Meleg fesztivál

Tisztelt Csizmadia úr!

Láttam a netten a szivárvány színnel körül vett Szent Koronánkat, szent ereklyénket, melyet a bal lib. melegek használnak fel a fesztivál
logójaként.
Nagyon sok ember felháborodását fejezte ki, ahogyan én is teszem most. Én elég idõs vagyok és sok mindent megéltem de hazámat szerettem és kiálltam a Fidesz mellett ahogyan most is.
Viszont kormány részéről és a CÖF részéről erre semmiféle reakciót, intézkedést nem láttam és nem hallottam.
Talán feljelentésről azt hiszem hallottam, egyszer valahol, de mindenki tudja, hogy több év, mire a Bíróság az illetékes ellen bármiféle ítéletet hoz.
Nyilvánosan kellene kiállni ez ellen úgy, hogy a tömegek is hallják, mert az marad meg az emberek tudatában.
Ha ezt hagyjuk, hogy ezek a senkiháziak ezt tegyék a magyar nemzettel, hogy nemzeti ereklyénket így megcsúfolják, és hivatalosan nem intézkedünk annak érdekében, hogy azonnal vegyék le a Szent Koronát logójukról, akkor nekünk lassan, de biztosan végünk van.
Éppen ezért kérem Önt, T. Csizmadia úr, hogy ha kell, békemenettel tiltakozzunk ez ellen, és az állandó romboló tevékenységük ellen, melyet ballib oldal folytat folyamatosan ellenünk,  Nem lenne ideje egy békemenetnek?
Túl sok minden gyűlt össze, már ami ellen lehetne a hangunkat hallatni békésen ugyan, de határozottan, tudatni velük hogy mi még vagyunk és nem kevesen.
Azt hiszem ez a legnagyobb és legpiszkosabb provokáció ez amit egy nemzet ellen el lehet követni, ezt nem szabad elhallgatni és elmenni mellette. Ez még az osztrákok, és a szovjet elnyomás  nemzet tudatot eltörlő intézkedésein is túltesz.
Köszönöm hogy meghallgatott
Tisztelettel
F.M.
egy magyar patriota

__________________________________________________________________

CÖF-CÖKA válasz:

Nem tartjuk időszerűnek a Békemenet megszervezését!
A Nemzeti Konzultáció idején nem lenne szerencsés, hiszen a két szellemi demonstráció könnyen kiolthatná egymást.

Másrészt pedig a Békemenet nem politikai kartács, hanem a civil erő legnagyobb öblű ágyùja, amit csak megfelelő méretű célpontra szabad ráirányítani, elsütni pedig csak akkor szabad, amikor a kisebb fegyverek tűzereje, már biztosan hatástalan.

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!