Az akinek még van valami sütnivalója annak nem is kell eme dolgokat magyarázni!

Sajnos a végtelen butaságában , pökhendiségében tobzódó csak az orra végéig látni tudó világ-terrorizáló liberális-balos  mainstream  „elit”(?) és hívei többnyire nem lát, nem emlékszik, vagy meg sem tanulta a történelmet! Így aztán nem is azt nézi, hogy mi a valóság, mit mondanak, írnak, bizonyítanak napi eseményekkel, mit tesz  a nyugat civilizációját támadó islám civilizáció és katonái, tudat nélküli talpasai, ha nem azt nézi ki hívja ezekre fel a figyelmet ! Aztán még elolvasni sem hajlandó nem, hogy abból bár min csak megpróbálna elgondolkodni!

Ők ebben a pökhendi beképzeltségükben tudatosan – a Bayer által is emlegetett Isteni  fölény-hitükben  – elfordulnak tőlünk és minden akár ténytől is hiszen Ők képviselik a -szerintük – bizonyos többséget! Semmilyen tény sem engedi  – gondolatiságukat akartam mondani, írni, de pont  az nincs nekik – befolyásolni az ideológiájukat, ami üres régen hangzatosnak  ható frázisok és lózugok, töltelék semmitmondásokkal teli-pumpált mondathalmazaikon kívül ! Külön érdemes megfigyelni érvrendjeik ténynélküliségét, alátámasztatlanságát, ismerethiányosságát!

Különösen azóta erősödött fel Sorosban eme beteges gondolatiságuk végrehajtási erőltetése, amióta a Clintonné elvesztette az elnökségi választásokat !

Azóta akarja ezt megvalósítani! Ugyanakkor – szerintem – Ő maga a Huntington már 1998-ban megfogalmazott -akkor tájt csak – tanulmányok-kénti írása, mely 2008-ban könyv formájában is megjelent a Fukuyama elméletének cáfolataként is! Huntigton tehát 1998-ben  nagyon plasztikusan, tény és történelmi adatokkal, statisztikákkal  alátámasztottsággal írta meg a nyugat civilizációjának közeljövőbeli megtámadását  az iszlám civilizációja által! Elég egyértelműen következtethető, hogy Soros ebből kiindulva ezek után  a Huntigton-i megállapításra fogantat-ottan állította fel a napjainkra a Clintonné vesztésével is  aspiráltan beteges Őt magát ezáltal Istenné avatott hitében megerősítetten !

Mindezekre figyelemmel kellene észrevegyék a politikusok és hivatásos politizálók, hogy a ma Világhelyzetében már régen nem, hogy Soros tervet, hanem egy a természet rendjébe való eleddig példátlan beavatkozás szenvedő alanyai vagyunk ! Aminek a nyugat civilizációjának megsemmisítése a cél, amit az iszlám civilizáció nem, hogy tagadna, de kifejezetten bejelentette többször és minden megnyilvánulásában erre is tör! Erre eddig sosem látott é sosem alkalmazott „technikával” – hiszen a bármelyik történelmi korban rendelkezésére állni nem is tudó mennyiségű embertömeg szükségeltetik! Mára eme – nincstelen és tudatlanságában veszteni-valótlanságában kiváló médiumokat adó – fegyverként felhasználható erőt nyújt az iszlám amúgy is fanatizálható tömegében !

Mindezek és a „napi operatív” hódító iszlám nyugat civilizációnkat ért támadási manőverekkel való „bíbelődéseinkben” egyszerűen nem vesszük észre, hogy már régen nem, hogy egy Soros terv ellen próbálunk hadakozni, ha nem az Ő és ideológiájának utcájában régen beterelődve, szinte kilátástalan helyzetünkben a komplex elméletének részharcaiban a fő ideológia szem-elöl-vesztésével  nem fogunk tudni kikeveredni! Már az Ő taktikájuk szerint vergődünk nagy nagy – a humán álca-háló megkötöttségében vergődve  az egyenlőtlen fegyverhasználat okán semmi esélyünk nem lehet eme politizálás további folytatásával !

Pedig tudós emberek megfogalmazásában a rendelkezésre álló adatokkal sem használjuk az azok által rendelkezésünkre álló anyagokat! a túlzott ál – liberálissá degradálódott agyon szabályozottságunkban a repülőgépanyahajók biztonságot nyújtása helyett azok nehézkes forgolódásával semmire sem megyünk a körülöttünk egyre nagyobb számban „álruhába” bújtatott iszlám harcosokkal szemben! Akiket még már a mi saját belső véderőink közé bújtatottan becsempészett belső ellenségeink segítenek !

Nagyon jó lenne, ha valaki valami álom elleni  valamivel felébresztené politikusainkat és a tévelygésbe altatott mainstraem mai egyedeit ! Nagy tévedés és végzetes ha valaki is ezt valamiféle összeesküvéselméletté degradálja ! Ugyanis pont a példanélkülisége okán eme történések visszafordíthatatlanok és végzetesek !

D.L.

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!