Olvasói levelek

Nem csak az amerikaiaknak de mindenkinek szankciókat kell alkalmazni Észak Korea ellen

Az Észak Koreai helyzet egy nemzetközi katasztrófával végződhet így addig kell megállítani a dolgot amíg nem késő

Szankciókkal és egyéb büntetőintézkedésekkel kellene sújtani Phenjan-t

Meg kel érteniük hogy a világ nem fogja a rakétakísérleteket tovább tolerálni

Meg a fél világ unja a rakétakísérleteit Észak Koreának

Az Eu-nak is szankcionálnia kellene az Észak Koreai atomprogramot

Korántsem olyan veszélytelen és atomfegyverekről van szó

https://nepszava.hu/3081502_franciaorszagban-es-ausztraliaban-is-ezrek-tuntettek-a-rendori-eroszak-ellen

Szankciós listára fel kell terjeszteni akik Észak Koreának akár az ötletet is adják hogy atomkísérletet csináljon

Mindenki unja a világon az Észak Koreai helyzetet

Nem vicc mert atomfegyvere is van az országnak így nagy nemzetközi katasztrófa lehet a vége

R.D.

CÖF-CÖKA válasza:
Kedves Levelezőnk aggodalma érthető és dicsérendő, hogy a  világ országainak összefogását sürgeti Észak-Korea világot fenyegető provokációival szemben!

Csak az eddigi gyakorlat is azt mutatja, hogy semmiféle szankciós listára kerülés nem rettenti vissza Phenjant a további kísérletezgetésektől, miközben pedig az ország népe kerül egyre elviselhetetlenebb, egyre embertelenebb körülmények közé!

Becsülendő, hogy aggódik a világ sorsáért, és gondolkodik a lehetséges megoldásokon is! tegyen így a jövőben is, hiszen a jó szándékú nemzeteken, és a Levélírónkhoz fogható gondolkodású civileken is múlik a Föld népességének jövője!
____________________________________________________________________________________

Nagyszerű és hitvány

Két minősítés, nagyszerű és hitvány. Mindkettőt gyakran használjuk felelőtlenül embertársainkra, attól függően hogy a pillanatnyi érdekünk mit kíván számunkra, függetlenül a valóság  és az igazság tartalmától. Jogunkba áll-e hogy embertársunkat nagyszerű asszonynak, vagy embernek is hitványnak nevezni. Most ki a nagyszerű és ki a hitvány a minősítő vagy aki minősít. Georg W. F. Hegel írja: „Minerva baglya csak a beálló alkonnyal kezdi meg röptét”. Vagyis csak az előző napot lehet minősíteni aminek ismerjük -vagy csak hisszük- minden percét.  A történészek szerint a  valóság megítéléséhez az szükséges elsődlegesen, hogy elteljen ötven év. Hegel egy napot ad, a történész ötven évet. A politikus, főleg ha nincs hatalmon akkor azonnal minősít. Milyen jogon? Vagy a cél szentesíti az eszközt? Le kell járatni a demokratikusan megválasztott kormányt minden áron? Még olyan áron, is hogy tudom azt, hogy amit állítok annak semmi köze a valósághoz. Akkor én most nagyszerű vagyok vagy hitvány? De egyet viszont tudok, hogy 2022-ben a hatalom közelébe szeretnék lenni. Hazugságok sorozatával érdemes választást nyerni? Érdemes-e eladni a lelkünket az ördögnek, csak azért, hogy szerepelni vagy leszerepelni lehessen a médiába. A csatár a foci pályán tud-e úgy örülni egy szabálytalan gólnak, mint egy szabályosan végrehajtott szép találatnak. Az egyik esetben hitvány emberrel állunk szembe, a másik esetben egy nagyszerű csatárral. Az egész életünk erre a két fogalomra épül.   Csak úgy érdemes élni, hogy az következő nemzedék emlékében mint nagyszerű emberek maradjuk, és ne hitvány, a pillanatnyi érdekért minden feláldozó ember.

Budapest. 2020. június 12.

V.Gy.

CÖF-CÖKA válasza:
Köszönjük észrevételét!
Levélírónk okfejtése Hegel nyomán éppen úgy igaz, mint történészi távlatokban! Általában pedig ajánlatos a politikai életben is a tényekre és nem a jelzőkre, jelzős szerkezetekre hivatkozni! Talán egy ponton billent meg Kedves Levélírónk okfejtése: ritka az olyan labdarúgó, aki ne lenne meggyőződve góljának szabályosságáról még akkor is, amikor már harsányan szól a bíró sípja!

_____________________________________________________________________________

Úton a kommunizmus felé

annyira szép…

 Seattle-ben a demokrata városvezetők asszisztálása mellett a BLM-antifasiszta erők elfoglaltak és autonóm területté alakítottak egy pár háztömbből álló területet a város központjában. Azt hiszem ez a seattle-i esemény lehetne az imbecil globalista-kommunista forradalom cégére.

Történt ugyanis, hogy az autonóm területet bartelben vivő BLM és antifa harcosok feleajánlották a helyi hajléktalanoknak, hogy költözzenek be a fehér felsőbbrendűségtől, osztályelnyomástól megtisztított zónába. Az eset azzal a sajnálatos fordulattal járt, hogy a hajléktalanok ellopták a vegán antifák tofuját-retkét, így azok kétségbeesett twitterekben kérnek utánpótlást a zónán kívüli szimpatizánsaiktól-vegán sajt, szójatej, gyümölcs, zöldség területen.
Bár még csak két napja élnek kommunizmusban, az éhezés már jelzi jó úton járnak!

https://www.barstoolsports.com/blog/2554416/antifa-is-asking-for-soy-milk-tofu-and-vegan-cheese-after-their-autonomous-zone-in-seattle-was-robbed-of-its-food

 A felvételen egyébként egy férfit vernek meg, aki a zóna határain belül átfújta egy másik ember graffitijét.

A videót felvevő nő szerint azért kellett fizikailag fellépniük a férfi ellen, mert így tudták a legjobban megértetni vele az álláspontjukat az ügyben.

 https://azonnali.hu/cikk/20200611_fegyveres-tuntetok-elfoglaltak-es-autonom-terulette-nyilvanitottak-seattle-egy-reszet

A régi vicc megvan mikor Lenin elvtárs vezeti a gőzöst a kommunizmus felé. Menet közben elfogy a szén, nembaj elvtársak, minden, ami éghető bele a kazánba és megyünk tovább, ruhák, élelmiszerek stb. de még mindig nem elég hát felszedik a talpfákat maguk mögött és azt is bedobálják a kazánba. Mikor az is elfogy megáll a vonat.

-Lenin elvtárs, már se kajánk, se ruhánk nincs és már vissza se tudunk fordulni, mikor érünk a kommunizmusba?

-Már ott vagyunk.

_________________________________________________________________________________

https://index.hu/techtud/tortenelem/2020/06/20/turulszobor_tortenesz_lavaslat_12._kerulet_pokorni/

 Döntöttek a történészek: A turulszobor kegyeletsértő, el kell távolítani

 Lesz még itt dolog országszerte!

Most kitüremkedett az akút üldözési mániájuk :

 Ó, egek ura, segíts!

Azóta az eltűnt történészek listája bolyong a neten, mert akik aláírtak Romsicsnak, azokat mind elvitte a prikulics.”

https://magyarnemzet.hu/velemeny/feltik-a-halozat-hegemoniajat-8269317/

 Az üldözés mániások:

 Ablonczy Balázs, L. Balogh Béni, ifj. Bertényi Iván, Bödők Gergely, Fodor János, Főcze János, Gali Máté, Gyurgyák János, Paksa Rudolf, Papp István, Szabó Viktor, Turbucz Dávid, Ungváry Krisztián, Zeidler Miklós

_________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!