Levél Belgiumból

Ezt a nagy veszélyt már tudni lehet! Nekünk most csak egy a fegyverünk, a visszaküldött kitöltött ívek. De nem a Postával, hanem bevinni egy Fidesz irodába, vagy online elküldeni, mert már folyik a piszkos munka, a kilopott borítékok, a meg nem érkezett borítékok, a nem továbbított kitöltött borítékok, stb. A facebook tele van ilyen panaszokkal.

Ez a belgiumi levél a sok hazaáruló primitív Orbán gyűlölőnek szól! Nekik kellene olvasni!! Hogy mibe viszik be Európát!!!

S.S.-né

_______________________________________________________

Egy kint dolgozó magyar levele:

Keke Keresnyei László
Június 7., 12:58

Sziasztok!

Már évek óta Belgiumban dolgozok.

Nem ez az otthonom, mert a családom otthon van. Szeretném veletek megosztani az itt élő emberek problémáit. Ezek a problémák (nem)most kezdődnek. Antwerpenben meghaladta a migránsok száma a lakosság 50 százalékát, Brüsszelben, Gentben elérte az 50 százalékot. Az önkormányzatokban, a parlamentben, az európai parlamentben egyre több az Iszlám vallású képviselő. A probléma itt kezdődik és most.

Ez már egy megállíthatatlan folyamat, amit az otthon siránkozók nem látnak. És ez csak egy ország, Belgium.

Ugyanez a helyzet Franciaországban, Angliában, Hollandiában, Dániában, Finnországban, Svédországban, Olaszországban, Spanyolországban. És sajnos gőzerővel ebbe az irányba tart Németország is. Otthonról ez nem látszik, mert amikor kimegy az ember az utcára nem burkába öltözött asszonyok és nem arab férfiak jönnek vele szembe, hanem magyarok. És addig örüljön mindenki, amíg ez így van.

Mert az Iszlám nem fog megállni.

Miután meghódította a nyugati országokat, tovább fog terjeszkedni keletre is. Én nem arról akarom meggyőzni az embereket, hogy Orbán milyen jó, hanem arról, hogy ami utána jön az sokkal rosszabb lesz.

Itt Belgiumban most akarják kötelezővé tenni az iskolás korú lányoknak, hogy kendőt hordjanak, mert az Iszlám vallású gyerekek többségben vannak az iskolákban. És zavarja őket, hogy a keresztény vallásúak nem hordanak kendőt. Franciaországban Macron kötelezővé akarja tenni az arab nyelv oktatását. Olaszországban 600 ezer bizonytalan személyazonosságú migránsnak akarnak letelepedési engedélyt adni. Svédország, Anglia, Franciaország tele van Nogo zónákkal, ahová életveszélyes fehér embernek belépni. Hát nem látjátok, hogy hova tart ez a világ???!!!

Nem érdekel benneteket, hogy mi lesz a gyerekeitekkel és az unokáitokkal? Mert lehet, hogy ti nem éritek meg ezt, hogy az Iszlám hozzánk is megpróbáljon beférkőzni, de a gyerekeitek és az unokáitok meg fogják érni. De, ha ez titeket hidegen hagy, akkor csak nyugodtan siránkozzatok azon, hogy Orbán milyen nagy gazember.

Sok sikert kívánok nektek hozzá!!!!! Én továbbra is azt

vallom, hogy nem én vagyok a vak, hanem azok, akik ezt nem látják!!!!!!!!!!!

https://www.facebook.com/sajtszabadsagert/posts/2005193572957789

________________________________________________________________________

 

Kedves Levélíró!

A mellékelt belgiumi levél is bizonyíték arra, hogy a Magyarországot jelenleg irányító kormánykoalíció jól politizál a nemzet érdekében. A Nemzeti Konzultáció kitöltött és visszaküldött kérdőíveivel ezt segíthetjük. Nyugodtan adja föl a válaszborítékot a postán, vagy dobja a postaládába. A Magyar Posta úgy, ahogy Önnek kézbesítette a kormány levelét, úgy vissza is viszi az Önét a bérmentesített borítékban.

Bíznunk kell az állami intézményekben is, és természetesen a saját környezetünket is meg kell erősítenünk ebbéli hitünkben.
Együtt minden könnyebben sikerül! Erről szól a Nemzeti Konzultáció is!

CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!