Tisztelt Barátaink, közösségünk Támogatói!
Nemzetünk polgárai az Országgyűlési és az EP választásokon a jogállamiság és a demokrácia keretei között, felelősségteljes döntéseket hoztak.
Ezen döntések előkészítésében a CÖF-CÖKA karöltve a Szellemi Honvédelmi Mozgalom aktivistáival, a társadalom felé közvetítette ajánlásait és véleményét, amelynek egyik forrását, a közel 100 helyen megtartott élő nemzeti konzultáció biztosította.
Az Országgyűlési és EP választások megerősítették közösségünket abban, hogy valóban a közjó érdekeit képviseltük, hiszen nézeteinket a választópolgárok kétharmada visszaigazolta.
A Békemenet demonstrálta a civilek állhatatos összefogását a nemzet szuverenitása, identitása, és a közjó érdekei mellett. Közösségünk egyre jobban összekovácsolódik. Tudatosult legfontosabb feladatunk, miszerint vigyázó szemmel követjük az általunk megválasztott kormányzás munkáját, és azt segítve támogatunk és bírálunk. A támogatás és bírálat aránya a kormányzati eredményektől függ.
Közelednek az Önkormányzati választások. Nem kettő, hanem három a magyar igazság. Nemzeti erőinknek, a civilekhez legközelebb álló, ezen fontos területen is nyerniük kell.
Most a globalizáció és a pénztőke kiszolgálói utolsó rohamot indítanak, amelynek célja Budapest bevétele. A két oligarcha Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon vezetésével el akarják feledtetni velünk, hogy bábái voltak a várost lezüllesztő Demszky korszaknak. Trójának egy faló is elég volt, Budapestre most kettőt szeretnének betolni, benne a DK és az Együtt PM partizánjaival.
Miközben szirénhangon szólítgatják a polgárokat, nem lehet kétségünk afelől, hogy galád és nemtelen eszközökkel, külföldi támogatásokkal, a Bilderberg csoport ukázaival mindent eszközt igénybe vesznek annak érdekében, hogy ország rontó tevékenységüket az idegen érdekek kiszolgálásával folytathassák.
Nem vagyunk ” nyeretlen két évesek”!
Tudjuk, Gyurcsány és Bajnai tejtestvérek, a múlt szellemei.
A CÖF-CÖKA és a Szellemi Honvédelem aktivistáinak javaslatait várjuk, hogy az Önkormányzati választásokon egyaránt megőrizhessük a fővárosban és vidéken is többségi pozícióinkat. Koncentráljunk most a zászlós hajó fővárosra, legyünk hűek a közmondáshoz, miszerint „három a magyar igazság”.
A kormány alakuló félben, a ” Nemzeti Társadalmi Szerződés” ajánlatunk elkészült, reményeink szerint mielőbb átadható lesz.
Ne feledjük,” egy az ország” . A népnek van kormánya . Valljuk , „ Semmit rólunk, nélkülünk.”
Barátsággal és köszönettel az együttműködésért
CÖF-CÖKA Vezetősége, valamint Csizmadia László Szellemi Honvédő