Javaslat a békemenettel kapcsolatosan

Kedves CÖF!

Örömmel hallottuk, hogy március 15-én békemenet lesz (Echo TV.

sajtóklub). Remek!

De nagyon remélem, hogy a CÖF is benne van ebben a szervezésben.

Eddig az Echo TV-n úgy jött keresztül, mintha csak Bayer Zsolt lenne az ötletgazda, a kivitelező. Ez így kevés lesz. Bayer Zsolttal szemben semmi kifogásunk, szeretjük és tiszteljük őt, jók a műsorai, a publicisztikái, de egy ilyen nagyméretű békemenet megszervezésére egy ember – minden tehetsége ellenére is – kevés.

Önök előtt még világosabb, hogy Hódmezővásárhely után nem babra megy a játék (és nagyon durva játék, sőt nem is játék), itt sokkal nagyobb mozgósításra van szükség.

Kérem, javaslom, a békemenet hirdetéséből, szervezéséből a CÖF is kellő energiával szálljon be, mert április 8 sorskérdése a magyarságnak. S minél hamarabb szálljon be, hiszen március 15-e nagyon közel van.

Mindezt bizonyára Önök is tudják, de mégis leírtam ezt a pár sort, mert egy kicsit megriadtunk (nem nagyon) Vásárhely miatt. Világos,hogy egy országgyűlési választásnak más a mechanizmusa, jogi menete, a szavazás technikai lehetősége, ám ennek ellenére – e figyelmeztető pofon után – nagyon fel kell magunkat rázni.

Tisztelettel:

R. J. /Szeged/

Szerző
CÖKA

“Javaslat a békemenettel kapcsolatosan” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!