Olvasói levelek

SZENT ISTVÁN NAPI GONDOLATOK

Mikor augusztus 20-a felé fordul az idő, Szent Istvánra gondol a magyar.

Rád hoz majd az Úr messziről, a föld széléről egy nemzetet….(49)

Messziről nemzetek jönnek és megnyomorítják életünket. Isten jogos büntetésének eszközei ők, mert gyalázatosan istentelenekké lettünk.

MEGHÍVÓ

Tisztelettel meghívjuk az „1956 – Nem haltatok meg hiába” című konferenciára és kiállítás megnyitóra.

MEGHÍVÓ

A budaörsi Polgári Kaszinó szervezői, – a helyi Keresztény Értelmiségiek Szövetségének támogatásával,- tisztelettel és szeretettel meghívják Önt, kedves családját és barátait a BUDAÖRSI POLGÁRI KASZINÓ 2016. évi ötödik rendezvényére.

Posztelvtársi népszerűségvesztés

Nehéz helyzetbe lavírozta bele magát (nem, mintha sajnálnám őket) a magyarországi balliberális (magát így nevező, de inkább posztkommunista) ellenzék. A bolsi tradícióknak megfelelően csak az elemi osztálygyűlöletet megélve tudnak viszonyulni a kormánypártokhoz, főleg a karizmatikus személyiségű miniszterelnökhöz.

Irányított bevándorlás

Ezt mondta az új brit miniszterelnök egy korábbi beszédében…..

Fegyverkezés

Európát megtámadták, és a megszállása is folyamatban van. Ezt ma még kevés politikus, vagy szakértő meri kijelenteni, mert a rosszul értelmezett biztonságpolitikai elvek szerint, tilos a felesleges pánikkeltés.

A tusványosi beszédről

Orbán Viktor hétvégi tusványosi beszédéről számolt be a brit Daily Express, amelyben a leginkább a kormányfő Donald Trumppal kapcsolatos kijelentéseit elemzik. A cikk utáni hozzászólásokból kiderül, hogy az olvasók döntő többsége elismerően ír a magyar kormányfő politikájáról.

Petíció

Kérem engedjék meg, hogy megosszam Önökkel gondolataimat a migráció kapcsán. Van egy fontos téma, amivel eddig nem, vagy nem kellő súllyal foglalkoztunk,

Migráció

Kérem Önöket, álljanak az európai civil társadalom élére, fújjanak ébresztőt, hogy megelőzhessük a még nagyobb tragédiát.

Ébresztő!

Több mint 80-an veszítették életüket egy újabb terrortámadásban Nizzában. A migránsválság kezdete óta 4 brutális terrortámadás történt Európa kellős közepén, ennek ellenére az európai politikusok ránk akarják kényszeríteni az illegális bevándorlókat

Orbán Viktorról közölt portrét a német Freie Zeiten

Néha a történelemben csak egyetlen ember van, aki a fősodor ellenében azt meri mondani, hogy „nem!”.

Lehet-e egy iszlám vallású jó európai?

Szentírás szerint – Nem .. .. Mert ő hűséges, az iszlám öt pilléréhez (1,tanúságtétel, 2, napi öt ima, 3, a Ramadán havi böjt, 4, az adakozás, 5, zarándoklat) és a Koránhoz.

Vélemények a népszavazásról 2.

Egyetértek. Hálát adhatunk az Úrnak, hogy ilyen kormányunk van, de ha nem állunk ki mellette, akkor sajnos megérdemeljük a sorsunk, még ha nemmel szavaztunk, akkor is, mert nem vonhatjuk ki magunkat a következmények alól.

Vélemények a népszavazásról 1.

A magát baloldalinak, liberálisnak valló emberek nem magyarok. Mert, ha magyarok lennének érdekükben állna, hogy idegenek engedély nélkül ne árasszák el az országot, nem telepedhetnének le.

Szegedi Gondolkodó Magyarok Közössége véleménye

Engedje meg, hogy ismertessük a Szegedi Gondolkodó Magyarok Közössége (Szegedi GMK) véleményét az ősszel esedékes betelepítési népszavazás várható körülményeiről a megtörtént Brit népszavazást követő napon.

Mi várhat Európára?

Ma már senki számára nem lehet kétséges, hogy az Egyesült Államok nagyhatalmú pénzügyi köreinek (az un. háttérhatalomnak) szándéka és közreműködése folytán Európába sok millió keleti és fekete-afrikai ember betelepítése vette kezdetét a múlt évben.

Baloldal vagy ál-baloldal?

Bizonyára sokan gondolják úgy, még Soros György politikai (és másmilyen) ellenfelei is, akik inkább tartják tőzsdespekulánsnak, meg valamiféle uzsorásnak, mint filantrópnak, hogy elismerés illeti a multimilliárdost azért, mert egy személyben, megosztó személyiségként hajlandó vállalni a „nem létező globális háttérhatalom” (ahogy Bogár László szokta emlegetni) helyett ennek képviseletét és szolgálatát.

Olvasóink írták

Mozgalmukkal, céljaikkal mélyen egyetértek. Az első megmozdulást követő valamennyi szervezett vonulásokon személyes jelenlétemmel eddig is kifejeztem érzéseimet céljaikkal hazánk érdekei védelmében.

Március 15. készülődés

Szeretném javasolni, hogy azok a hölgyek,akik részt vesznek a Lengyel vendégekkel közös felvonuláson, ill. ünnepségen, süssenek egy tál pogácsát, amelyet vonulás közben kínálnak Lengyel vendégeinknek.
Előző 1464748

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!