Olvasói levelek

Az ellenzéki pártok megállapodtak

Az áprilisi hatalomátvétel után az eddig látszatveszekedést azonnal abbahagyják, és megosztoznak a hatalmon.

Messze még, de rohamosan közeledik …..10.

Amikor ellátogatok Orbán Viktor, vagy a kormány oldalára, érdekes csak pozitív dolgokat látok.

Választáshoz javaslatok

A Hódmezővásárhelyi vereség után az a gondolatom támadt,hogy valami ütős mozgósító és közérthető 2-3 mondatos politikai reklám kellene,amely nem csak a Fidesz támogatókat szólítaná meg, és közérthető lenne!

Békemenettel kapcsolatos javaslatok

Az eddigi, általam kevésbé hatásosnak ítélt kormánypárti reklám / kampány indított el bennem egy nagyobb eredményességgel és hatékonysággal kecsegtető elképzelést a kormánypropagandát illetően

Reflexió

Fricz Tamás úr írásának (https://magyaridok.hu/velemeny/kampanyhangolas-a-finisre-2838663/) tartalmával csak részben tudok egyetérteni és szükségesnek vélem kiegészíteni a témát saját észrevételeimmel.

A téli olimpiáról – A MI FIAINK!

IME A BIZONYITÉK, HOGY A MAGYARSÁG NEM SZÁRMAZÁS, HANEM VÁLLALÁS KÉRDÉSE!

A kormányoldal hódmezővásárhelyi polgármester választáson elszenvedett vereségének lehetséges okai

Bevallom, hogy azon a vasárnapon, az emlékezetes hódmezővásárhelyi polgármester választás napján azt mondtam magamban: nem is tudom, mit kívánjak jobban: a Fidesz jelöltjének nagyarányú, vagy a független jelöltként (legszívesebben idézőjelbe tenném) futó Márki-Zay Péter kismértékű győzelmét.

Javaslat a békemenettel kapcsolatosan

Kérem, javaslom, a békemenet hirdetéséből, szervezéséből a CÖF is kellő energiával szálljon be, mert április 8 sorskérdése a magyarságnak.

Aktív támogatójuk

Debrecenben élő támogatójuk vagyok. Kérem a választási kampányban a migrációval kapcsolatban a következmények részletezésével próbáljuk megvilágítani az előrelátható kezelhetetlen állapotokat.

Aggódás és javaslat

Családi tradíciónkból eredő nemzeti érzelműekként az „első pillanattól” a felszabadultság boldogsága hatott át minket a FIDESZ által kínált „világ” kialakulásával.

Ballib gyűlölködők és „hasznos idióták”

„Hasznos idióták”(Lenin elvtárs terminus technikusa) persze mindig akadnak.

Vélemény Ken Ekeroth beszédéről

Gondolom, nem vagyok egyedül abbéli véleményemmel, hogy tisztelettel adózok a fiatal, svéd politikusnak, Ken Ekerothnak, ki minap úgymond „megvédte” Hazánkat a Riksdagban.

Videó

Ken Ekeroth (SD) megvédi Magyarországot a svéd parlamenti vitán

Az akinek még van valami sütnivalója annak nem is kell eme dolgokat magyarázni!

Sajnos a végtelen butaságában , pökhendiségében tobzódó csak az orra végéig látni tudó világ-terrorizáló liberális-balos mainstream „elit”(?) és hívei többnyire nem lát, nem emlékszik, vagy meg sem tanulta a történelmet!

Levél itthonról haza

Kedves Komám! Hallám, hogy erőst ideges vagy, mert azt hallád, hogy terrorista, agymosott, zombi, orbánbérenc, bunkó fidesznyik vagyok. Hallod-e, honfitárs, én veled nem vitatkozom, a bicska sem nyílik ki a zsebemben.

Meghívó „Muzsikál az erdő” a közösségteremtésért Szurdokpüspökiben programjaira

Helyszín: Szurdokpüspöki, Általános Iskola tornaterme Időpont: 2018.02.23., 15:00 óra

Levél – a brüsszeli vezetésről

Hallatlan és elképesztő a brüsszeli kommunista legfelső vezetés arcátlansága és pimaszsága Magyarországgal szemben.

Őseinkért, utódainkért és magunkért

Felnőtt embereket meggyőzni nehéz, de elgondolkodtatni lehet. Sajnos olyan erős az ellenzéki propaganda, hogy sok, magát kereszténynek valló ember is csatasorba áll a balliberális oldalon.

Soha nem lesz…!

Soros és megbízói az ” ARANYBORJÚ” , azaz a pénz megszállottjai…

A Búcsúbeszéd=Elsőrendű!

Ma egy szeretett barátunk elvesztését siratjuk: Józan Ész, aki sok éven át volt közöttünk.

Hozzászólások a „Jogerősen pert vesztett az Átlátszó” c. hírlevélre

Örvendek, hogy a CÖF-öt támadó csapat pert vesztett!

A TORONTÓI JEGYZŐKÖNYVEK – Serge Monast

Az NWO eszméjének akkori irányítói a kanadai Torontóban gyűltek össze azzal a céllal, hogy kidolgozzák a következő 50 évre szóló stratégiájukat.

Házasságszédelgőt miniszterelnöknek?

A házasságszédelgés ugyanis közreműködést igénylő foglalatosság, kell hozzá az is, aki hagyja magát szédítgetni.

Mik vogymuk, avagy quo vadis?

Polgártársaim! Manapság ki a magyar állampolgár?

Putyin legrövidebb beszéde

Vlagyimir Putyin orosz elnök, a valaha elhangzott legrövidebb beszéde az Orosz Parlamentben

Ellenzéki támadás

Szíves tájékoztatásukat szeretném kérni, az alábbi legújabb igen-igen durva ellenzéki támadást illetően. Az ellenzék újabb és újabb olyan támadásokat intéz a nemzeti, keresztény polgári demokratikus oldal ellen…

Külhoni szavazó – világos beszéd

Sokszor és elég sokan vádolnak minket, erdélyi magyarokat, hogy érdemtelenül kaptunk magyar állampolgárságot, szavazati jogot, úgy szólunk bele a magyar belügyekbe, hogy nem vagyunk közvetlenül érintettek, nem oda fizetünk adót, félretájékoztatott Fidesz-bérencek vagyunk.

Vesztettek

A bevándorláspárti politikai erők vesztettek. Először elvesztették a józan eszüket, utána az ideológiai vitát, végül pedig az emberek bizalmát és a választásokat. Egész Európában. Kivétel nélkül. Vereséget szenvedtek. Megbuktak.

Rómából szeretettel

Mindegy hol élsz, magyar vagy, magyar vér folyik ereidben, Te is magyar gyökerekből származol, és tetszik vagy nem, Te is felelős vagy, felelős leszel, hová, merre fordul Magyarországon a kocka. Ne hagyd nemzeted cserben!

Vélemények Csizmadia László beszédéhez

A szellemi honvédelem soha nem volt fontosabb, mint napjainkban, amikor a honvédők azokkal állnak szemben, akik az Európai Uniót a népek olvasztótégelyévé akarják alakítani.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!