Olvasói levelek

Ellenzéki szavazók számára

Okt. 2-án szavazzon igennel vagy maradjon otthon, ha….

Gyenesdiási Polgári kör javaslata

A Gyenesdiási Polgári Kör nagyra értékeli a CÖF nemzetünk fennmaradása érdekében kifejtett munkáját. Az elmúlt évek során tagjaink közül többen részt vettek a CÖF rendezvényein.

Népszavazás

KÉRJÜK KÖNYÖRGÜNK HOGY HANGSÚLYOZZÁK MÉG EZEN A HÉTEN VÁLASZTÁSI ÜZENETEINKBEN HOGY ITT NEM ARRÓL VAN SZÓ HOGY FOGADUNK-E BE VAGY SEM (egyébként fogadunk, lásd betelepedési kötvény..), HANEM ARRÓL HOGY AZ UNIÓ VAGY MI DÖNTHESSÜNK 1 ILYEN FONTOS KÉRDÉSBEN..!!

Néhány gondolat a menekültekről

Ki a menekült? Magam tapasztalatából kiindulva, azt tartom menekültnek, akinek az országát idegen hatalmak szállták meg. Ha már teljesen idegen megszállás alatt van hazája volna joga menekültként kiszöknie.

Hivatalos: fel akarják számolni Magyarországot

A francia és a német kormány kidolgozta az Európai Unió megreformálásának egy tervezetét, mert a nyugati vezetők attól tartanak, hogy a britek kilépésével megkezdődött az unió széthullása. A dokumentum szerint egyetlen föderális államban egyesítenék Németországot és Franciaországot, az EU többi tagállama pedig ultimátumot kap: idővel minden országnak csatlakoznia kell.

Kvóta szavazás

Olvasom több helyen, hogy többek között Finn ország támadja Magyarországot, mert nem veszi vissza a migránsokat, akik Görögországból jöttek.

Bírálat

Móricz Eszter, a budapesti XV. kerületi önkormányzat MSZP-s képviselője és bizottsági elnök egy nyilatkozatában kijelentette, hogy részt vesz az októberi népszavazáson és nemmel szavaz majd.

A népszavazáshoz

Nem állítható, hogy hazánkban mindenki szimpatizál a Fidesz-KDNP kormánnyal. Erre alapozva tehát az un. baloldali pártok, melyek elkötelezték magukat a Soros és körei által megtervezett, irányított bevándoroltatás mellett, mindent elkövetnek annak érdekében, hogy támogatóikat lebeszéljék az okt.2-án megtartandó népszavazásról annak érvénytelensége reményében.

Vélemények – okt. 2. népszavazás

Tisztelettel jó lenne kihangsúlyozni a kampányban, én a standolásoknál mondom is az embereknek, hogy egy migránsnak a havi ellátási költsége 130 ezer forint, amire támogatást Brüsszel nem fog adni. Az én férjemnek nincs is ennyi nyugdíja

Állásfoglalás

Az Erdélyi Körök Országos Szövetségének (EKOSZ) nyilatkozata

Nyílt levél

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége nyilatkozata

Népszavazás

Az előttünk álló referendum vélelmem szerint akkor lesz sikeres, ha hatvan százalék fölötti lesz a részvétel és a voksok több, mint nyolcvan százaléka elutasítja a kötelező betelepítés direktíváját.

Nemzetközivéhéhé lesz?

Aki a kommunista rendszert, pláne még az ötvenes éveket is megélte, annak különösen sok minden visszaköszön a posztkommunisták mai magnyilvánulásaiban.

Tájékoztató füzet

Nem tudhatom, hogy milyen véleménnyel vannak Önök a kormány által összeállított és minden háztartásba megküldött, az októberi népszavazással kapcsolatos tájékoztató füzetéről, de ami engem illet, úgy vélem, hogy bár a felsoroltak megfelelnek a tényeknek, a legfontosabbak azonban hiányzanak.

Eva Maria Barki levele

Nagy meglepetéssel értesültem arról, hogy holnap a Markó utcában tüntetés lesz Budaházy György büntető ítélete ellen.

SZENT ISTVÁN NAPI GONDOLATOK

Mikor augusztus 20-a felé fordul az idő, Szent Istvánra gondol a magyar.

Rád hoz majd az Úr messziről, a föld széléről egy nemzetet….(49)

Messziről nemzetek jönnek és megnyomorítják életünket. Isten jogos büntetésének eszközei ők, mert gyalázatosan istentelenekké lettünk.

MEGHÍVÓ

Tisztelettel meghívjuk az „1956 – Nem haltatok meg hiába” című konferenciára és kiállítás megnyitóra.

MEGHÍVÓ

A budaörsi Polgári Kaszinó szervezői, – a helyi Keresztény Értelmiségiek Szövetségének támogatásával,- tisztelettel és szeretettel meghívják Önt, kedves családját és barátait a BUDAÖRSI POLGÁRI KASZINÓ 2016. évi ötödik rendezvényére.

Posztelvtársi népszerűségvesztés

Nehéz helyzetbe lavírozta bele magát (nem, mintha sajnálnám őket) a magyarországi balliberális (magát így nevező, de inkább posztkommunista) ellenzék. A bolsi tradícióknak megfelelően csak az elemi osztálygyűlöletet megélve tudnak viszonyulni a kormánypártokhoz, főleg a karizmatikus személyiségű miniszterelnökhöz.

Irányított bevándorlás

Ezt mondta az új brit miniszterelnök egy korábbi beszédében…..

Fegyverkezés

Európát megtámadták, és a megszállása is folyamatban van. Ezt ma még kevés politikus, vagy szakértő meri kijelenteni, mert a rosszul értelmezett biztonságpolitikai elvek szerint, tilos a felesleges pánikkeltés.

A tusványosi beszédről

Orbán Viktor hétvégi tusványosi beszédéről számolt be a brit Daily Express, amelyben a leginkább a kormányfő Donald Trumppal kapcsolatos kijelentéseit elemzik. A cikk utáni hozzászólásokból kiderül, hogy az olvasók döntő többsége elismerően ír a magyar kormányfő politikájáról.

Petíció

Kérem engedjék meg, hogy megosszam Önökkel gondolataimat a migráció kapcsán. Van egy fontos téma, amivel eddig nem, vagy nem kellő súllyal foglalkoztunk,

Migráció

Kérem Önöket, álljanak az európai civil társadalom élére, fújjanak ébresztőt, hogy megelőzhessük a még nagyobb tragédiát.

Ébresztő!

Több mint 80-an veszítették életüket egy újabb terrortámadásban Nizzában. A migránsválság kezdete óta 4 brutális terrortámadás történt Európa kellős közepén, ennek ellenére az európai politikusok ránk akarják kényszeríteni az illegális bevándorlókat

Orbán Viktorról közölt portrét a német Freie Zeiten

Néha a történelemben csak egyetlen ember van, aki a fősodor ellenében azt meri mondani, hogy „nem!”.

Lehet-e egy iszlám vallású jó európai?

Szentírás szerint – Nem .. .. Mert ő hűséges, az iszlám öt pilléréhez (1,tanúságtétel, 2, napi öt ima, 3, a Ramadán havi böjt, 4, az adakozás, 5, zarándoklat) és a Koránhoz.

Vélemények a népszavazásról 2.

Egyetértek. Hálát adhatunk az Úrnak, hogy ilyen kormányunk van, de ha nem állunk ki mellette, akkor sajnos megérdemeljük a sorsunk, még ha nemmel szavaztunk, akkor is, mert nem vonhatjuk ki magunkat a következmények alól.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!