Dr. Csizmadia László blog bejegyzései

Ellenzék: eszed, nem eszed, nem kapsz mást

A hagyományokat követő klasszikus demokráciát napjainkban egyre súlyosabb támadások érik. A népakarat háttérbe szorul, nyomul a pénzzel támogatott erőszak. Minduntalan belebotlunk a hatalommániások egyre gagyibb színpadias formációiba. Emberszabású kártékony élősködők forgatják fel világunkat. Elsődleges üzletté vált az illegális migráció, karöltve …

Olvass tovább

Nekik befellegzett

2024. június 9-én határozhatunk rövid és középtávon Európáról és magyar önkormányzatiság sorsáról. Ezen a napon, nevezett intézményekben, a hatalmat gyakorlók megméretnek és kicserélődhetnek.

Párizs megér egy misét

A politikusok közül nem mindenki rátermett tehetség. Sokan megélhetőségüket fénykoruk elvesztése után nem tudják biztosítani. Ha kikerülnek a média érdeklődési köréből, hiányérzetük támad, életükből kiesik a feléjük irányuló érdeklődés. A legfájóbb azonban, ha a jól fizető állások sem pótolhatók.

Választás csőre töltve

Túlzásnak nem mondható, hogy Európa és talán Földünk teljes lakossága sorsdöntő választások előtt áll. 2024-ben hatvan országban lesznek választások.

Gerendaszeműek

Mások szemében meglátják a szálkát, de a sajátjukban a gerendát sem veszik észre. Ez nem véletlen, hanem tudatos cselekvés. Öngyógyításhoz lelki készség és hazaszerető szív kellene. Ez nem áll rendelkezésre, sőt viselkedésük igazolja, hogy emellett nagyothallók. Csukott szemmel és füldugóval, …

Olvass tovább

Win-win a polgárok feje felett

Az orosz-ukrán háború kitörése csak látszólag volt vulkánszerűen váratlan. Az USA és az orosz érdekeltség évek óta feszültséget teremtett a térségben. Megengedhetőnek tartom azt a feltételezést, hogy a két atomhatalom előre számításba vette a térségi problémára felkészülést.

Gyurcsány, a lázálmodozó

A bukott hazudozó hazánk és a magyarok elleni megmozdulásai éber figyelmet érdemelnek. Ravasz, mint a mesebeli róka, szeretné kiénekelni a „sajtot” a választópolgárok szájából.

A haza nem eladó

2022-ben az országgyűlési választások után bebizonyosodott, hogy a szuverenitásvédelmi törvény megalkotása nem tűr halasztást. Az ellenzéki pártok és NGO-s vontatványaik nagy bizonyossággal gyékényen árulták a magyarság érdekeit. Az is tény, hogy ezt nemcsak a választások idején tették, hanem előtte-utána is.

A jégtörő üzletlánc

Világunkban a kereszténységet egyre több támadás éri, azonban hitünket és összetartozásunkat erősíti Karácsony ünnepe és a Szenteste. Családjaink minden tagjának december 24-e alkalmat teremt az egy asztalhoz ülésre. Szeretetben közös reményeink támogatást kaphatnak.

Momentumtól az uniós választásokig

Úgy tűnik Donáth Anna rájött, hogy Gyurcsány Ferenccel és nejével nincs esély választásokat nyerni Magyarországon. A felismerés sokáig tartott. Megelőzte az ellenzéki pártok összeborulása, majd a 2022-es választásokon elszenvedett szégyenletes vereség.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!