Olvasói levelek

Kedves és nagyon tisztelt Civil Összefogás Fórum, Csizmadia László úr!

Már hosszú évek óta nagy tisztelettel és elismeréssel figyelem tevékenységüket, rendkívül fontos, legalább olyan számomra, mint kormányunk, hála a Jó Istennek, eddigi kiváló működése!
Olvastam az interjút a demokratában, kedves Csizmadia László úr, mindenben egyetértek, főleg ami a Békemenetet illeti, nagyon fontos lett volna a választás előtt! De legalább olyan fontos lenne, jövőre a március 15-re, végre erőt, egységet, egymással a szolidaritást ismét megmutatni, tavalyi a rossz idő ellenére, hátborzogatóan szép volt, a jövőnk és egyáltalán sorsunkat alapvetően befolyásoló 2022-es választás előtt! Ha ezek, ahogyan Csizmadia uram nagyon találóan nevezte, ellenzéknek csúfolt, tulajdonképpen halálos ellenségeink megint hatalomba kerülnének, az több lenne mint egy nemzet lerombolása, az egyszerűen a megsemmisülés fogalmát kimerítené, amit az utolsó 10 évben elértünk!!

Nagyon kérem Önöket, már mindenhová írtam, Bayer Zsolttól, Gajdics Ottón át, a Pesti Srácokon keresztül, hiszem, hogy nagyon sokan lennénk, a határon túliakkal újból együtt, szervezzék meg közösen, most nem hiszem, hogy Orbán Viktor megint „nem tartaná szükségesnek”! Ezt a hibát csak egyszer szabad elkövetni, a tét valóban nem egy választás, hanem az elért eredményeket figyelembe véve, élet és halál kérdése!!

És miért merészeltem jómagamat ehhez a kiváló „szellemi honvédek” csapatához tartózónak nevezni, hosszú külföldi emigrációm alatt (Bayorban, Münchenben), ahol megismerhettem Lovas Istvánt is a nagyon sok kiváló közül, nyomdát vezettünk, sok kiváló szamizdad kiadványokkal, Molnár-Borbándi-nyomdában kezdve, majd átvéve, hol a Új Látóhatár többek között jelent meg rendszeresen és nagyon sok magas színvonalú irodalmi kiadvány! Sok vendégünk között olyanok voltak és kiadtak nálunk, mint Czigány Lóránt, kijuttatta a kéziratait Illyés Gyula, Halász Péter, Thinsz Géza, Tollas Tibor, Csurka István, Sütő András és sokan még, erősen hozzájárultunk a Kádár-rendszer lebontásához.

És most is bombázom a főleg a német Mainstream-Medeiumokat, mint Lovas István az angol én a német területen szinte mindent olvasva, harcolok többek között a német Patriótákkal, írókkal, újságírókkal ez ellen a Merkeli-Sorosi migráns-őrület elleni harcban, hiszen ez mi nemzeti kormányunk alapvető érdeke is!! Heiko Schrang, Tim Kellner, Thorsten Schulte, Thilo Sarrazin, Vera Lengsfeld, Udo Ulfkotte-könyveket népszerűsíteni és magyarra fordítani serkenteni esetleg. Mert hogy mi történik ebben a Merkeli diktatúrában, mert ez az, létkérdés számunkra is, elsősorban ezt a mocskos üzletet, amit ez a Merkeli kormány „menekülteknek” csúfol és próbálja mint humán, kötelező emberi cselekedet eladni!!

Nagyon sok barátsággal és támogatással remélve hogy jövőre a Bem-téren megint találkozunk
K.J. Esztergom
_____________________________________________________________

Tisztelt CÖF !

Ha az elvtársak ki akarják végezni az Új Színházat meg a Tháliát meg lehetetlenné akarják tenni Nemcsák Károlyt úgy gondolom ki kell állnunk mellettük és mozgósítani kell egy nagy tüntetés szervezésével. Szükségünk van ezekre a bázisokra. Nehogy már úgy legyen ahogy Karácsony mondja hogy ez az én városom. Nehogy már! Ez a nemzet fővárosa. Ezt azért tudatni kéne velük. Hívjanak jövünk segítünk!!!

Tisztelettel: dr. H.B.

______________________________________________________________

Miért van állandó defenzívába az egyház a liberális gyalázkodással szemben. Az egyháznak kétezer éves önbizalmat adó történelme és teljesítménye van. És még mindig sok támogatója. Fel kellene emelni a szavát a mai morális válság tünetei , botrányos megnyilvánulásai és az egyházat támadó  hangulatkeltés ellen . Ha ezt nem teszi mi hívők elárulva érezzük magunkat és érthetetlennek tartjuk a besimulást ezekbe a folyamatokba. Lásd KMBTQ koncert a bécsi Stephans kirchébe, a keresztényüldözés elhallgatása hely3tte a muszlimok lábmosása, a templom gyújtogatások, a keresztény templomok átadása muszlimoknak, a blaszfémiának számító homoszexuális freskók engedélyezése stb stb. Sorolhatnánk .Sokan radikálisabb egyházat szeretnénk. Szerinte több támogatónk és hívőnk lenne. Bőven van mi ellen tiltakozni és van mit támadni. támadni. Ha nem tesszük elveszünk.

Tisztelettel: dr. H.B.
______________________________________________________________

Kereszténység helyett jobb lenne keresztény értékekről beszélni, ez az ateistákat is megszólíthatja.
Pl.,   ” Ne tégy olyat másnak, amit nem kívánsz magadnak”.
B.K.
______________________________________________________________

Kedves CÖF-CÖFKA, amíg ez a szám nem 135 ezer /legalább!/, nem nagyon örülhetünk!

Meg kell ráznunk eltunyult, érdektelen honfitársainkat! Minden tagunknak ajánlom szíves figyelmébe – én, szerény lehetőségeim mellett teszem, továbbra is kötelességem.

Üdvözlettel, Prof.Dr.P.P.
______________________________________________________________

Nagyon jó lenne, ha az új Nemzeti Galéria felépítése ügyeben is petíciót indítanának.Nem vagyok pesti,de biztosan szívesen megnéznem a többi Projekt-el együtt(Zene Haza, Népművészeti Múzeum stb.)
Magánvélemény: nem csodálkozom, hogy az elvtársak vonakodnak :a kultúrát, templomokat, kastélyokat Walter Ulbricht es Erich Honecker sem szívlelték a volt NDK-ban. Vagyis a kommunisták.
Inkább lerombolták, mintsem a háborús károkat helyreállították volna.
Ezek tények. Itt, Németországban, ugyanez van..
M.E.
________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!