Levél a C12 szakértői csoportnak

Igen tisztelt C12 Tagok!

Figyelemmel kísérem az EU-val kapcsolatos híreket, az EU hozzáállását országunk erőfeszítéseihez, és visszaemlékezem a 2004-es belépésünkre, amikor is szinte semmit nem tudtunk az EU belépés veszélyeiről. Engedjék meg, hogy leírjam, ami eszembe jutott  Aki egy kicsit gondolkozik a jövőről, felmerül benne az „elég volt, ki kell lépni ”  változat is. (Fricz Tamás úr már az „elegem van”-ig eljutott)

Mivel hajlamosak vagyunk a hirtelen indulatra, hasznos lenne egy részletes elemzés  elindítása, amely a kilépés előnyeit és nyilvánvaló hátrányait gyűjtené össze. Természetesen csak a végső esetben lenne erre szükség, de akkor nyilvánossá kellene tenni az elemzést, hogy az ország felelősen dönthessen, nem úgy, mint annak idején.

Ha már folyik ezirányú munka, akkor elnézésüket kérem, hogy zavartam Önöket.

Kiváló tisztelettel

U.K.  73 éves

_______________________________________________________________________________

Tisztelt Levélíró!

Véleményünk szerint jól látja, legalább annyi érv gyűjthető össze az EU-ból való kilépés mellett, mint a maradás érdekében.
Ám addig, amíg esélyünk van a közösség jobbítására és keretei segítenek bennünket a trianoni békediktátummal szétszaggatott nemzet összetartásában, nem időszerű a kilépésen gondolkodni.

Üdvözlettel
CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!