Olvasói levelek

NGO-kat figyelő lokátort hozott létre a CÖF-CÖKA

Éppen ideje ezeknek az  ÁLCIVIL szervezeteknek utánanézni, hogy ki, milyen érdek mellett/ igényében kap támogatást bárkitől, vagy bármitől.

Keresztény Családi Életre Nevelés /CSÉN/

ÉLETÜNK A CSALÁD! „Tegyünk érte, hogy TE is így érezhess!” CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS AZ ISKOLÁBAN

Meghívó

A Nemzeti Örökség Intézete tisztelettel meghívja Önt Zielinski Szilárd, a hazai vasbetonépítés úttörője halálának 100. évfordulója alkalmából tartandó megemlékezésére Időpont: április 24. (szerda) 13 óra Helyszín: Zielinski Szilárd síremléke, Fiumei úti sírkert, 10/1-es parcella, 1. sor, 2. sír (1086 Budapest, Fiumei út 16-18.)

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államháztartási gazdálkodási és ellenőrzési továbbképzési szak

2024. szeptemberétől a 13. alkalommal indítjuk népszerű képzésünket Részletek és jelentkezés ITT

Olvasói vélemények

Nagyon méltánylom azt a sok  kemény munkát amit befektetnek a jobboldal összefogásáért és összetartásáért. Éppen ezért tisztelettel kérdezem, hogy a várva várt BÉKEMENET-re mikor kerül sor?

KÉSZ-imalánc a békéért Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége április 8-án, Gyümölcsoltó Boldogasszony napján 2024-ben is megszervezi az ünnephez kapcsolódó imaláncát.

A kettős kereszt titka

Gondolom már sokan, sokféle magyarázatot hallottunk miért is használták őseink olyan nagy előszeretettel ezt a jelt, a kettős keresztet, de a teljes igazságot mégis kevesen ismerik.

Vonattal a Csíksomlyói Búcsúra

Kárpáteurópa Utazási Iroda „Körutazások magyar szemmel” 4 napos (3 éjszakás) utazás, félpanzióval falusi turizmusban Részletes program, árak, információk itt

Meghívó

A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) szeretettel hívja Önöket a „Sikeres roma férfiak történetei” kiállítással egybekötött könyvbemutatóra 2024. április 10. szerda, 10:00 óra Helyszín: Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) (1016 Budapest, Sánc u. 3/b) REGISZTRÁCIÓ!

Meghívó

A Nemzeti Örökség Intézete tisztelettel meghívja Önt Gregersen Gudbrand születésének 200. évfordulója alkalmából tartandó megemlékezésére.  Időpont: április 17. (szerda), 14 óra Helyszín: Fiumei úti sírkert, Gregersen Gudbrand síremléke (jobb fal melletti 455. sír) (1086 Budapest, Fiumei út 16-18.)

A CÖF Klub Miskolc szeretettel hívja Önöket a Nemzeti sorskérdések című könyvbemutató rendezvényére, ahol Békés Márton: Konzervatív forradalom című kötetéről fognak beszélgetni. Időpont: 2024. április 04. (csütörtök) 17:00 Helyszín: Tudomány és Technika Háza (3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 5.)

A „magyar péter Ügy”

Kibetűvel mint a Pál utcai fiúkban. De hát ott volt gerinc. Itt nincs és nem is lesz.

Kiállás Varga Judit mellett

Ez a  magyar péter (nem érdemel nagy kezdőbetűt ) egy nagyon ócska  szenny- ember lehet, ha feleségét, Juditot ennyire nem becsülte meg.

Meghívó

Az Alapjogokért Központ tisztelettel meghívja Önt a „Migrációs kihívások az Amerikai Egyesült Államokban és Európában” című eseményére. Időpont: 2024.03.27, szerda, 17.30 óra Helyszín: Bárkert Bisztró, 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 6. 

Felhívás demonstrációra

Az Aquinói Szent Tamás Közéleti Egyesület hívja Önöket 2024. március 25-én, a magzatgyermek napján 18:00 órakor Franciaország nagyköveti rezidenciájához, a Csaba utca 20. szám előtt (a Széll Kálmán tértől gyalogosan 10 percre), hogy gyertyagyújtással demonstráljanak a francia elnök életellenes politikája ellen!

Meghívó

A Lengyel Intézet és a Wacław Felczak Alapítvány szeretettel hívja Önöket filmvetítésre 2024. március 26. 18 óra Helyszín: Lengyel Intézet, 1065 Budapest, Nagymező u. 15.

Gyóni Géza: Csak egy éjszakára…

Csak egy éjszakára küldjétek el őket; A pártoskodókat, a vitézkedőket. Csak egy éjszakára

Meghívó

A Báthory-Bem Hagyományőrző Egyesület szeretettel hívja Önöket a Szent Kinga – Szent Hedvig Emlékév soron következő, a Belvárosi-plébánián rendezendő programjára. Időpont: 2024. március 21-22.

A béke hangja hal(l)hatatlan

A béke hangja halhatatlan. Azaz örök. Az emberek nagy többsége tudja, hogy ez mit jelent. Hogy mit jelent a béke, és mit a háború.

Olvasóink írták

Természetesen ott leszek a lengyel barátaimmal a rendezvényeken. Nagyon okos dolog, hogy most nem lesz Békemenet. Sajnos nem olyan a helyzet.

Meghívó

A Nemzeti Örökség Intézete tisztelettel meghívja Önt az V. Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek Konferenciájára Időpont: 2024. március 21. Helyszín: Dobó István Vármúzeum, Eger (Egri vár nemzeti emlékhely) REGISZTRÁCIÓ!

Meghívó

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség és az Alapjogokért Központ tisztelettel hívja Önt az Igazságháborúk III. „Győzhet-e a szuverenitás a progresszív narratíva fölött?” c. konferenciára. Téma: amerikai választások, európai parlamenti választások, valamint a gyermekvédelem. Időpont: 2024. március 14. (csütörtök), 10:00 óra Helyszín: Konferenciaterem, Alapjogokért Központ (1121 Budapest, Budakeszi út 36/C)

A Budavári Palotanegyed ünnepi programja

A legtöbb esemény ingyenes, de a népszerűbb programoknál előzetes regisztráció szükséges a részvételhez.

A CÖF Klub Miskolc eseménye

A Székely Szabadság Napja alkalmából a CÖF Klub Miskolc az idén is megtartja szokásos megemlékezését, ami a hagyományaink szerint egy várost átszelő sétára épül. MÁRCIUS 10-én, VASÁRNAP, 10:00 órakor a ZENEPALOTA ELŐTTI TÉREN találkozunk,

Választások 2024. június 9.

Ismét fontos választások előtt áll az ország, 2024. június 9.(vasárnap) az EP és az önkormányzati képviselőkre fogunk szavazni. Az elmúlt évek, évtizedek alapján nagyon fontos kik képviselik hazánkat az EP-ben és kik irányítják az önkormányzatokat.

Meghívó

A Civil Összefogás Fórum Miskolci Klubja szeretettel hívja Önt a ….töretlen hittel….. című Vass Albert-estre Időpont: 2024. március 7. 17 óra Helyszín: Tudomány és Technika Háza klubterme (3529 Miskolc, Görgey Artúr utca 5.)

Meghívó

„Törékeny játékunk: a remény” Kósa György és Kósa Gábor szerzői estje Helyszín: Nádor terem (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 39.) Időpont: 2024.03.17. 19 óra Jegyár: 2.000,- Ft

A lemondás margójára

Lemondott a Köztársasági Elnök! Lemondott az a Novák Katalin, akit sokan tiszteltünk és szerettünk.

A mai emberi zűrzavarban böjti intés: igen-IGEN – nem-NEM!

Beszédetekben az igen igen, a nem nem legyen, mert ami ennél több, az a gonosztól van Máté 5,37 Az elmúlt napok megrendítő személyi bejelentései, Balog Zoltán püspök lemondása egyháza egysége védelme érdekében a zsinati lelkész elnöki tisztről, a kirobbant vagy …

Olvass tovább

Szivárványcsaládok hívői

Pók Katalin írása Pénteken, a szivárványcsaládok népszerű arcai lépnek fel a gyermeki abúzus ellen. Igen álságos, hogy a fellépők közül sokan, a Szivárványcsaládokért Alapítvány kártyajátékának népszerűsítői.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!