Értékes olvasói vélemények a népszavazásról 3.

Tisztelt Cím!

Vén létemre még sok minden van, amit nem értek, azok közül talán néhány dolog még majd megvilágosodik előttem. Egyet azonban biztos, hogy soha nem fogok megérteni: miért ez a közömbösség,az otthon maradás formájában, és a durcás, óvodás mentalitású /valószínű igen tudatosan beprogramozott!!!/ “érvénytelen”  szavazás, amikor az ember életében oly ritkán adódó esemény során, valóban, ténylegesen, ráadásul névtelenül befolyásolhatja a saját és népe sorsát.

Még az a szerencse, hogy a demokráciába nem fér bele a számonkérés, vagyis a választói névjegyzék aláírás nélküli neveinek gazdájától megkérdezni, hogy MIÉRT!?!

Sajnos be kell vallanom, hogy meglehetősen antidemokratikus / és ez még a legenyhébb kifejezés!!!!!…és milyen jó, hogy nem vagyok döntési pozícióban!!!/ gondolatom támadt: a távolmaradók családjaihoz be kéne telepíteni egy bizonytalan eredetű, szándékú, népes, nehezen elfogadható “kultúrájú” családot, csak úgy próbaképpen fél évre…..természetesen önköltséges ellátással.

Tisztelettel: N.K.
_____________________________________________________

Tisztelt CÖF!

A HALLGATÁS BELEEGYEZÉS – ez egy ősi szólás (lehet hogy törvény). Az is a nemre szavazott, aki nem ment el.

Üdvözlettel: A.C.
_____________________________________________________

Az éppen most soros nemzet-, és demokrácia ellenes akció…
(csak fiatal katonakorú férfiakból álló felfegyverezetlen osztag erőltetett menetben halad a magyar határ felé)
M.T.

A magyar határ megnyitásáért demonstráltak Belgrádban

Tisztelt Magyar Állampolgárok olvasható, hogy megindult az áradat, ahogy gondoltuk parancsszóra, most úgy néz, ki dolgoznak a belső ellenségek.
Mi lesz itt a határunkon?
Ezt írják a lapok:
Reggel 9 órakor a migránsok egy csoportja tüntetni kezdett Belgrád központjában, az Infó parkban levő táborban.
A kívülről érkező férfiak fizikailag bántalmazták a parkban reggeliző és tüntetni nem akaró többi migránst.
A helyszínről tudósító szerb lapok szerint a lázadás hátterében a Calais-i zavargásokból is jól ismert No Borders csoport áll (A No Borders csoport, amelyet az osztrák és a brit média is összefüggésbe hozott a Calais-nál történt zavargásokkal, az internetes oldalán kiemelt helyen reklámozta a Soros Györgyhöz köthető W2eu, azaz Welcome to Europe nevű szervezetet.
Később több mint 300 migráns, szinte kizárólag 30 körüli férfi indult meg északra a magyar határ felé
Magyarországról érkezett emberek már napok óta hitegetik, hogy a népszavazás után megnyílik a magyar határ
Két titokzatos nőt védenek a migránsok menetoszlopában
Szerbia északi területein több száz migráns csatlakozhat a menetelőkhöz.
______________________________________________________

Szomorúan vettük tudomásul családommal és a környezetemmel együtt, hogy sok ember nem érte föl ésszel, vagy szándékosan nem érdekelte, mi történhet a Hazánkkal. Nagyon nagy a baj, mert az EU vezetőik képtelenek rádöbbenni arra, hogy „így” vége Európának. Kié lesz a felelősség? Átéltem a háborút, majd az 1956 utáni bolsevista rezsimet, éppen ezért családomból senki nem szavazott at EU-ra, sem a NATO-ra.
Sajnos, bekövetkezett az, amit mi előre megmondtunk. Egyik diktatúrából bekerültünk egy másikba. A NATO miatt megszüntették a sorkatonaságot, egy év kiképzés nem ártott volna a fiataloknak, tanultak volna egy kis fegyelmet és a Haza védelméért tehetnének is. A NATO pedig Európa helyett a „menekült” áradatot védi, holott oda kellene vissza vinni őket, ahol nem dúl háború és Európa ott segítse őket. Most Európa megsemmisítése történik aljas szándékkal.! Mi idősek már csak imádkozni tudunk, kérve az Istent, segítse Kormányunkat és a magyar népet.
Köszönöm, hogy meghallgattak.F.-né I.
_______________________________________________________

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!