magyarországon.

Olvasói vélemények

Nagyon szomorú vagyok, hogy csak mintegy 11 000 aláírás jött eddig össze. Mi lehet ennek az oka? Teszem fel magamnak a kérdést.

Fiatalok megszólítása

Valami nagy baj van a kommunikációval, a fiatalok megszólításával. Nem elég a szimpatizánsoknak leveleket küldeni!

Főpolgármester

Senki nem gondolta azt, hogy egy tehetségtelen, tudatlan és munkáját rosszul végző polgármester lesz Budapest új főpolgármestere! Hogyan tudták ezt elérni?

Advent

ADVENT a keresztény kultúrákban a karácsonyt megelőző várakozás időszaka, az azt megelőző négy vasárnap. Az advent szó jelentése „eljövetel”, a latin „adventus Domini” kifejezésből származik, ami annyit tesz: „az Úr eljövetele”. 

Néhány megjegyzés a magyar fiatalokhoz

Ti, akik tüntettek a kurdok mellett a török elnök, Erdogán ellen! Ti, akik utcára, az Oktogonra, majd a Széll Kálmán térre vonultok Orbán Viktor ellen, aki fogadta szövetségesét, a NATO második legnagyobb haderejével rendelkező ország elnökét!

KLÍMA VÁLTOZÁS?

Derék politikusaink szerint éghajlat változás  megy  végbe  napjainkban. Ennek  okozói természetesen mi  vagyunk, mert  rengeteg  benzint, olajat, földgázt, tevetrágyát, fát és szenet égetünk. Ezt az állítást  kitűnő tudósaink nagy része is  bizonygatja.

Corpus Christi

A „Corpus Christi” című film júniusban jelenik meg Amerikában. Jézust és tanítványait úgy állítja be, hogy azok homoszexuálisok.

Olvasói levél Miniszterelnök úrnak

Felfoghatatlan számomra, hogy az a Kormány és az a Miniszterelnök aki csodálatosan vezeti az országot a nép 2/3-ának támogatásával, és olyan eredményeket és sikereket tudhat magáénak ami szinte bámulatra méltó, hogyan követhet el – a demokrácia eszményére hivatkozva – akkora hibát, hogy tétlenül és bénultan szemléli….

  Műveletlen parlamenti képviselők

Ez év november 16-án a Mi Hazánk Mozgalom megemlékezett Horthy Miklós száz évvel ezelőtti, a fővárosba történt bevonulásáról, amely véget vetett a Kun Béla-féle gyilkos vörösterrornak.

Petíció Szent István királyunk szobrának felállításáért

Szent István királyunk szobrának a budapesti Szent István parkban történő felállításával kapcsolatban Karácsony Gergely főpolgármester – különböző hivatkozásokkal – elutasító magatartást tanúsít.

Kezdeményezés

Sajnos nem csak a Parlamentben, hanem az élet minden területén elterjedt a trágárság, lassan életünk természetes velejárója. Úgy érzem, a parlamenti események csupán a jéghegy csúcsát képezik.

Még választások… – vélemények

Karácsony Gergely minden budapesti állampolgárnak ígért 20000 ft-t, ha megválasztják főpolgármesternek! Zuglóban ezt szórólapon is terjesztette! Kérem, figyelmeztessék erre.

Városliget – ITT lehet aláírni!

Szabó László vagyok a Liget Projekt megmentéséért petíció elindítója. Bár már sokan 33 ezren aláírták a felhívást jó lenne még több aláírást elérni. Ha egyetértenek a petícióval kérem, ha ez nem ütközik akadályba, hívják fel a tagság figyelmét az aláírásra.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!