Olvasói levelek

„Gyűlöletkampány, keresztényüldözés, hazaárulás, erőszak…”

Osztie Zoltán plébános reakciója Niedermüller Péter botrányos kijelentéseire

Spöttle: Döbbenet, majd harag váltották egymást bennem

Spöttle: Döbbenet, majd harag váltották egymást bennem február 02, 2020 https://valovilag1.blogspot.com/2020/02/spottle-dobbenet-majd-harag-valtottak.html?fbclid=IwAR0DBzU9tk1_zAJ3CGRHpgwlaAhru06B3FPsUBh4RUpjzVz4Bf-5fRILOmU Ma már a CEU és a liberálisok gondolatvilága les a gyanútlan egyetemistákra. „Párom második diplomájára készül és szüksége volt hozzá a felsőfokú angol nyelvvizsgára. Hogy ne csak elvben, hanem …

Olvass tovább

Feljelentés kérése

Kérjük, szíveskedjenek megvizsgálni, meglátásunk szerint Niedermüller kimerítette a gyűlöletbeszéd, a büntető jogi nagy nyilvánosság előtt elkövetett izgatás tényállását és az Alkotmányban foglalt emberi szabadságjogok (vallási, faji, nemzetiségi,…) ellen.

Nigel Farage beszéde az Európai Parlamentben

Utolsó beszédét mondta ma az Európai Parlamentben a Brexit legfőbb alakítója, Nigel Farage. Szenvedélyes felszólalásában az EU-t demokrácia-ellenesnek nevezte. „Nem kell nekünk az Európai Bizottság, nem kell nekünk az Európai Bíróság, nincs szükségünk ezekre a hatalmakra!” – folytatta.

Összehasonlítás

BÖRTÖN – MUNKAHELY

Tiltakozás

A napokban már bizonyára hallotta, olvasta a médiában Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármesterének, a DK alelnökének az ATV műsorában elhangzott kirekesztő, kereszténygyűlölő, rasszista, felháborító kijelentéseit. Tiltakozásul a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Erzsébetvárosi Szervezete és az Erzsébetvárosi Fidelitas demonstrációt szervez 2020. január 30-án, csütörtökön, 17.00 órakor az Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal előtt (1073 Budapest Erzsébet Krt. 6.).

Ott leszek a Niedermüller elleni tüntetésen

Stoffán György … és amit szívem szerint elmondanék a tüntetőknek…

#istandwithrémisztőképződmény

Csütörtökön a teljes Mindenszo.hu szerkesztőség ott lesz! Még Amerikából is hozunk embert magunkkal!  Nemcsak Niedermüller ellen fogunk tüntetni csütörtökön! A liberál-fasizmus ellen tüntetünk. Egy pusztító, a koronavírusnál ezerszer erősebb, a halál kultúráját terjesztő vírus, kór ellen tüntetünk.

Niedermüller

Ez a közlemény erkölcsileg elvárhatóan helytálló és nagyon szép dolog, de sajnos nem sokat segít az adott problémán. Magunkat meggyőzni társadalmi szinten kevés és mint elveinkben összetartozókat szükségtelen, viszont a meggyőzésre szükségelt jó szándékú ingatag réteget ezzel a levéllel sajnos nem érjük el. A CÖF-CÖKA vezetőségének meg kell tenni a feljelentést!

Egy kis bakonyi faluban történt

Öreg újságíró voltomat meghazudtolva fordulok Önhöz, hogy- egy törpefaluban élve meg a 9. X-be lépést követően is- megkérdezzem Öntől: Ez a demokrácia?

Békés demonstráció

Köszönöm a lehetőséget, hogy egy békés demonstráció megszervezése esetén azon a részvételi szándékomat jelezhettem, és köszönöm előre is az időpontról szóló üzenetet.

Bírósági úton kell számon kérni a tetteseket

Nem tudom nagyon erős belső felháborodás nélkül olvasni azokat a baloldali, gátlástalan és mérhetetlen amorális tetteket, amelyekről az alábbi weboldalak (is) tudósítanak.

Olvasóink írták

A jelenlegi önkormányzati rendszerben egy főváros  ötéves ciklusra megválasztott fő polgármestere, aki Budapest főváros helyi önkormányzatait koordinálja illetve fogja össze, kiemelt beruházások  esetében is dönthet-e a kiemelt beruházások sorsáról anélkül, hogy megkérdezné az egész  magyarság véleményét?

Megdöbbentő

Megdöbbentő, elképesztő a mellékletben az EU tanulmány a kedves kis táblázattal együtt, melyből kiderül, hogy Magyarország a kb. 10 millió lakosával együtt 83 milliós népesség befogadására lenne alkalmas!!!

Vélemények – Felhívás demonstrációra

Népszavazást javaslok a Liget projekt ügyében. Felháborító, hogy a főpolgármester és klikkje dönthet egy ilyen horderejű, nemzetközileg igen nagyra értékelt beruházás ügyében.

Az egykori, ezeréves Magyarország

Gyönyörű, képes gyűjtemény

A baloldali összefogás listázni akarja az embereket

SAJTÓKÖZLEMÉNY FIDESZ XVI. KERÜLETI SZERVEZETÉNEK NYILATKOZATA Mély felháborodással olvastuk Vajda Zoltán önkormányzati képviselő (DK, Momentum, MSZP, Párbeszéd, Jobbik, LMP) közösségi oldalán január 12-én 18:08 órakor közzétett bejegyzését, melyben a fideszeseket akarja listázni.

Összefogás egy abortuszmentes Magyarországért

Kívánjuk, hogy minél több születendő baba megmenekülhessen az abortusztól, és minél több szülő elkerülhesse az abortusz szomorú következményeit.  Petíció aláírása

A pesti gettó felszabadítására emlékeztek a Dohány utcai zsinagógában

A pesti gettó felszabadításának 75. évfordulója alkalmából tartottak megemlékezést vasárnap Budapesten, a Dohány utcai zsinagógában. (PestiSrácok)

Olvasói vélemények

A mai botrányos E.P. ülés alatt az a gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy nagyon időszerű lenne végre ezek ellen, a magyar népet gyűlölő ellenzéki EP képviselők ellen valamilyen tömeg demonstrációt szervezni.

Vélemény a 2020.01.13-i Civil Akadémia kapcsán

Tisztelt Csizmadia Elnök Úr! Az alábbi gondolatokat szeretném megosztani Önnel a CÖF legutóbbi összejövetelének tanulságaként. Sokan voltunk. Megtelt a Ciszterci Gimnázium díszterme. Ez pozitív! A jelenlévők átlagéletkora közel volt a 60-hoz. Ez negatív, ezért vesztettük el a fővárosi önkormányzati választást. …

Olvass tovább

A Miniszterelnök 2020-as Évindító sajtótájékoztatóján elhangzott környezet-és természetvédelem vonatkozású célkitűzésekkel kapcsolatos észrevételek

Klímaváltozás kérdésében is lépett a Kormány, elfogadták Magyarország új klíma- és energiastratégiáját. Ahogy a miniszterelnök kiemelte: a legfontosabb, hogy a klímavédelem költségeit a nagy szennyezők és a gazdagabb országok kell, hogy megfizessék. Nem háríthatják a terheket az emberekre, a rezsiárak nem emelkedhetnek emiatt, ebben a kérdésben a Kormány továbbra is az emberek pártján áll.

Meghívó

A Bánffy György Kulturális Szalon szeretettel hívja Önt a Gálaest a Magyar Kultúra Napja alkalmából című rendezvényére Időpont: 2020. január 19. (vasárnap) 18 órakor Helyszín: Duna Palota Színházterem  Jegyvásárlás!

Meghívó

69. BVSC – Zugló esték Vendégek: Bérces Edit, a magyar atlétika első világbajnoka Babinyecz József, atlétika menedzser, vituóz harmonikás önálló estje Borkóstoló Helyszín: Lipták Villa (Zugló, Hermina út 3.) Időpont: 2020. január 31. (péntek) 18 óra

Meghívó

A Magyar Emlékekért a Világban Közhasznú Egyesület szeretettel hívja Önt a Kalotaszentkirálytól – a Grand Trianon palotáig című képes vetített előadásra. Helyszín: Bethlen Gábor Terem (1016 Budapest, Gellérthegy u. 30-32) Időpont: 2020. január 21 (kedd) 18 óra

Meghívó

Az Ausztriai Magyar Egyesületek és Szervezetek Központi Szövetsége szeretettel vár mindenkit Markó Anita (Universität Wien – ELTE Budapest) „Legfőbb célom, hogy kössek ismeretséget…” Hálózatok és networking a régi magyar irodalomban című előadására a Bécsi Egyetem Finnugor Tanszékén. Az előadás helye és ideje: Campus AAKH, Hof 7, Spitalgasse 2-4, Hörsaal 1, 1090 Wien 2020. január 21., kedd, 18:30

Kós Károly megdöbbentő írása Erdély sorsáról 1911-ben

Aki ezt a levelet végigolvassa, annak be kell látni, hogy mondhatunk bármit keleti szomszédainkra, de az ostoba magyar politika, a nemzetietlen gondolkodásmód, döntő módon hozzájárult a Trianonban bekövetkezett nemzeti tragédiánkhoz.

Az első 50 nap

Budapest erre szavazott

Európa legkeményebbjére figyelt a világsajtó

Nagy visszhangot kapott a világsajtóban Orbán Viktor csütörtöki nemzetközi sajtótájékoztatója. Az Egyesült Államoktól Kínáig számos sajtóorgánum beszámolt a magyar kormányfő szavairól, a többórás beszédből különböző témákat emelve ki.

Levél az ellenzéknek

Soha nem politizálok, még magamban sem, mert undorodom bármilyen politikai eszmétől, mert egy elmeprogram, és ezt megírtam finoman és kulturáltan a KÉK könyvekben…

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!