Karácsony Gergely

Szeretnék érdeklődni, hogy van-e módja és értelme a budapesti városvezetés menesztésére.

Vidéki lakos vagyok, de úgy gondolom és érzem hogy Budapesthez nekem, nekünk is közünk van, mivel az ország fővárosáról van szó.A mai főváros vezetés bebizonyította, hogy alkalmatlan és méltatlan a feladatra.Indítványoznám elszámoltatásukat,eredeti állapot visszaállítását, leváltásukat és újraválasztás kiírását amibe az ország szava is megjelenne valamilyen formában.

Ehhez kérem a  segítségüket, tanácsokat, javaslatukat mivel én járatlan vagyok az efféle dolgokban.

Tisztelettel: Sz.I.

______________________________________________________________________________________________

Kedves Barátaink!

Amit itt küldök, fontos, hogy feltétlenül továbbítsd ahova csak tudod, és élőszóban is ismertesd.
Mint nagyon jól tudjuk, milyen anyagi háttérrel és választási trükkel lett Kari Geri főpolgármester. Most viszont ismét egy, a szokásuk szerint  igen aljas módon indultak el.
Tarlós nyomatékkal és többször hangsúlyozta, hogy tegyenek már feljelentést, akár törvénysértésekről, akár korrupcióról, ha gyanújuk van. Mire a válasz lépés: van egy vizsgáló bizottság, ami eleve szelektál a gyanús esetek közül, majd pedig, és most jön a lényeg:
A vizsgálat eredményét 2021 év VÉGÉN teszik közé!
Tehát a választások előtt, és természetesen tele lesz, a szokásos tisztességtelen hazudozásaikkal. Lásd: Korózs elvtárs és mentő orvos 9 halottja.
Igen ám, csak ez az időpont a legalkalmasabb arra, hogy megtévessze az ingadozó, vagy nem önálló véleményű szavazók, jelentős számát. Hiszen a korrupcióról legtöbb ember nagyon szeret beszélni, és azt a legnehezebb igazán feltárni. A rosszat mindig hamarabb hisszük el, mint a jót.
Nem hinném, hogy egyedül vagyok azzal a javaslatommal, csak nincs módom megszervezni, egy igazi több százezres tüntetést, Karácsony ellen.
A nullánál minden szám nagyobb. És nem közhely, ha továbbítod, elmondod, a saját és utódaink jövőjéért teszed.

P.V.

_______________________________________________________________

Nem tudom mennyi embertársunk van Karácsony undorító cselekedetei mellett. Persze megjegyzem budapesti polgár. Vagy egyáltalán létezik olyan is köztük, akinek ez tetszik. De hát én könnyen vagyok, mert a miénk Fideszes. De mi a nép nagy többséggel megválasztottuk. Budapest népe ezt akarta. Itt van. Kérjék tőle számon az eddig tett nagy semmit.

Üdv. Pzsé

_______________________________________________________________

Tisztelt Levélírók!

A hivatalosan érvényesnek és jogszerűnek elfogadott választáson mandátumot szerzett főpolgármester tevékenységét természetesen ki- ki, politikai meggyőződése szerint ítéli meg.
Amennyiben négy év múlva, Budapest választópolgárainak többsége alkalmatlannak minősíti, és elfogadhatatlannak ítéli K. G.-t és hivatali teljesítményét, akkor le fogják őt váltani.
Addig pedig, ha bárki, olyasmire figyel fel, ami a jog segítségét követeli, jelentse föl vagy a személyt, akihez köthető az ügy, vagy a cselekvést, amit ismeretlen tetteshez lehet kötni.
A többi a független magyar bíróság ügye! Minden mozgalom, aláírás gyűjtés, tüntetés, csak a saját fontosságát erősítené a szóban forgó személynek, de közjogilag nem hozna a kezdeményezők megelégedését eredményező végkifejletet.
Ellenben fölbőszítené, ellenakciókra serkentené az őt támogatókat, akik alig várják, hogy valami okán, társadalmi feszültséget szíthassanak!

Üdvözlettel
CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!