Olvasói levelek

Vélemények „Népszabadság ügy”

Teljes mértékben egyetértünk a CÖF tiltakozó levelében foglaltakkal. A magam módján igyekszem én is az igazság hangját, a nép hangját minél többekkel megismertetni.

Levél Torontóból

Régen volt egy iráni csapattársam, aki itt tanult és sportolt. Sikerült vele évek után végre találkoznom.

Egy facebook bejegyzés

Egy fészbukos bejegyzés ami nagyon találó. A menekült fogalmát tökéletesen definiálja. Amit leír, egy szóval sem passzolnak a mostani emberáradatra.

Mert mi is a mai helyzet?

Mindenkori köszönet a szívből és lélekből jövő lelkiismeretességedért, ami mindig jelzi a hazánkra leselkedő veszélyeket és aggodalmakat.

A KVÓTÁRÓL (utószó)

Független a referendum eredményeitől, talán nem lett volna szabad megadni az országgyűlésnek azt a külön kizárólagos jogot, hogy migránsok befogadásáról a nép helyett egymaga, saját belátása szerint döntsön. Lett volna joguk e kérdésben törvényt hozni, de nem tették. Nincs biztosíték rá, hogy a kormányunk ellen tud állni a nyomásnak/zsarolásnak, hogy nem hódol be

” Magyarország bajban van! Magyarországot a magyaroknak meg kell menteni!”

Itt nem a kormány szerepelt le, nem az ellenzék mondott csődöt, és nem a demokrácia intézménye szenvedett csorbát. Itt maga a nép az, ami érvénytelenítette önmagát.

A madárnak szárnya van…

„A madárnak szárnya van és szabadsága, az embernek pedig egyetlen szülőföldje és sok kötelessége.”

Értékes olvasói vélemények a népszavazásról 3.

Vén létemre még sok minden van, amit nem értek, azok közül talán néhány dolog még majd megvilágosodik előttem. Egyet azonban biztos, hogy soha nem fogok megérteni: miért ez a közömbösség,az otthon maradás formájában, és a durcás, óvodás mentalitású /valószínű igen tudatosan beprogramozott!!!/ “érvénytelen” szavazás, amikor az ember életében oly ritkán adódó esemény során, valóban, ténylegesen, ráadásul névtelenül befolyásolhatja a saját és népe sorsát.

Levél Anne Will német műsorvezetőnek

Várható volt, hogy a német közszolgálati média, de leginkább az ERSTE, mint a hiénák a koncra várva, készülnek a magyar népszavazást – függetlenül annak eredményétől – miszlikekre szedni.

Nagyon fontos érvek a magyar népszavazás megvédésére Brüsszel ellen!

Mottó: „Akinek nem igaz a lelke, az elbukik, de az igaz élni fog hűségéért” (Biblia – Hab 2.4)

„A végső cél a Magyarság kipusztítása”

„A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek…” befogadása főleg azért kell, hogy precedenst teremtsen azok befogadásához, akik ezt az egészet intézik, és nagyon ide vágynak.

Értékes olvasói vélemények a népszavazásról 2.

A gyűlölet lefojtotta a józan észt. Meg kellene vizsgálni, hogy mily források táplálják a gyűlöletet

Értékes olvasói vélemények a népszavazásról 1.

Mint Bajorországban élő angol magyar kettős állampolgár, a magyar referendumban jogom volt szavazni, de a brit brexit referendumban, nem, mivel több mint 10 éve a kontinensen élek.

Merkelről másképp

Olyan nincs, hogy szinte egyszerre tör ki a „pszichológia” az EU két vezető politikusán, Merkelen és Schulzon, még pedig mindössze 2 nap különbséggel! Komoly politikusok ilyet nem csinálnak, 3 napja még más voltam, mint ma vagyok.

Ellenzéki szavazók számára

Okt. 2-án szavazzon igennel vagy maradjon otthon, ha….

Gyenesdiási Polgári kör javaslata

A Gyenesdiási Polgári Kör nagyra értékeli a CÖF nemzetünk fennmaradása érdekében kifejtett munkáját. Az elmúlt évek során tagjaink közül többen részt vettek a CÖF rendezvényein.

Népszavazás

KÉRJÜK KÖNYÖRGÜNK HOGY HANGSÚLYOZZÁK MÉG EZEN A HÉTEN VÁLASZTÁSI ÜZENETEINKBEN HOGY ITT NEM ARRÓL VAN SZÓ HOGY FOGADUNK-E BE VAGY SEM (egyébként fogadunk, lásd betelepedési kötvény..), HANEM ARRÓL HOGY AZ UNIÓ VAGY MI DÖNTHESSÜNK 1 ILYEN FONTOS KÉRDÉSBEN..!!

Néhány gondolat a menekültekről

Ki a menekült? Magam tapasztalatából kiindulva, azt tartom menekültnek, akinek az országát idegen hatalmak szállták meg. Ha már teljesen idegen megszállás alatt van hazája volna joga menekültként kiszöknie.

Hivatalos: fel akarják számolni Magyarországot

A francia és a német kormány kidolgozta az Európai Unió megreformálásának egy tervezetét, mert a nyugati vezetők attól tartanak, hogy a britek kilépésével megkezdődött az unió széthullása. A dokumentum szerint egyetlen föderális államban egyesítenék Németországot és Franciaországot, az EU többi tagállama pedig ultimátumot kap: idővel minden országnak csatlakoznia kell.

Kvóta szavazás

Olvasom több helyen, hogy többek között Finn ország támadja Magyarországot, mert nem veszi vissza a migránsokat, akik Görögországból jöttek.

Bírálat

Móricz Eszter, a budapesti XV. kerületi önkormányzat MSZP-s képviselője és bizottsági elnök egy nyilatkozatában kijelentette, hogy részt vesz az októberi népszavazáson és nemmel szavaz majd.

A népszavazáshoz

Nem állítható, hogy hazánkban mindenki szimpatizál a Fidesz-KDNP kormánnyal. Erre alapozva tehát az un. baloldali pártok, melyek elkötelezték magukat a Soros és körei által megtervezett, irányított bevándoroltatás mellett, mindent elkövetnek annak érdekében, hogy támogatóikat lebeszéljék az okt.2-án megtartandó népszavazásról annak érvénytelensége reményében.

Vélemények – okt. 2. népszavazás

Tisztelettel jó lenne kihangsúlyozni a kampányban, én a standolásoknál mondom is az embereknek, hogy egy migránsnak a havi ellátási költsége 130 ezer forint, amire támogatást Brüsszel nem fog adni. Az én férjemnek nincs is ennyi nyugdíja

Állásfoglalás

Az Erdélyi Körök Országos Szövetségének (EKOSZ) nyilatkozata

Nyílt levél

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége nyilatkozata

Népszavazás

Az előttünk álló referendum vélelmem szerint akkor lesz sikeres, ha hatvan százalék fölötti lesz a részvétel és a voksok több, mint nyolcvan százaléka elutasítja a kötelező betelepítés direktíváját.

Nemzetközivéhéhé lesz?

Aki a kommunista rendszert, pláne még az ötvenes éveket is megélte, annak különösen sok minden visszaköszön a posztkommunisták mai magnyilvánulásaiban.

Tájékoztató füzet

Nem tudhatom, hogy milyen véleménnyel vannak Önök a kormány által összeállított és minden háztartásba megküldött, az októberi népszavazással kapcsolatos tájékoztató füzetéről, de ami engem illet, úgy vélem, hogy bár a felsoroltak megfelelnek a tényeknek, a legfontosabbak azonban hiányzanak.

Eva Maria Barki levele

Nagy meglepetéssel értesültem arról, hogy holnap a Markó utcában tüntetés lesz Budaházy György büntető ítélete ellen.

SZENT ISTVÁN NAPI GONDOLATOK

Mikor augusztus 20-a felé fordul az idő, Szent Istvánra gondol a magyar.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!