Vélemények

Tisztelt Dr. Csizmadia László úr!

Aggasztónak és méltánytalannak tartom a Karácsony Gergely budapesti főpolgármester és város vezetősége által képviselt fővárosi kulturális irányvonalat.

Azt az irányvonalat, amely nyíltan nem szakmai, hanem balliberális értékrendi alapon tekint a főváros által működtetett  színházakra és a színházakat vezető igazgatókra.

Bán Teodórát követően Dörner György, az Új Színház ügyvezető igazgatója került Karácsony Gergely célkeresztjébe.

A színházat látogató, a színművészetet nagyra becsülő közönség érdekét az szolgálja, hogy a színházakat bizonyítottan kimagasló szakmai képességű és színjátszásért elkötelezett színházi szakemberek irányítsák. Ezek közé tartozik Dörner György ügyvezető igazgató.

A színházat látogató, a színművészetet nagyra becsülő közönség, valamint a magyar színjátszás érdekét az is szolgálja, hogy a színházak sokszínű világlátást közvetítsenek.

Ebben pedig a magyar nemzet hagyományain és keresztény értékrendjén alapuló világlátásnak mindenképpen hangsúlyosan szerepet szükséges kapni.

Milyen módon áll ki a CÖKA-CÖF az elismerten nagyszerű szakmai teljesítményt nyújtó színházi szakemberek, személy szerint Dörner György ügyvezető igazgató mellett?

Tisztelettel és üdvözlettel: P.T.
___________________________________________________________________________

Köszönöm értesítésüket.
Mindent megtennék, ha egy újabb modern kórház felépítéséhez segítségemet kérné a jelenlegi kormányunk.
Amit nem értek, az általam semmire tartott ellenzék azzal kampányolt, hogy miért nem épít kórházakat Orbán Viktor és vezetése!!!!!
Superkórház, tudtommal, Orbán Viktor és vezetése programja, amit szeretne is felépíteni.
Most ez az ellenzéknek nevezett csőcselék NEM SZAVAZTA meg a kórház építését!!!!!!!
Már megint hazudtak !!!!
Hát ez mi????
Ha tudok segíteni, kérem írjanak.
Köszönöm
G.

 

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!