Olvasói levelek

Csak „szerencséje” volt Magyarországnak és a Magyar Kormánynak a koronavírus idején?

Látható, hogy annak ellenére, hogy nem vagyunk gazdag ország, sok a cukorbeteg, magas az idősek aránya, elég sokan dohányoznak (MAGAS a kórházi ágyak száma!!), mégis nagyon sok jóval gazdagabb, „fiatalabb”, egészségesebben élő ország hatalmas „előnnyel” vezet a halálozások arányában.

Olvasói vélemények

A balliberális oldal hiénaként csap a napokban a kormány és Kásler miniszterre. Igenis jók voltak a kormány intézkedései.

Hozzászólások – Dobrev Klára nyílt levél

Sokakkal együtt én is megkaptam az Önök nyílt levelét, melyet Dobrev Klárának címeztek. Alá is írtam. Ezzel együtt bennem és barátaimban szinte egyszerre fogalmazódott meg a gondolat, vajon érdemes-e ennek és a többi hazaárulónak  bármilyen levelet írni?

Olvasói vélemények

Hiába folytatjuk ezt a harcot, az egyoldalúan kerül be a nyugati világ sajtójába. Így a világ  álláspontunkról nem kap megfelelő tájékoztatást.

Katolikus Tábori Püspökség felhívása

Sajátságos és önkéntes összefogásra hívtuk a Magyar Honvédelemben szolgálatot teljesítőket: péntektől péntekig este 21 órakor imádságos fohászt tartunk. Újabb áhítat kezdődik el, amelyet május 8-15. estig végzünk. Kérjük, ha teheti, támogassa a Magyar Honvédelem nemes ügyének szolgálatában állókat és csatlakozzon hozzánk az imádságban.

Ne szólj szám….

Nagyon gyakran tapasztalom, hogy a Facebook-on olyanok kritizálják a kormányt és a Parlamentet a meghozott vagy megszavazott intézkedéseik miatt, akik az elutasított vagy elfogadott jogszabályt vagy jogszabály tervezetet nem is ismerik.

Tiltakozás

Tiltakozásom fejezem ki az ellen, hogy külföldiek szavazhatnak Magyarországon!

Sutarski Konrad: Megkövetem a magyarokat Donald Tusk szavaiért

A nemzeti érzelmű lengyelek nevében – akik évszázadok óta nagy barátai a magyar nemzetnek – Magyarországon élő lengyel állampolgárként megkövetni kívánok  minden magyar embert azokért a sértő szavakért, amelyeket Donald Tusk intézett a magyar miniszterelnökhöz, Orbán Viktorhoz.

A Kopp Mária Intézet Anyák Napi Kiadványa

Szíves figyelmükbe ajánljuk a Kopp Mária Intézet Anyák Napi Kiadványát „10+1 tény a 2010-es években gyermeket szült édesanyákról” címmel és kérjük, lehetőségeikhez mérten minél szélesebb körben népszerűsítsék, osszák meg szervezetük Facebook oldalán!

Nyílt levél Szabó Tímea képviselőasszonynak

Az ön pártjának a neve Párbeszéd, ezért bátorkodok feltételezni, hogy nomen est omen, a Párbeszéd jegyében meghallgat, s talán ahhoz is lesz bátorsága és tartása, hogy virtuálisan a szemembe nézzen mindazokéval egyetemben, akik esetleg egyetértenek az általam leírtakkal és, ismét csak esetleg úgy érzik, hogy ez a levél az ő véleményüket is képviseli.

Polgári kezdeményezés – Trianon 2020

Idén június 4-én 100 éve lesz, hogy a trianoni békediktátumot Magyarország kényszerből aláírta. Az időpontja: délután 4 óra 30 perc. Mivel a koronavírus járvány meghiúsítja a személyes összejöveteleket, úgy gondoltuk, ennek ellenére méltó módon kell megemlékeznünk, mivel ez a nap egyben a Nemzeti Összetartozás Napja is.

Lovas István Társaság: Köszönet az országos tisztifőorvosnak

A Lovas István Társaság Elnöksége és sok száz támogatója nevében írok Önnek. Valamennyien szeretnénk kifejezni nagyrabecsülésünket azért a munkáért, melyet Ön naponta végez, s hosszú ideje fáradhatatlanul bizonyítja, hogy jóindulattal, kedvességgel, türelemmel és szigorúan a tényekhez ragaszkodva kell és lehet szólni az emberekhez.

NYÍLT LEVÉL MÜLLER CECÍLIA ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS RÉSZÉRE

Ezúton kívánok Önnek jó egészséget és kitartást a nehéz körülmények között végzett, cseppet sem könnyű munkájához!

Potenciális  Gyilkosok

Vajon  mivel magyarázható  ez a tömeges hisztéria , ez a mindenkit  átfogó  félelem

Időseink

Ebben a keserves helyzetben amibe kerültünk nagyon jól esett és megörvendeztette szívemet az Ön szeretetteljes felhívása, hogy hallgassuk meg időseink történeteit.

Olvasóink írták

Elkeseredve olvasom a mocskolódásokat , a rosszindulatú acsarkodókat és azon gondolkodom, mi kéne még, hogy ezek a fekete lelkűek leszálljanak mindenható polcaikról, hogy habzó szájú, gyilkos indulatok és támadások helyett tartsanak önvizsgálatot, értékeljék, milyen ember az, aki a bajban is csak ilyen sátáni megnyilvánulásokra képes?!

KÉSZ közleménye

”Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz”

Vélemények

Egy nemzet képes túlélni bolond vezetőit még az ambiciózusait is. De nem lehet túlélni a belső hazaárulást.

Egy Erdélyben élő magyar férfi levele

Mi Erdélyi magyarok szomorú szívvel szembesülünk nap, mint nap azzal, hogy sokan közületek minket, erőszakkal elszakított magyar embereket gyaláztok, szidalmaztok, úgy hogy fogalmatok sincs arról, hogy a történelem során mennyi mindent letettünk az asztalra és arról sem, hogy a megmaradásunkért, magyarságunkért, mennyit harcolunk a mai napig!

Olvasói vélemények

Tisztelt Szervezet! Szeretem és tisztelem a HAZÁMAT! Mélységesen felháborított, ahogyan  a minap az a szolidaritást oly nagy hangon kiáltozó unió illetékesei ebben a szomorú, vírustól megkínzott Európában veszik a bátorságot és rátámadnak Magyarországra, és népünkre, megvádolva bennünket azzal, hogy nálunk …

Olvass tovább

Intézkedések

Senkit nem hagyunk magára. Nekünk a magyar emberek élete és biztonsága a legfontosabb.

Bizalom

„…egy nemzet jólétét és versenyképességét egyetlen, mindenütt észlelhető kulturális tényező határozza meg: a bizalom szintje az adott társadalomban.

Olvasóink levelei

Reggel óta gondolkodom, hogyan mondjam el a véleményem. Kissé szomorúan olvastam C.L-né olvasói levelét, aki arról ír, hohy 80 éves és az önkormányzat nem segít az élelmiszer bevásárlásban.

A KATOLIKUS TÁBORI PÜSPÖKSÉG (Katonai Ordinariátus) FELHÍVÁS

MEGHOSSZABBÍTVA! Április 03-tól április 10-ig mindennap, este 21.00 órakor együtt imádkozzunk. Aktuális szentírási rész és az imádság itt található.

Ajánljuk magunkat!

A Magyar Hírlap Kiadói Kft. mától közel háromszáz magyarországi idős- és szociális otthonba küld ajándék Magyar Hírlapokat a veszélyhelyzet időtartama alatt

Olvasói levelek

Őszintén gratulálok az Alapítványnak, valamint a nemes és  okos akció kigondoló és végrehajtó csapatának. Országunk nehéz helyzetében az ilyen megmozdulások jelentik a jobbak példáját, amire büszkén hivatkozhatunk.

Ligetvédők

A parkban életvitelszerűen táborozó Ligetvédők vészhelyzet idején sem unatkoznak, addig sikerült vegyészkedniük a sátraikban, amíg jól magukra gyújtották az egész kócerájt. Ráadásul nem először sikerült ezt a bravúr végrehajtaniuk, úgy látszik a 2018-as táborolvasztással hagyományt teremtettek.

Böjte Csaba szavai

Lassan úgy járunk itt Déván mint Kőmíves Kelemenné, befalaznak otthonainkba!

Olvasói vélemények

Az ellenzék visít. A kormány jó úton van.

LIBERALIZMUS  ÉS  KORONAVÍRUS

Az egyik kóros jelenség neve a szépen hangzó Nyílt Társadalom. Terjedésének egyre nagyobb a heve, hiszen dúsgazdag a háttérhatalom.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!