„A végső cél a Magyarság kipusztítása”

„A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek…” befogadása főleg azért kell, hogy precedenst teremtsen azok befogadásához, akik ezt az egészet intézik, és nagyon ide vágynak. Jönnek is majd azzal az ürüggyel is, hogy segítséget nyújtanak nekünk a „színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek” ellen, akiiket ők hoztak a nyakunkra és fognak nemsokára felfegyverezni ellenünk…

M.T.

Csurka István: A végső cél a Magyarság kipusztítása

2015.09.02

http://www.magyartudat.com/csurka-istvan-a-vegso-cel-a-magyarsag-kipusztitasa/

A MIÉP elnöke, Csurka István 1998. február 8-án a következőket írta… (és elhangzott most is, a MIÉP Szent István napi gyűlésén, augusztus 20-án a Turul szobornál…)

” A végső cél a Magyarság kipusztítása.

Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.

Ez a kor, amelyben élünk különösen az, ami ránk következik a jövendő században a Népvándorlás kora.

A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak.

A nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik ezt a népvándorlást, mert ez az érdekük. Az USA a NATO-n keresztül már beérkezett Európa közepébe, és most a saját igényeinek megfelelően néplerakatot akarnak csinálni Európa és Oroszország között.

Erre pillanatnyilag sajnos Magyarország a legalkalmasabb, mert kasztja – kormányai régen elárulták.

A trianoni határok között Magyarországon húszmillió ember is elfér, de belátható időn belül ebből csak hétmillió lesz a magyar és négymillió cigány, a többi kilenc pedig mindenféle vegyes, akkor Magyarország nemzetközi néplerakat lesz
itt a Kárpát – medence közepén, nagyjából ugyanannak a nemzetközi kozmopolita rétegnek a vezetése alatt, mint ma.

Nagyon keserű lesz akkor Magyarnak születni.
Megbélyegzettség, üldözés, megszégyenítés és a teljes Magyar történelem eltagadása lesz az osztályrészünk .
Nyelvünk helyén vartyogást hallhatunk.”

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!