Néhány megjegyzés a magyar fiatalokhoz

Ti, akik tüntettek a kurdok mellett a török elnök, Erdogán ellen! Ti, akik utcára, az Oktogonra, majd a Széll Kálmán térre vonultok Orbán Viktor ellen, aki fogadta szövetségesét, a NATO második legnagyobb haderejével rendelkező ország elnökét!
Ti, akik pár százan megbénítjátok Budapest közlekedését taxis sztrájkot imitálva!
Ti tudjátok egyáltalán, hogy miért csináljátok ezt, kiknek szolgáltok akaratotok ellenére – nem először?

Engedjétek meg, mint egykori gimnáziumi történelemtanár, néhány dolgot felelevenítsek számotokra. Érzéseitekkel egyetértek. Igenis ki kell állni a kisebbségek jogaiért, érdekeiért. Igenis megérdemelné a csaknem 40 milliós kurd nép, hogy önálló országot kapjon. A kurdok – ha a diaszpórát nem vesszük – Szíriában, Törökországban, Irakban és Iránban élnek. Ha valakik, akkor e több mint ezer éves nép már régen megérdemelt volna egy Kurdisztánt.

De nem gyanús számotokra, hogy Koszovó, alig két millió lakosával (1,7 millió albán és 200 ezer szerb) önálló országot kapott?

Nem mondta senki nektek, hogy itt egy óriási nagyhatalmi játszma talpasai lettetek? Egy múlt és történelem nélküli Koszovó az ENSZ-től államot kapott a szerbek ellenére, míg a kurdok, mind a 40 millió, örökös szétszakadásra ítélve élnek évszázadok óta, és hiába harcolnak a függetlenségükért. Nem gyanús ez? Nem gondoltatok arra, hogy az olaj és a gazdasági érdekek döntenek el mindent?

Ezért nincs hazájuk a kurdoknak. S talán sohasem lesz!

Magyarország ebben a történetben kis pont. A kurd önállóságért semmit sem tehet. De érthető érdekei mentén fontos számára, hogy a szír milliók ne Európába özönljenek, legfőképpen ne közvetlenül Magyarországra. Ezért fontosak számunkra a törökök. Mert ők mit akarnak? Vissza akarják a szír milliókat telepíteni hazájukba, Szíriába, ami bizonyos szempontból kurd érdekeket sért.  Szimpatizálhatunk velük, de a mi érdekeink, a népünk jóléte fontosabbak.

 

Akarva, akaratlanul egy kis-ázsiai konfliktus, a török-kurd ellentétek részeseivé váltunk. De minek is?

Kik visznek tévútra, kik csapnak be Benneteket, kedves Barátaim, Fiatalok? A balliberálisok, a Gyurcsányék pártja, az SZDSZ elvbarátai, a momentumosok és a régi kommunisták pártja, az MSZMP utódai, a szocialisták. Körbenéztetek, hogy kik vezették november 7-én a menetet? Azok az elhasznált kommunisták, volt MSZMP-s párttagok, besúgók, ügynökök, akik ott vonultak a Kádár-rendszer idején a november 7-ei, a Nagy Októberi Szocialista Forradalom ünnepén. Akkor is egy idegen nép ünnepét ünnepeltük. Nem furcsa?

Ezek a Ti vezetőtök!

Gondoltatok arra, hogy a baloldal milyen bűnöket követett el ellenetek, a fiatal generáció ellen 1945 óta? Nem is tudjátok, hogy mi volt 1956-ban? Most azoknak a szellemi leszármazottai, a forradalom vérbefojtóinak unokái vezetnek az orrotoknál fogva.

Mindenáron nemzetellenessé akarnak Benneteket tenni, ahogy bennünket is, a zagyva globalista, internacionalista eszmékkel, számítva a Ti történelmi tájékozatlanságotokra.  Az MSZP-SZDSZ-kormány egykori szabaddemokrata oktatási minisztere, Magyar Bálint 1994-ben nem véletlenül törölte el a történelmi érettségit. Nem értitek? Hülyét akarnak belőletek faragni, akik semmit nem tudnak a történelmi múltjukról, és lehet vezetni őket, mint a birkákat.

Arról mélyen hallgatnak (az MSZP, az SZDSZ, Gyurcsány, Kovács Laci bácsi és Pető Ivánék, Kunczéék), hogy ők tagadták meg a magyarságot, amikor 2004. december 5-én nemet mondtak a kettős állampolgárságra. Nemet mondtak az 1500 éves múltra, a Szent István királyunk óta létező államiságunkra és mindenre, ami a magyar múltat, a magyar nyelvet s a magyar hagyományokat jelenti.

Arról mélyen hallgatnak, hogy gyűlölik, ami magyar, gyűlölik a magyar sikert, a magyar boldogságot, a magyar fejlődést, amit elfednek orbánozással, diktátorozással, folyamatos hazugságokkal.

Amikor kivonultatok tüntetni, nem gondoltatok azokra a kisebbségben élő magyarokra, akik szeretnék használni anyanyelvüket, akik magyar nyelvű iskolákban szeretnének tanulni, autonómiában szeretnének élni, s akik egyenlő bánásmódot kívánnának Erdélyben, Székelyföldön, Kárpátalján, a Vajdaságban és Felvidéken az uralkodó nemzettel. Ahogyan ez természetes más Európai Uniós országban.

Nem gondoltatok arra, hogy értük is kellene tüntetni, értük is meg lehetne bénítani a közlekedést? Pedig magyar testvéreitek a szomszédaink, határainkat körbe veszik a magyar anyanyelvűek, de Ti a sok ezer kilométerre élő kisebbségekért harcoltok. Nem furcsa? A tietekért semmit, az idegenekért mindent!?

Ez a liberális ferde világ!

Könyörgöm, mi közötök ehhez? Én megértem azokat a liberális fiatalokat, akik a tibetiek érdekében a kínai nagykövetség elé vonulnak és mécsest gyújtanak. De a magyarjaitokért miért nem álltok ki? Nem érzitek, hogy mennyire torz ez a világ, ami mellé odaálltok?

Pedig 1988-ban az akkori magyar fiatalok százezrei vonultak a Hősök terére a romániai magyar falurombolás ellen. Akkor a magyar kiállt a magyar mellett. Akkor, a kommunista diktatúra idején több volt a hazafias érzés, mint most? Nem gondoltatok arra a zűrzavaros, fejetlen felvonulás közben, hogy Erdély a többi között olyan nagy történelmi személyiségeket adott hazánknak, mint Hunyadi János és Hunyadi Mátyás, Bocskai és Bethlen fejedelmek, és olyan íróink, művészeink származnak onnan, mint Ady Endre, Dzsida Jenő, Wass Albert, Koós Károly és Tamási Áron.

Akkor kérdezek valamit. Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, Fekete-Győr András, Cseh Kata, Donáth Anna és a többiek azok, akik az Európai Unióban Magyarországot támadják, percenként elárulják, akik idegen érdekek szolgálatába álltak Magyarország tönkretételéért, s megtagadják székely testvéreinket, a határon túli magyarságot, ezek nektek miért kedvesek? Azok, akik elárulják Erdélyt, a székely népet és most a román köztársasági elnök választás előtt a román jelöltet támogatják a magyar ellenében. Mit gondoltok róluk? Nem nettó hazaárulók?

Térjetek észhez! Hová tartoztok, magyar fiatalok? Nem a magyarokhoz? Ha nem, akkor elvesztek a nemzetköziség koszos, zűrzavaros tengerében.

Drága fiatal Barátaim! Gondoljátok végig, mit tesztek? Kinek lettetek a szolgáló leányai? Előbb-utóbb rájöttök, hogy egy nagy nemzetközi hatalmi maffia áldozataivá váltatok, a háttérben Soros Györggyel és pénzügyi támogatóival, akiknek magyarországi képviselői a többi között Gyurcsány Ferenc és Fekete-Győr András. Céljuk: Magyarország megsemmisítése, idegen népek, migránsok százezreinek betelepítésével.

Talán magunkért, a mi szuverenitásunkért, függetlenségünkért, a szabadságunkért kellene tüntetni, amíg nem késő. Ne engedjétek magatokat belevinni a susnyásba.

Ha nekem nem hisztek, az „Öregnek”, akkor olvassatok magyar történelmet: Jókai Mórt, Arany Jánost, Gárdonyi Gézát, Fraknói Vilmost, Móricz Zsigmondot, Mikszáth Kálmánt, Szekfű Gyulát, Hóman Bálintot, Márai Sándort, Mindszenty Józsefet, Illyés Gyulát, Csurka Istvánt, Csoóri Sándort és számos kitűnő történészt, írót! Akkor rájöttök az összefüggésekre. S ez a lényeg.

B.J.

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!