Olvasói levelek

Bogár László: A nép uralma

Amikor a szemünk láttára hullik szét a nyugatias demokrácia, egyre sürgetőbb lenne elgondolkodnunk, hogy vajon mi jöhet az összeomlás után

CSED 100 – több pénzt kapnak a kisbabás anyukák

A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) szeretné felhívni a figyelmet a CSED 100 – több pénzt kapnak a kisbabás anyukák hírre.

Vélemény

Senki nem mer beszélni nyilvánvaló hazugságokról  Felcsuti Péter által kínált devizahiteles szerződések  Nem volt kötelező felvenni ezeket sem.

Nemzeti konzultáció

Ha a konzultációs ívek gyűjtése, megsemmisítése bűncselekmény, akkor miért nem emelnek vádat az elkövetők ellen?

Elég volt Tiszát megölni

Tudhattuk: Trianon 100. évfordulója kiváló alkalom lesz a ballibeknek, hogy rúgjanak néhányat a nemzetbe mint olyanba, annak jobboldali részébe meg különösen.

A baloldal szégyene

A pesterzsébeti önkormányzat baloldali képviselői, többségüket kihasználva a Polgármester a jobboldal előterjesztésére, valamint a helyi Fidesz szervezet  támogatása ellenére nem szavazta meg, hogy Dr. Bagdy Emőke Pesterzsébet díszpolgára legyen.

Szoborvédelem

Szobrainkat megvédeni nem hírlevelekkel, és főleg NEM ÖSSZEFOGÁSSAL  kell,-lene, hanem világos , és főleg KÖVETKEZETES, és  KŐKEMÉNY !!!!!   törvénnyel!!!

Olvasói levél

Bosszantó a következmény nélküli politikai gyakorlat. Kíváncsi vagyok a politikusokat is „deresre” húzzák a hazugságaikért, a többiről már nem is beszélve.

Karácsony Gergely

Mint nagyon jól tudjuk, milyen anyagi háttérrel és választási trükkel lett Kari Geri főpolgármester. Most viszont ismét egy, a szokásuk szerint  igen aljas módon indultak el.

Levél a C12 szakértői csoportnak

Figyelemmel kísérem az EU-val kapcsolatos híreket, az EU hozzáállását országunk erőfeszítéseihez, és visszaemlékezem a 2004-es belépésünkre, amikor is szinte semmit nem tudtunk az EU belépés veszélyeiről.

Levél Belgiumból

Ezt a nagy veszélyt már tudni lehet! Nekünk most csak egy a fegyverünk, a visszaküldött kitöltött ívek.

Kikerült a NAT-ból a kamu finnugor elmélet

Az új történelemtankönyv-írók már elmondják, hogy a magyarok már a 800-as évek közepén (nem 895-ben) a Vereckei-hágón és Erdély hágóin bejöttek a Kárpát-medencébe, de azt már kevésbé hangsúlyozzák ki, hogy itt magyarul beszélő néppel, lakossággal találkoztak.

Olvasói levelek

Közismert, hogy nemzetünk megmaradásának legfontosabb két kérdése a tömeges migráció és a népességfogyás. Az előbbivel kapcsolatos erőteljes hangot örömmel fogadom, a népességfogyás kérdéseit azonban meglehetősen elhanyagoltnak vélem.

Miért nincs tele az Index oknyomozással a baloldal által felépített pedofil nagykövetről?

Kaleta Gábor a 2002-es baloldali kormányváltás után jutott pozícióhoz, majd Gyurcsány alatt lett igazi külügyi fejes. Most a hírhedten baloldali bíróság mentette fel, a függetlenobjektív média pedig falaz nekik.

Az igazság nem fekete-fehér

Wass Albert 1963 szeptember 14-én írt a feketék washingtoni tüntetéséről.

Müller Cecília kitüntetése

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Müller Cecíliának adományozta Szent Adalbert-díját.

Meleg fesztivál

Tisztelt Csizmadia úr! Láttam a netten a szivárvány színnel körül vett Szent Koronánkat, szent ereklyénket, melyet a bal lib. melegek használnak fel a fesztivál logójaként. Nagyon sok ember felháborodását fejezte ki, ahogyan én is teszem most. Én elég idõs vagyok …

Olvass tovább

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége közleménye

A KÉSZ elnöksége a mellékelt közleményben kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy a koronavírus-járvány lecsendesedésével továbbra is óvatosnak kell lennünk, még nem győztük le a vírust. 

Olvasói vélemények – Karácsony Gergely

Szégyen gyalázat, amit a főpolgármester művel,elherdálja az adófizetők pénzét, miközben a kormányra mutogat. Minden felelősség alól kibújik. Badarságot badarságra halmoz. Meddig mehet így?

Olvasói levelek

Két minősítés, nagyszerű és hitvány. Mindkettőt gyakran használjuk felelőtlenül embertársainkra, attól függően hogy a pillanatnyi érdekünk mit kíván számunkra, függetlenül a valóság  és az igazság tartalmától.

Az Alapjogokért Központ csatlakozási kérelme

Az Alapjogokért Központ több európai konzervatív szervezettel közösen 2020. június 9-én online petíciót indított az Isztambuli Egyezményhez történő uniós csatlakozás ellen. Az aláírásgyűjtés előreláthatólag 2020 szeptemberéig tart.

Könyvajánló

Konrad Sutarski: Határokon átívelő Trianon Ez a történelmi elemzés a magyar nép ártatlanságát bizonyítja a trianoni békediktátum okait és a győztesek rablási törekvéseit illetően.

HATVANNÉGY VÁRMEGYE FÖLDJÉT ELEGYÍTETTÉK MEZŐKÖVESDEN

Kis Mátyás népi fafaragó művész hívta egybe Mezőkövesd és környéke értelmiségét, hogy a 64 vármegyéből általa gyűjtött földet összekeverjék.

Donald Tusk

Európa megosztott sajnos nagyon sok kérdésben. Nincs egység, többek között a fasizmus és a kommunizmus megítélésében. 

A maradj otthon után jöjjön a maradj itthon!

Március elején megjelent hazánkban a koronavírus. Az első fertőzött betegek  irániak voltak, aminek hatására azonnal beindult kontakt kutatás, mikor és kikkel találkoztak, kiket fertőzhettek meg?

CÖF Klub Miskolc emlékezése

Emlékfa ültetése Helyszín: Népkert, országzászló melletti közvetlen terület Időpont: 2020. 04. 16.15 óra

Koltay Gábor „Hétköznapi Trianon” filmje a Duna Televízióban

A trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából a Magyar Televízió Duna csatornája június 4-én 19.05 órakor sugározza Koltay Gábor legújabb, az alkalomra készített Hétköznapi Trianon című 75 perc hosszúságú filmjét. 

Ferkó Zoltán „Kóbor” című filmje

Kóbor egy fogyatkozóban lévő kis erdélyi falu, Brassó megye legrégebbi települése. Neve már 1206-ban írásos krónikában szerepelt. Száz évvel ezelőtt még ezer fős, színmagyar református település volt, a trianoni országcsonkítás óta viszont folyamatosan csökken a lélekszáma.

Emlékezni, emlékeztetni

Az elmúlt hónapokban feje tetejére állította életünket a járvány. Az addig megszokott dolgaink helyett mindennek az ellenkezője vált érvényessé. Ránk telepedett a félelem, bizonytalanság érzése.

Tiltakozások – Liget-projekt

Döbbenten vettem tudomásul az új Főváros-vezetés ama  megmagyarázhatatlan szándékát, mellyel világhírű tervezők, alkotók már megvalósítás előtt nemzetközi porondon elismert liget-rendezési, megújítási projektjét, mely után több lesz a zöld terület mint annak előtte,  derékba akarja törni.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!