Aktív támogatójuk

Tisztelt Címzettek!

Debrecenben élő támogatójuk vagyok.

Kérem a választási kampányban a migrációval kapcsolatban a következmények részletezésével próbáljuk megvilágítani az előrelátható kezelhetetlen állapotokat.

Az oly sokszor ostorozott egészségügy színvonala miként fog alakulni ha több száz- esetleg tízezres nagyságrendben érkeznek járulékot nem fizető betegek.Hogyan fogjuk tolerálni a váróban a potyautasokat?

Az oktatásban a most is elégedetlenkedő pedagógusok miként fognak helyt állni ha Németországhoz hasonlóan a gyerekek túlnyomó része migráns. Egyes iskolákban szocializációs különbségek miatt elviselhetetlen oktatási.- nevelési problémákat okoznak.- melyről keveset hallunk.

Az EU- ba történő belépés előtti kampányban azzal érveltek Gy. F. politikus, hogy Bécsben is lehet cukrászdát nyitni, most pedig ezt a lehetőséget, amely a fiatalok és mobilitásra hajlandó korosztály valóban beteljesít az országból való elmenekülésként adják elő.

Nem az Orbán rendszer miatt mennek el, egyszerűen a lehetőségeiket mérlegelve élnek az EU oly csekély előnyeivel.

Sohasem volt azonos a bérezés a nyugati államokkal azonos szinten, ezt a következményt annak idején nem vették számításba, hogy a nyitott munkavállalási lehetőség ezáltal egyes szférákban konfliktust hordoz magában.

Hajrá Magyarország!!!

B. L.-né

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!