Olvasói levelek

Tisztelt CÖF!

Tapasztalatom szerint a másik oldal támogatói nagyon ügyelnek arra, hogy nehogy befolyásolja őket a Fidesz média. A balliberális és apolitikus szavazók teljesen tájékozatlanok azokról az eseményekről, megnyilvánulásokról,  törvénytelenségekről, és visszaélésekről amelyet vezetőik, képviselőik és párttagjaik elkövetnek. A Fidesz média hiába ismétli napokig hírcsatornáin a megtörtént disznóságaikat, azok nem jelennek meg saját médiáikban, legfeljebb egy olyan metamorfózist követően, hogy a megtörtént esemény valahogy mindig az Orbán kormány hibájaként történt és a jobboldal a felelős az ügyben.

A legtöbb ember az információ áradatból csak azt tudatosítja, jegyzi meg ami a meggyőződését erősíti.

Azokról az eseményekről, jelenségekről a baloldal népe semmit sem tud amelyet a saját médiája elhallgat!

A szavazók tisztánlátásának érdekében érdemes lenne a korábbi CÖF-ös bohócos plakátkampány mintájára óriásplakátokon, és minden plakátformátumon, szórólapokon, írásban, képekkel tájékoztatni a baloldali szavazókat is mindazokról az eseményekről amelyekről semmit nem tudnak. A plakát néhány szavas üzenetét a szem akkor is elolvassa, ha a tulajdonosa tudatosan nem is akarja.

Horn Gábor nevetve kijelentheti a HIR tv-ben, hogy nincs migráns veszély, és követői el is hiszik neki, de a valóság naponta akár több száz migráns visszafordításáról szól. Azt a tényt, hogy a megválasztott baloldali polgármesterek első lépése saját fizetésük megemelése és a helyettesek, tanácsadók létszámának megnövelése volt a Fideszes polgármesterek által megtakarított és hátrahagyott közpénzből. A rászorulók részére megígért juttatások befagyasztásáról és további hasonló cselekedeteikről tudatni kellene a nagy tömeget, hogy ne csak az érintettek értesüljenek ezekről.

A bizonytalan szavazókat is talán e módszer mellénk állítja. Ahogy szaporodnak a baloldal diktatórikus cselekedetei, várhatóan úgy ábrándul ki belőlük a sok megtévesztett, átvert szavazó, ha feltárjuk nekik a valóságot.

J.J.
___________________________________________________________________________

…végre egy öreg professzor megfogalmazza mindannyiunk gondolatait

18-40 ÉV KÖZÖTTI, 90%-BAN FÉRFIAK, AKIK „VÉGIGGYALOGOLTÁK, ÉHEN SZOMJAN” A FÉL VILÁGOT ÉS ITT VANNAK? HOL A CSALÁDJUK? HOL VANNAK A FELESÉGEIK, HOL VANNAK A GYERMEKEIK, HOL VAN AZ ÉDES-ANYJUK, AZ ÉDESAPJUK, HOL VAN A ROKONSÁGUK? HA OTT HÁBORÚ VAN, AKKOR AZOKAT GOND NÉLKÜL OTTHAGYTÁK? MIÉRT, HOGYAN?

MIBŐL VAN PÉNZÜK IDÁIG ELJÖNNI? MEGSPÓROLTÁK? ERRE GYŰJTÖTTEK ÉVEK ÓTA OTT, AHOL ENNI SINCS MIT, ÁLLÍTÓLAG?

HA HÁBORÚ VAN, AKKOR EZEK AZ „ÉLETERŐS” FÉRFIAK MIÉRT NEM HARCOLNAK? ELVILEG VAN KI ELLEN, MERT MENEKÜLNEK VALAKIK ELŐL? NEMDE? EZ A HAZA-SZERETET, EZ A FELELŐSSÉG?

HAZAFIAK EZEK? NEM ÉRDEKEL, HOGY POLGÁRHÁBORÚ VAGY TÖRZSI KONFLIKTUS VAN A HAZÁJÁBAN, MENJEN HAZA ÉS HARCOLJON A CSALÁDJÁÉRT, A BECSÜLETÉÉRT… AZÉRT NEM SZÉGYEN VAGY IGEN?

HOL A „HAZA BECSÜLETE…” VAGY „DRÁGÁBB A RONGY ÉLETE”, HOGY A NEMZETI DAL TÖBBI RÉSZLETÉT NE IS IDÉZZEM!

NE ITT LENGESSÉK A ZÁSZLÓT, A TRANSZPARENSEIKET, NE ITT HADONÁSSZANAK A KÉSEKKEL, BOTOKKAL, MACHETEKKEL, NE ITT DOBÁLJÁK KŐVEL A RENDŐRÖKET, A KIRAKATOKAT, HANEM OTT, AHOL AZ IGAZI ELLENSÉG VAN!!

NEM ÉN VAGYOK AZ ELLENSÉG, NEM TE, MAGYAR HONFITÁRSAM – NEM ÉRDEKEL, HOGY MI A PÁRTÁLLÁSOD -, HANEM MINDENKI KÜZDJÖN MEG AZ IGAZÁÉRT, DE JÓ HELYEN, AHOL ELSZENVEDTE A SÉRELMEKET. NEM ÉN, VAGY TE GYÚJTOTTAM FEL A HÁZÁT!

ÉS NE NYÚLJANAK AZ ÉN ORSZÁGOMHOZ, AZ ÉN CSALÁDOMHOZ, AZ ÉN JAVAIMHOZ. MINT AHOGY EZ MÁR SOK HELYEN MEGTÖRTÉNT!! EZEK NEMSOKÁRA SZERVEZKEDNI FOGNAK, SZEREZNEK FEGYVERT ÉS.

KEDVES EURÓPA, KEDVES EU., KEDVES MAGYARORSZÁG, KEDVES HONFITÁRSAK … **ÉBRESZTŐ!**

ITT NAGY BAJ LESZ!

EZT MOST DRASZTIKUSAN MEG KELL ÁLLÍTANI. DRASZTIKUSAN, AZTÁN LEHET TÖKÖLNI, HOGY HOGYAN TOVÁBB, DE MOST DRASZTIKUS, AZONNALI LÉPÉSEK KELLENEK, MÍG VÉR NEM FOLYIK ITTHON…

Dr. Paulin Ferenc, Professzor Emeritus
A Magyar Tudományos Akadémia doktora

_____________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!