Vélemények – okt. 2. népszavazás

Tisztelettel jó lenne kihangsúlyozni a kampányban, én a standolásoknál mondom is az embereknek, hogy egy migránsnak a havi ellátási költsége 130 ezer forint, amire támogatást Brüsszel nem fog adni. Az én férjemnek nincs is ennyi nyugdíja.
Sajnos az emberek csak ebből a szavakból értenek jobban konkretizálni kellene és így győzködni az embereket. Zuglóban, ahol mi élünk a Fidesz frakció előterjesztését migráns ügyben tegnapi nap a  szoci és PM-es testület elutasította. A Fidesz frakció szavazata nem volt elég, tehát ugy néz ki, hogy Zugló befogadna migránsokat. Jól le fognak értékelődni a lakásaink. Ezenkívül, ha elutazunk pl. Afrikába, Ázsiába, akkor nekünk védőoltások tömkelegét kell beadatni, a migránsok pedig oltások nélkül minket fertőznek.

F.Gy.-né
_______________________________________________________________

Tökéletesen egyet értek, és azonosulok a fenti gondolatokkal. Határozott, elkötelezett,szilárd  kiállással  kötelesek vagyunk megvédeni, oltalmazni  Szeretett Hazánkat Magyarországot!!!
Én erre buzdítom, a Magyarországi cigányság krémrétegének számító muzsikus barátaimat is.!!!
A szavazáson ott leszünk.!
R. J.
A Magyar  Kultúra  Lovagja
_______________________________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA!

A Kis Gézengúzok Egyesület képviselőjeként ( küzdősporttal foglalkozunk, -facebook oldalon, Master János Végh Fighsport …. , név alatt lehet minket megtalálni.
Az egyesületünk nevében én is egyetértek az Önök munkásságával, és céljaikkal. Az eddigi sikerekhez pedig gratulálok.
Üdvözlettel:  V.J.
_______________________________________________________________

Tisztelt Alapítvány!

Teljesen egyetértek önökkel. Már a hócipőm tele van azzal a sok buta hülyítő, félrebeszélő dumával, amit a „másik oldal” mond. Reméljük, hogy az egyszerű embereknek több esze lesz, mint ezeknek.

Aki igennel szavaz v. el se megy szavazni vagy érvénytelenül szavaz, megérdemelné, hogy egy pótkocsival ezekből a migránsokból beborítsanak az udvarára aztán, tessék, lehet pátyolgatni amíg el nem vágják a torkát nagy jótettének jutalmául.

Munkájukhoz jó erőt, egészséget, bátor kiállást kíván: J.I.
________________________________________________________________

Kedves CÖF-CÖKA vezetőség!
Gratulálok, hogy végre – több éves késéssel – valaki leírja a számokat, vagyis az arányokat.
A magyar civil szervezetekkel kapcsolatos számokról, illetve az arányokról, ” jól érthetően” kellene tájékoztatni a magyar és a külföldi médiát!!!
Derűs napot és további sikeres munkát kívánok! T.J.
________________________________________________________________

Tisztelt Vezetőség!

Természetesen Nem-mel fogok szavazni. És családom, rokonságom minden tagja.
Minden barátom ezt fogja tenni.
Egyben megragadok minden alkalmat, hogy környezetemben, jártamban-keltemben agitáljak a Nem mellett.

Hűséges honvédőjük: Cs. K.-né
________________________________________________________________

T. CÖF-CÖKA!

Az alábbi gondolatot osztanám meg Önökkel a népszavazás minél nagyobb eredményessége érdekében/ lehet,hogy kissé megmosolyogják,de ezt is vállalom…/
Közismert és közkedvelt énekesnőnknek, KOVÁCS  KATINAK van egy száma:” NEM, NEM, NEM leszek a játékszered…” ezt át kéne egy kissé   átalakítani,szerkeszteni úgy, hogy a  NEM- ek az Unió kényszerbetelepítése ellen szóljanak…a dallam és Kovács Kati hangja ,maradhatna, ezzel talán a MÉDIA / rádiók,TV csatornák../ segítségével el lehetne jutni olyan rétegekhez is, akik nem látnak még elég tisztán..
Nagy kár, hogy a Katolikus egyház vezetése nem vesz részt ebben a Hazánk megmaradását szolgáló küzdelemben..mi és merem remélni még sokan az ima erejét is felhasználjuk.Magyarok Nagyasszonya könyörögj érettünk!
Tisztelettel:M.I.
_________________________________________________________________

Üzenjük a bürokrata Brüsszelieknek, a nem demokrata dk-nak, pm-nek, a mindig idegen érdeket kiszolgáló kommunistáknak stb. (kitartottaknak), hogy mi a kitelepítésen gondolkodunk! Mert ez demokratikus. Első lépésben 1200 főt, kvóta szerint. KÉSŐBB TÖBBET!

Külön üzenjük ezt a részeges jean-claude junckernek, a 8 általános végzettségű martin schulznak, aki EU parlamenti elnök (és nem telepőr), a CIA által lehallgatott, majd megzsarolt és megfélemlített  a. merkelnek, viviane redingnek, aki az EU jogi ügyekért felelős biztosa, emellett az Európai Bizottság (EB) alelnöke
Annak ellenére, hogy szakpolitikus, nincs jogi végzettsége, a jogtudományokban járatlan. Tragikomikus és szinte érthetetlen, hogy valaki megfelelő (szakirányú) egyetemi végzettség és műveltség nélkül az Európai Unió vezető tisztségviselője lehet.
Természetesen kis betűvel írjuk a nevüket, ami a nem tiszteletnek a jele.

Ezek magas beosztású, de jelentéktelen és jellemtelen figurák, akik elbeszélnek (500 millió- brexiték) EU-s állampolgár feje felett.
Ezek a nemzetközi, több etnikumú, pénzügyi közösség érdekeit képviselik és azok programjait hajtják végre (megvásárolt alázatos lakájok), akiket el kell takarítani, az EU éléről, vagy bebörtönözni.

Mikor?
H.R.
__________________________________________________________________

Igen Tisztelt Vezetőség !

Csak a véleményem szeretném leírni.

1.Ha a tegnap a pozsonyi csúcstalálkozón  az EU vezetők simán bejelentették a további betelepülési és szétosztási szándékukat akkor azt várom el , hogy mi is kérjük számon Tőlük az összeesküvést Soros Györggyel aki megszervezte, pénzeli és levezeti a  bevándorlást Európába  amit egyébként a TelAviv Post nevű újság leközölt (forrás: m1 tv.) Aki még azt is nyilatkozta, hogy mindent fizet előre a mi hitelünkre de majd a hitelt tőlünk vonja le. Sőt még büntetést is kapunk ha nem fogadjuk be a népvándorlókat.

2.Október 2-án a Kossuth Rádió kezdje el minden órában bejátszani a megszokott régi szignó dallamot( éljen a magyar szabadság, éljen a haza ) a pontos idő 5 sípszója előtt !!! Kérem !

3.Kell készíteni a nagy tüntetést a brüsszeli diktatúra ellen esetleg  buszokat ( 2000 autóbuszt) Brüsszel és Strassburgba.

Maradok tisztelettel,

ÜDV. P.V.
_____________________________________________________________

Tisztelt  CÖF-CÖKA !

Megköszönnénk, ha  ezt  a  22  renegát (remélem  még  finom  voltam)  civil (?)  szervezetet  felsorolnák,  gondolom  belefért  volna  a  Hírlevélbe.  Elsősorban  azért,  hogy  tudjuk  kivel,  hányadán  állunk, – bár  ezt  több  évtizede  (százada)  tudjuk.  Remélem, nincs  akadálya, melyek  ezt  megakadályoznák, s nincsenek  jogi  kiskapuk  – tudom  mindenre  lehet  találni – melyekkel  lépni  tudnának.  Tudjuk,  ha  netán  nyilvánosságra  kerül  a  neve  vmelyik szervezetnek,  viharos  gyorsasággal  amőbaként,  kaméleonként  „újjáélednek” –  más  néven,  formá(tum)ban – többnyire.

Tisztelettel: R.G.
___________________________________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!