Blog

Meghívó

a „Na és?” című Civil AkadémiáraCsizmadia László       a CÖF-CÖKA elnökének meghívására a vendég:Fricz Tamás                 politológus, a Civil Összefogás Fórum szóvivője, a 2022. évi Szellemi Honvédő díj kitüntetettje Biztosan emlékeznek arra, amikor Horn Gyula azt találta mondani az 1956-ban betöltött pufajkás …

Olvass tovább

Átragasztó mester feljelentve!

Ahogy ő ragaszt, nem ragaszt úgy senki! Márki-Zay Péter nemcsak ragaszt, ragasztat és ragad is. A ragasztót nehéz eltávolítani. Úgy tűnik, a plakátot könnyebb. Nehezen tűri, hogy senki földjére vásárolt útlevelet. Konyec – vége a politikai ámokfutásnak. Nem kell senkinek. …

Olvass tovább

Közlemény

A CÖF-CÖKA mindig is elfogadta, hogy az egészséges nemzeti érdekeket képviselő ellenzéki pártok a klasszikus demokrácia szerves részének tekintendők. Az Európai Parlamentben azonban példátlanul, az ellenzéki pártok a Momentum kezdeményezésére, Donáth Anna előterjesztésével elfogadtatta, hogy a Magyarországnak járó pénzeket továbbra …

Olvass tovább

Meghívó Szeged

A „Veszélyes idők” című kihelyezett civil akadémiáraVendég: Horváth József vezérőrnagy, biztonságpolitikai szakértőIdőpont: 2024. május 2. 18 óraHelyszín: Szegedi Dóm Látogatóközpont

Meghívó

A CÖF Klub Miskolc szeretettel hívja Önöket a „Képes visszatérni az alapelvekhez az Európai Unió?”című Kihelyezett Civil Akadémiára2024. április 25. csütörtök 18 óraTudomány és Technika Háza (Miskolc, Görgey A. u. 5) Fricz Tamás politológus, az Alapjogokért központ kutatási tanácsadója, a …

Olvass tovább

Reakció az Átlátszó sajtópereket tárgyaló cikkére

Az úgynevezett oknyomozó munkát folytató, a Soros-hálózat „prominens” entitásai által jelentős összegekkel finanszírozott NGO, az Átlátszó visszatérő rendszerességgel közöl statisztikákat a különböző médiatermékek sajtópereinek eredményeiről. Azonban a szervezet „érdekes módon” arról már kevesebb lelkesedéssel publikál éves kimutatásokat, hogy az állami …

Olvass tovább

Sajtótájékoztató összefoglaló

NGO-kat, civil szervezeteket figyelő lokátort állított munkába a CÖF-CÖKA (Civil Összefogás Fórom – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány) – közölte Csizmadia László, a szervezet elnöke 2023.04.16. keddi sajtótájékoztatóján Budapesten.

Civil Akadémia összefoglaló

„Orbán Viktor és a Szent korona” címmel sikeres előadást tartott a Polgárok házában meghívott vendégünk, Zétényi Zsolt jogász, a CÖF C12 szakértői csoport tagja. Az előadás felvétele ITT megtekinthető

Mert nem csak egy zongora

Az elmúlt hetek szomorú, elkeserítő magyarországi híre, hogy a Keleti pályaudvar Lotz termében álló zongorát ismeretlen elkövetők szétverték. Ezért javasoljuk, hogy teremtsük elő együtt a forrást egy másik zongorára.

Közlemény

Ha elveink ellen támadnak, összezárunk, nem kicsit, nagyon! A nemzeti konzervatív világ mára megtanulta, hogy amikor tétlenül szemlélte a korrupció és az ultraliberális pártok, valamint segédcsapataik sáskajárását, akkor a közösségi javak felfalásának adott szabad utat.

Meghívó

„Orbán Viktor és a Szent Korona” című Civil Akadémiára Csizmadia László a CÖF-CÖKA elnökének meghívására a vendég Zétényi Zsolt jogász, a CÖF C12 szakértői csoport tagja Időpontja: 2024. április 8. hétfő, 17:30. A program helyszíne a Polgárok Háza (1089 Bp. Visi Imre utca 6.) REGISZTRÁCIÓ!

Spároljunk egy kicsit

Az üzleti életben történő talpon maradás kemény feltételeket támaszt. Élénk figyelmet, innovációs készséget követel. Az élelmiszer kis- és nagykereskedelem harca a vásárlókért élet-halál küzdelem. Kétfrontos csatatér, ahol a konkurencia mindig készenáll a hódításra, akár a bekebelezésre is.

A Gyurcsány-show után itt a gyenge Magyar-show

Magyar Péter egy megátalkodott áruló, akinek nincs helye a közéletben.

Erősítsük egymást, támaszkodjunk egymásra, bízzunk egymásban!

Legnagyobb nemzeti ünnepünkön az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharcra, magyar és lengyel mártírjaira emlékezett a CÖF-CÖKA lengyel barátaival. Üzenet Lengyelországba (videó)

Hatalmas siker, hihetetlen szám: rekordot döntött Rákay filmje

Özönlenek a nézők a Petőfi-filmre: a Most vagy soha! március 14-i bemutatója óta több, mint százezer ember nézte meg a nagyszabású, történelmi kalandfilmet – közölték a film producerei és a Forum Hungary.

Sajtótájékoztatón elhangzott kérdéseinkre választ kaptunk az alatszo.hu ügyvezető-főszerkesztőjétől

A közelmúltban a CÖF-CÖKA sajtótájékoztató keretében mutatott be olyan tényeket, amelyek alapján joggal merült fel a kérdés, hogy az Átlátszó külföldi érdekből folytathatja-e az ún. oknyomozó munkáját. Ennek nyomán adatigényléssel fordultunk az Átlátszóhoz, amelyben arra kértük a szervezetet, nyilatkozzanak arról például, hogy megfigyelt-e már, illetve folytatott-e már oknyomozó munkát az Átlátszó külföldi forrásból, magyar szervezetekkel szemben, illetve sérthetett-e már magyar állampolgár magánélethez való jogát az Átlátszó külföldi pénzből finanszírozott oknyomozó munkája.

Szabad Európa / CÖF-CÖKA: kérdések és válaszok

Idegen érdekek mentén és külföldi forrásból Magyarországon működő civil szervezetek tevékenységének vizsgálatára a CÖF–CÖKA a napokban munkacsoportot hozott létre. Ezzel kapcsolatban a Szabad Európa szerkesztősége kérdéseket intézett a civil szervezethez, melyeket a CÖF-CÖKA válaszával együtt az alábbiakban közlünk.

A multiknak is meg kell érteniük, hogy a verseny elkerülhetetlen!

Mi, magyarok a rendszerváltás első éveiben hittünk a Nyugat önzetlen segítségében. Hamarosan rájöttünk, hogy tévedtünk, fizettünk is érte.

Közlemény

„Megvették őket kilóra” címmel tájékoztató kampányt indít interneten és plakátokon a Civil Összefogás Fórum a dollárbaloldalról. A dollárbaloldal eladta magát. Először tagadták, de kiderült, hogy a baloldal több milliárd forintnyi dollárt fogadott el Amerikából, Soros Györgyhöz köthető szervezetektől.

A CÖF-CÖKA munkacsoportot hoz létre a külföldről finanszírozott szervezetek átvizsgálására

Idegen érdekek mentén és külföldi forrásból Magyarországon működő civil szervezetek hazai politikusokat és magánszemélyeket figyelnek meg. Céljuk a magyar emberek és politikusok „levadászása” – fogalmazott ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF–CÖKA szóvivője a szervezet mai sajtótájékoztatóján.

A kereskedelmi dolgozókat segítő törvénymódosítást javasol a CÖF-CÖKA és az Egyenlő.hu szakszervezet

Az Egyenlő.hu és a CÖF-CÖKA javaslata olyan szociális juttatást biztosít, amelyhez új technikai feltétel teljesítése nem szükséges, a cégeknek többletköltséget nem okoz.

A CÖF-CÖKA március 15-i programja

Várjuk Önöket a Bem téri koszorúzásra!

Könyvajánló: Út a szemedben, cél a szívedben

Kelemen András kétkötetes memoárjának egyes fejezetei az Életünk folyóiratban jelentek meg.

Meghívó

a „Veszélyes idők” című Civil Akadémiára Vendég: Horváth József biztonságpolitikai szakértő – Alapjogokért Központ Időpontja: 2024. március 11. hétfő, 17:30. A program helyszíne a Polgárok Háza (1089 Bp. Visi Imre utca 6.) REGISZTRÁCIÓ!

Ferenc! Ami késik, nem múlik!

Hazánk történelme bizonyította, hogy a józan többségre támaszkodva a magyar nép akarata mindig teljesült. Így volt ez 1956 után, az 1989-90-es elkerülhetetlen változások során is.

Meghívó

Miskolcra, kihelyezett Civil Akadémiára Vendég: Kiszelly Zoltán politológus Időpont: 2024.02.22. csütörtök 17 óra Helyszín: Tudomány és Technika Háza (Miskolc, Görgey A. u. 5.)

Civil Akadémia összefoglaló

Baloldali „jogállamiság”, Novák-botrány és választási esélylatolgatás (videóval) Ha lemaradt róla vagy újra megnézné, itt megtekintheti évindító Civil Akadémiánkat Csizmadia Lászlóval, a CÖF-CÖKA elnökével és ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal. Jól mondta Orbán Viktor miniszterelnök, hogy 2023-ban az a legjobb, hogy véget …

Olvass tovább

Közlemény

A népfelség, erkölcs, a közerkölcs erőt mutató megjelenítése visszaigazolta, hogy a kormány és polgárságunk többsége józanul képes váratlan helyzetekben is reagálni.

Így tiltakoztak a cserbenhagyott gazdák százai a záhonyi határátkelőnél

CÖF riport videóval Tele vannak a magyar gazdák raktárai, nem bírjuk eladni a gabonát, az ukrán gabona kiszorítja a magyar a piacról – mondta el az egyik gazda a Civilek Infó kamerájának, ezzel összefoglalva, miért jelentek meg ilyen nagy számban …

Olvass tovább

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!