Ellenzéki támadás

Tisztelt Civilösszefogás!

Alulírott dr. Mareczky Ferenc ny. jogtanácsos, illetve ügyvéd (szül.: 1946. X. 11.) kecskeméti lakos köszönettel megkaptam a Bp. Szent Imre Gimnáziumban tartandó február 19.-i előadásra az e-mail meghívót. Sajnálattal közlöm azonban, hogy sok évvel ezelőtt egy Paralysis spinalis spastica nevű rendkívül ritka gyógyíthatatlan mozgató idegrendszeri elváltozás támadta meg mindkét lában, ezért majdnem teljesen járásképtelen vagyok. Azonban lélekben minden rendezvényükön ott vagyok, pl. a békementeken is, melynek hiányát érzem, különös tekintettel a közelgő választásokra.

Szíves tájékoztatásukat szeretném kérni, az alábbi legújabb igen-igen durva ellenzéki támadást illetően. Az ellenzék újabb és újabb olyan támadásokat intéz a nemzeti, keresztény polgári demokratikus oldal ellen, amit mindenképpen ki kell védenünk és a leghatározottabban fel kell lépnünk ellene. Úgy tűnik, hogy az amerikai és izraeli tanácsadó elvtársak sikerrel dolgoznak meg a sikerdíjaikért.

A legfrissebb olyan támadás, amely mellett lehetetlen némán elmenni, tegnap, vagyis f.év február 4.-én a Kossuth rádió 12 órai déli krónikájában hangzott el. Én természetesen nem hallgatom ezeket a műsorokat, de véletlenül a feleségem kis táskarádióján keresztül fültanúja voltam a híreknek. A rádió bemondónő előadta – nem szószerinti idézéssel – hogy az MSZP és a Párbeszéd Magyarországért közösen egy olyan értelmű aláírásgyűjtésbe kezdenek, amely arra irányuló felhívást tartalmaz a lakosság felé, hogy a hazai orvostársadalom nagyobb hivatástudattal és odafigyeléssel lássa el a feladatát, mert Hazánkban évente 30.000 olyan daganatos megbetegedésben szenvedő ember hal meg, akiken egyébként a gondosabb orvosi kezeléssel lehetett volna segíteni. (Megj.: természetesen ez a krónika is meghallgatható a rádió „Hangtár” vagy „Hangarchívum” blokkjában.)

Ez már minden képzeletet meghaladó sértő, durva kirohanás, hiszen ezzel a kommunisták nem állítanak mást, mint – a büntetőjog nyelvezetére lefordítva – tulajdonképpen 30.000 rendbeli gondatlan emberölés történik évente az orvostársadalom részéről a betegek sérelmére. Miről is van szó? Mint a büntetőjogászok és általában a jogászok tudják, a gondatlan elkövetésnek két fajtája ismeretes, mégpedig a „tudatos gondatlanság” vagy latinul „luxura” és a „hanyagság” vagy latinul „negligencia”. Mint ismeretes, az első esetben előre látja az elkövető a jogellenes magatartása káros következményét, de könnyelműen bízik annak elmaradásában. Az utóbbi esetben az elkövető nem látja előre magatartásának káros következményét, de ezt éppen azért nem látja előre, mert a tőle elvárható körültekintést, vagy figyelmet elmulasztotta. Ezért elkerülhetetlennek látszik a büntetőjogi felelősségre vonás kezdeményezése a Magyar Orvosi Kamarán keresztül, vagy más módon, hiszen most átléptek a kommunisták minden olyan elképzelhető és a józan ésszel még elviselhető sértő határt, amit kizárólag csak ezzel a megfelelő válaszlépéssel lehet orvosolni. Már-már megszokottá válnak az olyan utcai randalírozásuk, melyek teljes mértékben kimerítik a csoportosan elkövetett garázdaság bűncselekményének törvényi tényállását, (l.: pl. az ÁSZ Székház bemocskolása, vagy Orbán Viktor hungarocell fejének utcai rugdosása, stb.). Továbbá, mint láthatjuk, Orbán Viktor lelövéssel való fenyegetése is nap-mint nap napirenden van, ami önmagában nem büntető, mivel, a jelenleg hatályos szabálysértési kódex már nem rendeli büntetni az életveszélyes fenyegetést a nagy-nagy liberalizáció jegyében. Ha ugyanis szó nélkül elmegyünk a fent bemutatott, az egész orvostársadalmat mélyen megalázó és lebecsmérlő, rendkívül durva jogsértés mellett, ki tudja, hogy április 8-ig még mire vetemednek, mivel egyre merészebb és egyre durvább húzásokra ragadtatják el magukat. Úgy látszik tehát, hogy nagyon hatékonyan és odaadóan dolgoznak az amerikai és izraeli felforgatást elősegítő tanácsadó elvtársak. Mint emlékezetes a 2002-es választáson való győzelmüket követően Medgyessy Péter  annyira örült a hatalomra kerülésüknek, hogy az izraeli tanácsadó Ron Werber elvtárs részére, az előzetesen kialkudott sikerdíjon felül további 10.000.000 Ft-tal(!!!) honorálta az „áldásos” tevékenységét.

Nekünk tehát mindenképpen elkerülhetetlenné vált az ellenük való büntetőjogi fellépés, annak ellenére, hogy már április 8.-ig – mégha be is fogadná a bűnüldöző hatóság a kezdeményezést – semmiképpen nem várható ettől az esetleges eljárástól hatékony eredmény. Kedvenc pimasz mondásuk, hogy a politikusoknak sokkal magasabb a tűrőképességük a sértéseket illetően, azonban most ezzel az érvvel nem rukkolhatnak elő, hiszen az egész magyar orvostársadalmat és az ápolói személyzetet megalázták, méghozzá nem kevesebb, mint évi 30.000 fő sérelmére elkövetett gondatlan emberöléssel.

Jelen levelem másolatát megküldöm dr. Éger Istvánnak a Magyar Orvosi Kamara elnöke részére is.

Kecskemét, 2018. február 5.

 Üdvözlettel:

 dr. M. F.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!