Olvasói levél Miniszterelnök úrnak

Mindenkinek el kell olvasni ! Kötelező ! Ébresztő Fidesz és KDNP!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Szomorúan követem az eseményeket és meg kell mondanom naponta kinyílik a bicska a zsebemben! Felfoghatatlan számomra, hogy az a Kormány és az a Miniszterelnök aki csodálatosan vezeti az országot a nép 2/3-ának támogatásával, és olyan eredményeket és sikereket tudhat magáénak ami szinte bámulatra méltó, hogyan követhet el – a demokrácia eszményére hivatkozva – akkora hibát, hogy tétlenül és bénultan szemléli, hogy a régmúlt idők nép ellenségei és az új idők nép nyúzó hiénái, milliárdos sikkasztók, adócsalók, az országot a tönk szélére juttatók és az ország elveszejtésén munkálkodók lassan de biztosan – külföldi profi támogató gazemberekkel a hátukban felforgatják az ország békéjét. Csalással és manipulációval átvegyék a hatalmat úgy, hogy a naiv és tudatlan embereket becsapják, átverik és alattomosan saját oldalukra fordítják! /ld. a polgármester választások hihetetlen története/ Mindenki tudja hogy Gyurcsány és klánja az, aki ájtatos manóként, színészi tehetségét csillogtatva építgeti apró bástyáit, mozgatja a szálakat, felügyeli és visszatelepíti a bukott éra tagjait, településeket, hivatalokat betöltve hidra módon szaporodó hiéna hadával egyre jobban terjeszkedik és éli föl a nehezen elért eredmények gyümölcseit. A dilettáns Karácsony Gergelyt marionett bábuként rángatva szép lassan eléri, hogy csodálatos fővárosunk teljesen szétessen és ellehetetlenüljön, és polgárháborús helyzet jöjjön létre. Sorossal együttműködve és feleségét maga előtt tolva Brüsszelben kampányol Ön és a Kormány ellen, a létező leggusztustalanabb, és legerkölcstelenebb módon!

Alattomosságát mutatja hogy 160 ezer gyerekkel levelezget egy facebook oldalon, akiket próbál maga mellé édesgetni átlátszó hazugságaival, meghívja őket az általa rendezett bulikra. Így eléri, hogy a következő választáson már nagykorúvá váló fiatalok ő rá szavazzanak. Az idős és tapasztalatlan korosztályt, főleg a nőket hagymázas modorával téveszti meg!

Miniszterelnök Úr! Az első narancstól Ön mellett állok. A leghűségesebb követője vagyok. Minden lépését figyelem áldásos tevékenységének amit a népéért tesz, és csodálatos, bölcs és türelmes politikájának következtében soha nem jutott még ennél magasabbra országunk, soha nem volt ennyi jó dolog aminek örülhettünk, és soha nem voltunk még ennél nagyobb biztonságban mint most! Isten áldja meg érte!

Mégis Budapest eleste óta félek! Mert látom, hogy lassan de biztosan a türelmes, becsületes és tiszta kezű, lelkiismeretes és hazájáért élő embert és kormányát „el fogja pusztítani” egy aljas, utolsó áruló szövetség, mert még mindig nem látják Önök, hogy itt már nem elég a türelem, ezekkel már nem lehet udvariasan, kesztyűs kézzel bánni. Hiszem, hogy a kígyót már a tojásában meg kell ölni, mert ha kiszabadul, halálra marja azt aki életet adott neki.!!!

Kérem Miniszterelnök Úr! Sokunk véleményét tolmácsolom: szeretnénk ha Alkotmányba vennék a hazaárulás bűntettének tényállását és a legsúlyosabb szankciókkal, börtönnel, közügyektől való teljes és végleges eltiltással sújtanák azokat a gazembereket, akik most is édes hazánk drága testét marcangolják. Ők nem érdemelnek kegyelmet. TEGYETEK MÁR VALAMIT!!! EZ MOST ÉLETBEVÁGÓAN FONTOS! AMÍG NEM KÉSŐ!!!!

És vigyázzon az életére Miniszterelnök Úr mert ezektől bármi kitelik!!! Jön az Ünnep és ismét eljön a tagadás ártó szelleme!!!

Maradok Tisztelettel: őszinte támogatója

L.K.

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!