Népszavazás

T. Cím!

KÉRJÜK KÖNYÖRGÜNK HOGY HANGSÚLYOZZÁK MÉG EZEN A HÉTEN VÁLASZTÁSI ÜZENETEINKBEN HOGY ITT NEM ARRÓL VAN SZÓ HOGY FOGADUNK-E BE VAGY SEM (egyébként fogadunk, lásd betelepedési kötvény..), HANEM ARRÓL HOGY AZ UNIÓ VAGY MI  DÖNTHESSÜNK  1 ILYEN FONTOS KÉRDÉSBEN..!!

EZT AZÉRT KÉNE MÉG JOBBAN HANGSÚLYOZNI MERT AZ ÁLBALOLDALI BOLSEVIK MÉDIA MEGETETTE AZ EMBEREKKEL – FŐLEG PESTEN AZT HOGY ITT GYŰLÖLETKAMPNY VAN A BEVÁNDORLÓKKAL SZEMBEN, S HOGY EBBŐL MÉG BAJ LESZ…!!!!!!!!!

SOROSÉK  ISMÉT FENYEGETIK MAGYARORSZÁG LAKOSSÁGÁT A RENDŐRÖKET ÉRT TÁMADÁS KAPCSÁN, MÁR NEM ELŐSZÖR, BIZONYÍTANDÓ HOGY ORBÁN VIKTOR NEM TUD KÖZBIZTONSÁGOT TEREMTENI A KERÍTÉSSEL…!!!!!!!

A BOLSEVIK EU-S ÜGYNÖKÖK KOHN-BENDIT, SCHULZ, VERHOFSTADT ÉS ÜGYNÖKTÁRSAI  MÁR  6 ÉVE TÁMADNAK.  VIDA ILDIKÓ ÓTA AZ USA-CIA-SOROS CSAPAT KÖZVETLENÜL IS..!!!

ELŐBB AZ ÚJSÁGÍRÓKAT FÉLELMLÍTIK MEG BAYER ZSOLT FIÁNAK SZINTE AGYONVERÉSÉVEL..!! Egyébként erthetetlen hogy miért nincs egységfront ez ügyben…!!! Vagy ez nem politikai bűncselekmény volt..??!! Hisz Werber-Tóbiás már az index akkori felvétele szerint már a 2002-es kampányban háborút hirdetett…!!!

MAJD A MAGYAR ÁTLAGEMBERT A KAMIONOS MEGVERÉSÉVEL…!!!  MOST MEG A RENDŐRSÉGET, AZON KERESZTÜL AZ ÁLLAMOT ÉS VEZETÉSÉT…!!!!!!!

A MAGÁNYOS GYILKOSOK PEDIG OSVALD ÓTA TUDJUK HOGY NEM LÉTEZNEK…!!!!!!!!  VAJON OSVALD ÖLTE MEG BOBBY KENNEDY-T IS MÁR A 66-OS KAMPÁNYBAN…???!!!  MEG  2000-BEN JOHN KENNEDY FIÁT MENYASSZONYÁVAL MIKOR SZENÁTORNAK AKART INDULNI…???!!!!!!!

AZ ANGOL NÉPSZAVAZÁS ELŐTT PEDIG SZINTÉN  „MAGÁNYOS”  GYILKOS ÖLTE MEG A GYÖNYÖRŰ 2 GYEREKES ANGOL, A BENTMARADÁST TÁMOGATÓ KÉPVISELŐNŐT EVVEL MOZGÓSÍTVA A BENTMARADÁS-PÁRTI SZAVAZÓKAT…!!!!!!!!!

IMÁDKOZUNK ÖNÖKÉRT ÉS AZ ORSZÁGÉRT

AKTIVISTÁK

____________________________________________________________________

  • Magyar embernek nem kell Orbán.
  • Magyar ember mégsem tud jobbat, mint Orbán.
  • Azért nem, mert (sajnos) nincs jobb, mint Orbán.
  • Ezért pedig (sajnos) nem az Orbán a felelős.
  • Ez a magyar ember, aki most éppen ír, egy valakiről hallott, aki hibátlan volt, Őt is megfeszítették.
  • Magyar ember nem kollaborál idegenekkel, idegenek képviselőivel, akik alig várják, hogy a maradék bőrt is lehúzzák rólunk, és azután jól a markukba röhögjenek a naív „magyar” emberen.
  • Magyar ember még mindig nem tanulta meg, hogy egységben az erő?

Egy magyar ember aki nemmel fog szavazni.

M.T.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!