Kvóta szavazás

Olvasom több helyen, hogy többek között Finn ország támadja Magyarországot, mert nem veszi vissza a migránsokat, akik Görögországból jöttek. A kvóta szavazás erre nem fog vonatkozni. Javaslom, hogy indítsunk peticíót, vagy ami célra vezető ellenük. Felháborítónak tartom, hogy aki végül is regisztrálta őket, az vigye el a balhét. Nem tudom, hogy mi a helyzet Szlovéniával, Horvátországgal. Úgy érzem tenni kellene valamit. Ha nem regisztráltuk volna őket, akkor most hogyan bizonyítanák be, hogy rajtunk keresztül mentek? Azokkal jártunk jobban, akik megszöktek a regisztráció elől. Azt is felháborítónak tartom, hogy azoknak az országoknak a nyakába akarják varrni őket, akiknek semmi közük az ott zajló háborúhoz. Igazság szerint az USA-ba kellene vinni őket, meg a többi háborút exportáló államba.

Üdvözlettel: S.K.I.
____________________________________________________________

Tisztelt Vezetöség!

A mellékelt fotót tegnap készítette barátom Alsóörsön, félek, hogy nem csak ott teszik ezt az áldemokratikus ellenzékiek…

Kérem, sziveskedjenek továbbitani olyan illetékeseknek, akik intéztethetik a plakátok ellenörzését.

Köszönettel és baráti üdvözlettel,

D.Gy.

albaloldal-valasztasi-akcioja
____________________________________________________________

En es csaladom a NEM-el szavaz. Semmi penzert meg sem gondolnank maskepp viselkedni.
Minden tavolmarado es az IGEN-el szavazo a MAGYAR ellensege ezeknek, mert nincsen mit keresni a MAGYAR KOZEGEKBEN HAZABAN KARPATMEDENCEBEN!
Nem varhatunk mas eredmenyt mint vilagos GYOZELMET.

A remeny valoravaltas oromeben!
M.B. ny.okl. elektro-energetikus mernok
Marosvasarhely

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!