Még választások… – vélemények

Tisztelt Cím!

Karácsony Gergely minden budapesti állampolgárnak ígért 20000 ft-t, ha megválasztják főpolgármesternek!
Zuglóban ezt szórólapon is terjesztette! Én egy TV nyilatkozatában hallottam. Kérem, figyelmeztessék erre.

Üdvözlettel! K. H. G.-né
______________________________________________________________________

Tisztelt Fórum!

Hallom itt is ott is, hogy az emberek a mindennapi dolgokban a legegyszerűbb dolgokat sem értik meg. Valószínű a számítógép világa kezdi elfeledtetni az emberekkel a gondolkodást. Érdemes lenne a kormány terveit, intézkedéseit ezen a szinten is közzétenni.

A legújabb megnyilvánulásokhoz meg csak ennyit: úgy tűnik elérkezett az exorcizmus ideje.

Tisztelettel: Dr. D. Á.
____________________________________________________________________

Önök  az ország élő lelkiismerete. Mindent köszönünk, ISTEN ÁLDÁSA KÍSÉRJE  a munkájukat
H.E.
_____________________________________________________________________

Tisztelt Honfitársaim, olvasva a szövegüket arra a megállapításokra  jöttem, hogy a kormányunk nagyot tévedett amikor , az Új Budapesti polgármestert ki nevezte. Szégyen az egész Magyar társadalomra, hogy a  Fidesz és a KDNP többségének mandátuma alatt, ilyen nyikhajok , kaphattak olyan pozíciót, a  amellyel a Budapesti és Magyar ország Fő polgármesteri székébe, egy tudatlan balfácánt ültetek, akin keresztül beözönlöttek a bal fácánok, akik már többször tönkre tették édes hazánkat.. 86  éves koromra nem tudom el híni,hogy, tiszteletre méltó Miniszterelnökünk és a Köztársasági elnök tönkre tegyék  hazánkat, akikre 10 éven keresztül többséggel szavaztunk.úr, ilyen  , állatokat be engedtek a kormányba, akik a kinevezés  után rögtön, az ellenség soraiból elő vették a rég bírósági delikvenseket, . Uraim , valami baj van a felelős politikusokkal, akiket a magyar történelem , már többször leváltott vagy félre tették, spanyol  asztal alá, akinek örülni kellene,hogy a fejük a helyén maradt és élhetnek ebben az országban, amit el adtak hatszor. A legfőbb balfácánt már régen  konzerválni kellett volna a feleségével együtt, és nem pedig elküldeni az Európa Parlamentebe, hogy ott piszkítson bennünket és édes hazánkat.

B.T.
_________________________________________________________________________

Tisztelt Csizmadia László úr!

Sajnálattal kell látnom és hallanom, hogy a Fidesz, Orbán Viktor úr, Tarlós István úr és az Önök oldalán is olyan véleményt fogalmaztak meg, miszerint a budapestiek nem Tarlós úrra szavaztak, hanem a Demszky-Gyurcsányt korszakot akarják visszahozni. Ez szerintem nem fedi a valóságot, ugyanis a Fidesz azt is állította, hogy a szavazótáboruk létszáma nem csökkent, vagyis nem a budapestiek szavaztak a Demszky-Gyurcsány korszakra, hanem csak a Budapesten élők közül szavaztak többen, azaz az ellenzéki szavazók és azok a külföldiek, és fiatal szavazók, akiket az ellenzék sikeresen elkábított mert vette a fáradságot és megpróbálta a saját oldalára meggyőzni.

Nagyon sok budapesti szavazó a Tarlós István úrra szavazott, ezért ezeknek a budapesti szavazóknak sértő azt hallani, hogy a budapestieket általánosítják, és minden budapesti szavazóról azt állítják, hogy a budapestiek a Demszky-Gyurcsány korszakot kívánják vissza, vagy esetleg a Tarlós István úrra szavazók talán nem budapestiek.

Kérem, hogy mielőtt általánosítanak esetleg átgondolni a kijelentésüket, ezt építő kritikának szántam.

Üdvözlettel: R.E.-né
________________________________________________________________

Tisztelt Fórum!

Szeretem nézegetni a világ nevezetességeit. Sajnos, csak újságokon keresztül van rá módom. A munkahelyemen találtam Kreissl Touristik prospektusát , ami európai utazásokat kínál. www.kneissltouristik.at

Érdeklődéssel vettem kézbe, keresve, hová osztanak be bennünket? Kelet-, vagy Közép-Európába? Jelenleg még nagy ijedség van bennem. Sehová nincs beosztva Magyarország és Szlovákia!!!

Újra felosztanak minket?
Hová?

A prospektus szerint Közép-Európához tartozik Ausztria, Svájc, Németország, Hollandia, Belgium, Csehország, Lengyelország és Ukrajna.

Kelet-Európánál Bulgária, Románia, Moldova, Belorussia, Észtország, Lettország, Litvánia és Oroszország szerepel.

Nyugat-, Dél-, és Dél-Kelet Európa (ide Horvátország, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Albánia, Montenegró, Görögország, Kréta, Ciprus, Törökország, Örményország, Azerbajdzsán tartozik.)

Igaz, hogy Észak-Európa nem szerepel a prospektusban, de nekem nagyon fura, hogy se Közép-, de még Kelet-Európa országai közt sem találom hazánkat és Szlovákiát. Hová tartozónak vélnek minket?!

Remélem nem ismétlődik meg 1921?

Tisztelettel: Dr. D.Á.
_________________________________________________________________

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!