Városliget – ITT lehet aláírni!

Tisztelt CÖF!

Szabó László vagyok a Liget Projekt megmentéséért petíció elindítója. Bár már sokan 33 ezren aláírták a felhívást jó lenne még több aláírást elérni.
Ha egyetértenek a petícióval kérem, ha ez nem ütközik akadályba, hívják fel a tagság figyelmét az aláírásra.
Előre is köszönve
Szabó László
Nagykanizsa

FELHÍVÁS A LIGET BUDAPEST PROJEKT MEGMENTÉSÉÉRT – Peticiok.com

___________________________________________________________________________

Tisztelt Vezetőség!

Nagy örömömre szolgált, hogy Önök néhány nap alatt összegyűjtöttek több mint 5000 aláírást a Dél-budai Centrumkórház megépítéséért. Én magam is az aláírok közé tartozom.

Nagyon szeretném Önöket -többed magammal- arra kérni, hogy nyújtsanak be egy petíciót a Városliget projekt megépítéséért is. Egy teljesen lehetetlen, őrült dolog, hogy egy ilyen csodálatos projektet, aminek az előkészítéséért 100 milliókat már kifizettek, egyszerűen a szemétbe dobnak. A véleménykutatást csalással csinálta az ellenzék, mert úgy tették fel a kérdést, hogy kívánják-e, hogy a Városligetet beépítsék. A sok -tájékozatlan   ember sajnos elhitte, hogy tényleg a beépitésról van szó, s ezért  úgy válaszolt, hogy nem. De hát ez a projekt nem jelenti a beépítését, éppen ellenkezőleg, egy gyönyörű terület kialakítását jelenti, sok fűvel és fával. Ha a kérdést most úgy tennék fel, hogy a valóságnak megfelelően ismertetik a projektet,tehát a lakosság tudná, hogy ott egy gyönyörű füves, fás és virágos terület marad, minden valószínűség szerint a projekt realizálását kívánnák..
( Megjegyzem, nem tudom, hogy mi lett volna Budapestből, s úgy egyébként az európai városokból, ha minden építkezéshez a lakosság véleményét kérték volna, s nem a szakértők véleménye lett volna a döntő. ) A mi „dicsőséges” liberálisaink uralma alatt a Liget teljesen tönkrement. Az nem zavarta őket. Csak ez a nagy értékű projekt megvalósítása fáj nekik. Nagyon átlátszó történet. Tudják, hogy ez a projekt, meg a többi, amelyet mind nem akarnak, Orbán Viktor és a kormánya dicsőségét szolgálná, s ez az ami fáj nekik. Ezt nem akarják. Szóval kérem sokunk nevében, hogy vagy egy petíciót nyújtsanak be, biztosan össze tudnak nagyon sok aláírást gyűjteni, vagy egy referendum formájában követeljék a Városliget megépítését

Nagyon kérem sokunk nevében, hogy tegyenek az ügyben valamit.

Előre is köszönettel,

S.-né dr. S.E.

________________________________________________________________

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!