Főpolgármester

Senki nem gondolta azt, hogy egy tehetségtelen, tudatlan és munkáját rosszul végző polgármester lesz Budapest új főpolgármestere!
Hogyan tudták ezt elérni?

A gyülölet terjesztésével és az Igazság elhallgatásával az ATV-ben, Index-ben, HVG-ben, 444.hu-ban, Origó-ban, 24.hu-ban,…!

Egyes fiatalok és a gyülölködésre hajlamosak CSAK ezeket a médiákat olvassák, amelyek szándékosan NEM írják meg a Magyar Kormány, Orbán Viktor, Kövér László és Áder János kiemelkedõ munkáit!

Ezen médiák magyar-ellenes szándéka teljesen világos sokunk számára, de akik csak ezeket olvássák a sok negatív megjegyzésekkel ezt nem veszik észre!

Mi a megoldás?

A Magyar Kormány erõteljesebben lépjen fel a magyar-ellenes és az erõszakos cselekedetek ellen!

Ha, Borkai Zsoltot az ellenzék egy magánügy miatt teljesen kikészített és elvett tölle mindent, akkor a FIDESZ/Magyar Kormány álljon ki azért, hogy Lackner Csaba, Gothár Péter a szexuális zaklatási botránya miatt és más ellenzéki politikusok (Gyurcsány Ferenc szemkilövetési rendeletei és az ország tönkretétele, Demszky Gábor Budapest tönkretétele) kapják meg ugyanazt az eljárást és büntetést, mint amit Borkai Zsolt kapott az ELLENZÉKI PÁRTOKNAK/POLITIKUSOKNAK KÖSZÖNHETÕEN!!!

FEL KELL HÍVNI AZ EMBEREK FIGYELMÉT ARRA, HOGY: DOBREV KLÁRA, CSEH KATALIN, DONÁTH ANNA, FEKETE-GYÖR ANDRÁS POLITIKUSOK MAGYAR-ELLENES POLITIKÁT FOLYTATNAK, AKIKET AZ ATV ÉS A TÖBBI ELLENZÉKI MÉDIÁK MAXIMÁLISAN TÁMOGATNAK!!

DOBREV KLÁRA AZ EU-POLITIKUSOKAT ORBÁN VIKTOR ÉS VÁRHELYI OLIVER ELLEN ÚSZITJA GYÜLÖLKÖDÕ ÉS MAGYAR-ELLENES PROPAGANDÁJÁVAL! 

EZ, SÉRTI A MAGYAR NEMZET TÖBBSÉGÉNEK AZ ÉRZÉKENYSÉGÉT!

ILYEN EMBEREK ELLEN CSAK A SAJÁT MÓDSZERÜKKEL LEHET KÜZDENI!

AZ EU-BAN BE KELL MUTATNI AZT, HOGY EGY OLYAN POLITIKUS/DOBREV KLÁRA, AKI ELLEN A SAJÁT HAZÁJÁBAN KORRUPCIÓ VÁDJA ÁLL FENN ÉS AKI FÉRJE TÖNKRETETTE MAGYARORSZÁGOT NEM SZABAD KOMOLYAN VENNI! 

EZT, A MAGATARTÁST VÁRJUK EL A TÖBBI MAGYAR FIDESZ/KDNP PÁRTOK EU-KÉPVISELÕITÕL!!!

Egyik ismerõsöm vette a faradságot és a 444.hu-ban azokhoz a hozzászólásokhoz, amelyek alaptalanul kritizálták a legaljasabb módon a miniszterelnökünket, a FIDESZT, a Magyar Kormányt,Kövér Lászlót, Áder Jánost,…megválaszolt kultúráltan minden bejegyzésre és leleplezte a hazugságokat, megjegyezve azt, hogy itt a gyülölködés a lényeg!

Legközelebb, amikor szeretett volna beírni, akkor azt tapasztalta, hogy LETILTOTTÁK és nem engedték, hogy véleményt nyilvánítson!!!

A többi Kormányellenes,…gyalázatos megjegyzések megmaradhattak, DE aki meg merte írni az IGAZAT, azokat letiltották!!

ITT VAN AZ ELLENZÉK EREJE!!

Az ATV és a többiek NEM TÖRÕDNEK AZZAL, HOGY A TÖBBSÉGNEK MÁS A VÉLEMÉNYE! JÓL MEGTERVEZETT MÓDSZERREL ELÕKÉSZÍTIK AZ EMBEREK MANIPULÁLÁSÁT!!

EZEKET AZ EMBEREKET KELLENE FELVILÁGOSÍTANI ARRÓL, HOGY HAMIS TÉNYEKBEN HISZNEK, MIVELHOGY A VALÓSÁG „MÁS”!!!

EZÉRT, KELLENE MINNÉL TÖBB NYUGDÍJAST (AKIKNEK VAN IDEJE) VAGY FIATALT FELKÉRNI ARRA, HOGY ÍRJÁK MEG A VÉLEMÉNYÜKET EZEN MÉDIÁK „FACEBOOK” OLDALAIN, HOGY AZ ELBUTÍTOTT EMBEREK LÁSSÁK BE AZT, HOGY AZ ELLENZÉKI  MÉDIÁK HAMIS PROPAGANDÁT FOLYTATNAK!

EZEN MÉDIÁK HALLGATNAK ARRÓL, HOGY NYUGATON SOKKAL ROSSZABB A HELYZET AZ 1) OKTATÁSBAN, 2) EGÉSZSÉGÜGYBEN, 3) KÖZLEKEDÉSBEN,…

HALLGATNAK A NYUGATI DEKADENS KULTÚRÁRÓL ÉS AZ EMBEREK ELÉGEDETLENSÉGÉRÕL! CSAK ARRÓL ÍRNAK, HOGY AZ ORVOSOK, FIATALOK ELHAGYJÁK AZ ORSZÁGOT, …DE, ARRÓL, HOGY MILYEN SOKAN MENNEK VISSZA HALLGATNAK!

AZ ELLENZÉKI MÉDIÁKAT MEG LEHETNE BUKTATNI  ÉS EZÁLTAL AZ ÁLTALUK TERJESZTETT HAMIS PROPAGANDÁT MEG LEHETNE SZÜNTETNI, HA A JOBBOLDALI BEÁLLÍTOTTSÁGÚ SZEMÉLYEK VENNÉK A FÁRADSÁGOT ÉS BEIRNÁK A VÉLEMÉNYÜKET ÉS AZ IGAZAT EZEN MÉDIÁK FACEBOOK-OLDALAIRA ÉS PÁRHUZAMOSAN IRNÁNAK AZ ELLENZÉKI MÉDIÁK SZERKESZTÕSÉGEINEK IS, AZÉRT, HOGY AZ OTTANI HAZUGSÁGOK ÉS MOCSKOLÓDÁSOK SÉRTIK A JOBBOLDALI EMBEREK ÉRZÉKENYSÉGÉT!!

LEGYEN EGY SZERV, AHOVA A JOBBOLDALI BEÁLLÍTOTTSÁGÚ EMBEREK FORDULHATNAK AKKOR, HA OLYAN POLITIKUSOKAT MOCSKOLNAK, AKIKET ÕK VÁLASZTOTTÁK MEG, EZÁLTAL A TÁMADÁSOK ÕKET IS ÉRINTIK ÉS EZÁLTAL SÉRTIK AZ ÉRZÉKENYSÉGÜKET!!

EZEN SZERVEK PEDIG BÜNTESSÉK MEG AZOKAT AKIK MOCSKOLÓDNAK!!

Tisztelettel,
G.G.

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!