A téli olimpiáról – A MI FIAINK!

A MI FIAINK!!! .

IME A BIZONYITÉK, HOGY A MAGYARSÁG NEM SZÁRMAZÁS, HANEM VÁLLALÁS KÉRDÉSE!

Meg kellene kaparni, hogy Majtényi ősei kicsodák. Lehet, hogy azok is migráncsok, mert reagálásából egyértelmű, hogy nem érzi magát magyarnak. Szive joga – de másokat ne akarjon megalázni, mert ahhoz NINCS JOGA!

Majtényi belerúgott az új magyar olimpiai bajnokokba

Csodálatos, világraszóló sikert arattak a magyar fiúk a  phjongcshangi téli olimpián.

A Liu Shaoang, Liu Shaolin  Sándor, Knoch Viktor, Burján Csaba  összeállítású magyar négyes megszerezte Magyarország történetének első téli olimpiai  aranyérmét a rövid pályás gyorskorcsolyázók 5000 méteres férfi váltóversenyében.

Vannak azonban olyanok, aki  nem képesek együtt örülni a magyar  nemzettel.

A soros Alapítvány által életre hívott Eötvös Károly Közpolitikai Intézet elnöke Majtényi László, aki egyúttal a balliberális ellenzék  bukott államfő-jelöltje is, primitív módon lemigránsozta a magyar válogatott két tagját.        Közösségi oldalán a következőt posztolta:

„Két migráns olimpiai aranyat nyert Magyarországnak.    Köszönjük.”

A két srác, akiket Majtényi  migránsnak titulált, egyébként Liu  Shaoang, Liu Shaolin Sándor, akiknek történetesen az édesanyjuk magyar és itt is születtek Magyarországon.

Ha belegondolunk, hogy ez az ember szeretett volna Magyarország  köztársasági elnöke lenni összeszorul a gyomrunk. Soros magyarországi strómanjának  meglehetősen sértő, visszataszító és ráadásul hazug  megnyilatkozásával ismét bizonyságot  nyert, hogy  a ballib ellenzék képtelen nemzetben és  hazában gondolkodni.             Képtelen együtt örülni Magyarország   közös sikerének.                        Most legalább mindenki láthatja, milyen is  valójában egy igazi Homo Sorosensus.
Nem engedik, hogy örüljünk!!!

Történelmi magyar  sportsiker született a téli  játékokon.  Olyasmi történt  csütörtökön, ami csak az első olimpiai aranyunk megszületéséhez, Hajós Alfréd győzelméhez fogható az  896-os athéni játékokon, de mondhatjuk, hogy azt is veri!

Átvette a történelmi aranyérmet a magyar váltó.

Megkapta az olimpiai aranyérmeket, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor és Burján Csaba, vagyis a győztes rövidpályás   gyorskorcsolyaváltó.  Az érmeket Schmitt Pál, a NOB tagja, a MOB  tiszteletbeli elnöke adta át.

A magyarok  ezúttal is poénnal készültek: míg egy nappal korábban a  kangnungi jégcsarnokban a

Usain Bolt  jamaicai sprinter védjegyévé  vált beállással szórakoztatták a  közönséget, addig ezúttal lassított  felvételt imitálva léptek fel a  dobogó tetejére.

„Egy perccel előtte  találtuk ki. Azt akartuk ezzel szimbolizálni, hogy milyen  lassú és nehéz úton jutottunk el idáig” – mondta Liu  Shaolin Sándor az éremátadás   előtti vicces jelenetről.

A 9,25 centi átmérőjű, átlósan csíkozott aranymedál 586 gramm súlyú. A  hátoldalán a phjongcshangi olimpia emblémája, illetve a  versenyszám sportága és   megnevezése látható. Az érem ezüstből van, amelyet hat gramm  arannyal vontak be.

Magyarország  először nyert aranyérmet a téli olimpiák történetében, korábban két ezüst- és négy   bronzérmet gyűjtött,  legutóbb a  Regőczy Krisztina, Sallay András jégtáncpáros volt második az  1980-as, Lake Placid-i    játékokon.

Ez Magyarország 177. olimpiai, de első téli   ötkarikás aranyérme.

HAJRÁ MAGYAROK !!!!

K. L.-né

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!