Miért nincs tele az Index oknyomozással a baloldal által felépített pedofil nagykövetről?

Miért nincs tele az Index oknyomozással a baloldal által felépített pedofil nagykövetről?

Békési Marcell

2020.07.03. 12:40

Kaleta Gábor a 2002-es baloldali kormányváltás után jutott pozícióhoz, majd Gyurcsány alatt lett igazi külügyi fejes. Most a hírhedten baloldali bíróság mentette fel, a függetlenobjektív média pedig falaz nekik.

A függetlenobjektív média mintha napok alatt elfeledkezett volna az elmúlt három évtized legdurvább pedofilbotrányáról.

Miután kikerült a nyilvánosság elég Kaleta Gábor esete a gépén talált 19 ezer pedofil képpel, az elején ugyan ment egy kis „viktorozás”mintha nem épp a kormány akarta volna megreformálni a szó szerint a béketáborból megörökölt bíróságot – egy kis „jókeresztényezéssel” fűszerezve – egy jóféle vallásellenesség mindig belefér –, de aztán ahogy kiderült, hogy a perui nagykövet egyébként gyurcsányi örökség, a független és objektív hangok valahogy elhallgattak.

Ha rákeresünk Kaleta Gábor nevére

az Index keresőjében, akkor 14 olyan cikket találunk, ami a pedofil nagykövetről szól, összevetésképp Borkai Zsolt nevére 1384 (!) találatot dob ki.

Még ha figyelembe is vesszük azt, hogy utóbbi mögött hosszú polgármesterség áll, a cikkek nagyobb része nem a munkásságával, hanem utolsó pár hetével foglalkozik.

Szeretném néhány dologra felhívni a figyelmet:

  • a pedofíliát mostanság nem a konzervatív oldalon próbálják normalizálni, hanem a másikon – lásd a saját Pride-lobogót kapó pedofil zászlóalj;
  • a pedofilszigetet fenntartó, Clintonékkal és több demokrata fejessel jó baráti viszonyt ápoló Jeffrey Eppstein esete az „öngyilkossággal”;
  • és a gyerek drag-queen műsorokat betiltani akaró republikánusok és az ez ellen tiltakozó demokraták esete is ezt igazolja.

Kaleta Gábort megtalálta a baloldal, felépítette a baloldal, most pedig 540 ezer forint bírsággal engedi futni a baloldal, vagyis minden pedofil képért, amit birtokol, 28 forintot fizet.

Gratulálok az indexes kollégáknak, hogy ezek után tükörbe tudnak nézni, és fenn tudják tartani a főoldalukon, hogy ők mennyire a független újságírás utolsó védőbástyái.

https://888.hu/a-kutya-ugat/mikor-a-baloldali-birosag-felment-egy-pedofil-nagykovetet-akkor-valamiert-nincs-tele-az-index-az-oknyomozassal-4259222/

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!