Olvasói levelek

Kapitány a hídon

Olvastam egy cikket, miszerint naponta megközelítőleg 35 ezer döntést kell meghoznunk. Megannyi választási lehetőség, melyekkel együtt jár a szorongás: mi lesz, ha rosszul választottunk? – veti fel a problémát az írás szerzője.

Vélemények SZFE

Nagyon szomorúan figyeltem a fiatalok lázadását!Szerintem sem tudták igazán, miért is tüntetnek, jó buli volt! Csupán!

A férjemet politikai nézetei miatt, megalázó módon rúgták ki a Színház- és Filmművészeti Egyetemről

Balogh Erika színésznő drámai története: hogyan bántak el azonnal a férjével, mihelyst Ascher Tamás lett a Színművészeti rektora.

Meghívó

A BVSC Zugló szeretettel hívja Önöket a 71. BVSC – ZUGLÓ ESTÉK rendezvényére 2020. szeptember 25, péntek, 18:00 óra, Lipták Villa (Zugló, Hermina út 3.) REGISZTRÁCIÓ!

Meghívó

A Lengyel Intézet szeretettel vár mindenkit „A független szentje” című, II. János Pál pápáról szóló album budapesti bemutatójára. 2020. szeptember 22. Nagyboldogasszony Főplébánia

Vélemények az SZFE tüntetésről

A mostani rendbontó fiatalok a jövő kultúr-értelmiség  hangadói  lesznek, akik színházakban és a mozikban szórakoztatják majd a nézőket. Most alapozzák a „tekintélyüket, hitelességüket”.

Évszázad Trianon után

Mit tettünk nemzettársainkért az eltelt évszázadban? 

„Trianon után száz esztendővel”

Most jelent meg a Kairosz Kiadó gondozásában Csóti György legújabb könyve Trianon után száz esztendővel címmel, Beteljesedik-e a herderi jóslat az elveszített magyarlakta területeken? alcímmel. Szakály Sándor előszavával, Potápi Árpád János epilógusával.

KÖVETELJÜK…..ELFOGLALTUK…..NEM ALKUSZUNK …..

Ekkor szólalt meg egy hang: van önök között valaki, aki bejegyzett tulajdonosa az épületnek, vagy ezt az épületet használható egyetemnek?

Egy vélemény

Megdöbbenéssel hallani egyes véleményeket a vírusjárvány elleni védekezés fölösleges voltáról. Pl.: az embereknek egyszer meg kell halniuk, a maszk használata a viselőt mérgezi meg, engem elkerül, mert vallásos vagyok, stb. 

Hozzászólások a Második hullám cikkhez

Jó lenne, ha a maszkviseléssel kapcsolatban egészen konkrétan megfogalmazva lehetne olvasni, hallani, látni, hogy akkor helyes a maszk (vagy kendő/sál) használata, ha az orrot és a szájat egyidejűen eltakarja.

Akkor most elmondom, mi a diktatúra…

Mert úgy látom, hogy van egy rakás elkényeztetett, félnótás hülyegyerek, aki unalmában és jó dolgában szabadságharcosdit akar játszani egy nem létező diktatúra ellen, hogy olyanokat segítsenek a hatalomba, akik viszont egy valódi, gyilkos diktatúrát működtettek.

Könyvbemutató

A Kairosz Könyvkiadó szeretettel hívja Önöket szeptember 10-én, csütörtökön 18.00 órakor a Polgárok Házában (1089 Visi Imre u. 6.) Georgi Markov: Az Orbán-jelenség című könyv bemutatójára. A RÉSZVÉTEL REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Email: polgarokhaza@polgarokhaza.hu

Meghívó

A Professzorok a Hazáért Civil Társaság szervezésében a budapesti Pozsonyi úti Református templom altemplomában 2020. szeptember 8.-án 16-18 óráig Raffay Ernő és Szakács Árpád tart előadást, a szabadkőműves-páholyok valós szerepéről és jelentőségéről

A liberális diktatúra abszurditása

Pók Katalin írása A liberális diktatúra napról napra fokozódik. Újabb és újabb híreket hallunk Nyugatról, de itthon is igyekszik felzárkózni a hazai baloldali ellenzék a „progresszív” irányzat abszurditásaihoz.

Szebb, mint az eredeti, az újraépített Aranyvonat

Az egykori koronaőröknek volt egy álmuk, mégpedig az, hogy újraépítsék az Aranyvonatot. Később egyre több ember álmává vált, és – noha három évtizedbe telt – sok civil egyesület és szervezet összefogásával, munkájával, majd kormányzati támogatással végül rekonstruálták a Szent Jobbot szállító Aranyvonatot.

Könyvajánló

2020. augusztus 24-én (hétfőn) Székely János püspök atya, a Szombathelyi Egyházmegye püspöke a Nagyboldogasszony Plébánia Templomban, a 17 órai Szentmisét követően (kb. 18:00 órától)  Monforti Grignon Szent Lajos Mária: Tökéletes Mária-tisztelet című könyvét mutatja be.

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat közleménye

Nem az követ el bűncselekményt, aki leveszi, hanem az, aki középületre kirakja a szivárványos zászlót

KÉSZ-közlemény: Szent István öröksége megtartó erő

Államalapító királyunk ünnepe kereszténységünk és magyarságunk megélésének kiemelt ideje. Szent Istvánnak a fiához írt intelmeiben egy olyan állameszme rajzolódik ki, aminek alapja a Krisztusba vetett hit megtartó ereje, a nemzeti értékek és hagyományok megőrzésének fontossága. Szent István ünnepén a KÉSZ arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy ezek az ezer éve megfogalmazott bölcsességek ma is aktuálisak.

Meghívó

A Világ Győzelmes Királynője diadalmenetre 2020.08.22. 15:00 óra, Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom Indulás Dr. Osztie Zoltán plébános atya áldásával

Meghívó

A Gulágokban Elpusztultak Emlékének Megörökítésére Alapítvány tisztelettel meghívja Önöket a Totalitárius Diktatúrák Áldozatainak Emléknapja alkalmából  rendezendő megemlékezésre. 2020. augusztus 23. (vasárnap) 18.00 REGISZTRÁCIÓ!

Meghívó

A Századvédő Alapítvány és a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) ezúton tisztelettel meghívja Önt a 2020. augusztus 26-án, szerdán, 10:00 órakor A XX. századi totalitárius diktatúrák családrombolása című szakmai konferenciára. REGISZTRÁCIÓ!

Minden ember élete számít

Jézus azt mondta Apostolainak, terjesszétek az Evangéliumot az egész világon, kereszteljétek meg és gyógyítsátok meg az embereket. Nem azt mondta, hogy a fehéreket, feketéket, ázsiaiakat,  zsidókat,  palesztinokat vagy az arabokat. Minden embert.

Olvasói levél

Isten Noénak a vízözön után azt mondta, nem fogja többé vízzel, hanem tűzzel elpusztítani a földet. Ha most körbenézek a világban, mindenütt tűz van.

Mindenki lelkére!

Mindegy hol élsz, magyar vagy, vagy magyar ként élsz, és ereiben milyen vér folyik. Ha Magyarországot hazámnak tartod de ha magyar gyökerekből származol, akkor ha tetszik vagy nem, Te is felelős vagy, felelős leszel, hová, merre fordul Magyarországon a kocka.   Ne hagyd néped nemzeted cserben!

Kik vagyunk, honnan jöttünk?

„A dicső múlt egy mozaikdarabkája most láthatóvá vált…’

Az amerikai modell bukása? – Most múlik pontosan

Hogyan is képzelhette a Nyugat és velük mi is, hogy a bipoláris világ egyik felének kimúlása csak a mi világunkat tünteti el, az övéket pedig változatlanul hagyja?

Újjáépítés-alap-közös-hitellel

Az újjáépítés-alap-közös-hitellel kapcsolatban értetlenségemnek adok hangot.

MIGRÁNSOK TÉRKÉPEZIK FEL BUDAPESTET

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! Különösen legyünk éberek és óvatosak Templomaink környékén, Templomainkban!

Olvasói vélemény

A BIZTONSÁGOS JÖVŐ CSAK ÚGY LEHET, HA TESZÜNK ÉRTE!!! TUDOM EZ EGY ÁLTALÁNOS SZÓLAMNAK HANGZIK, DE JOBBAN NEM TUDOM KIFEJEZNI A BIZALMAMAT ÉS EGYETÉRTÉSEMET AZ ELHANGZOTTAKKAL.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!