Rómából szeretettel

Mindegy hol élsz, magyar vagy, magyar vér folyik ereidben, Te is magyar gyökerekből származol, és tetszik vagy nem, Te is felelős vagy, felelős leszel, hová, merre fordul Magyarországon a kocka.   Ne hagyd nemzeted cserben!

Nem kell sem imádni, sem mindenért kritizálni Orbánt, mert Ő is csak egy ember, mint TE!   A sok ördög után ne várd azt el tőle, hogy Ő most egy angyal legyen. Te sem vagy az!

Mindenki elkövethet egy néhány hibát, Te sem és más sem különb a többinél. Azt kell nézni, mi jót tett és merre halad az ország?  Mennyi adóssággal vette át az országot és mennyi az most? Légy türelemmel!

Te tudnál egy lerongyolódott, adósságokkal terhelt országot könnyen és gyorsan helyére állítani?   Ne hidd el a rágalmakat, amit az ellenzék tehetetlen, tajtékzó dühében, habzó szájjal fröcsköl.    Miért van az, hogy sok európai ország már felismerte a bátor, meg nem alkuvó, nemzetéért és  annak becsületéért harcoló Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort.  Saját hazájában miért lenne ez másként?  Védd és támogasd Őt. Rajtad is múlik a haza sorsa!

Kérlek benneteket, hogy ezt a láncot ne szakítsátok meg, és ha módotok van, adjátok tovább annak, akinek jónak látjátok.

Mert meg van írva: Az Úr legyen fölötted, hogy megáldjon téged!
Így áldjon meg téged a jóságos Isten ma, holnap és minden időben! Ámen.

Via del Casaletto, 481 I – 00151 Róma

Az eredeti levelet Kühár Ede bencés atya indította Rómából

Továbbküldöm még azért is, mert a levél bepillantást enged a diaszpórában szétszórt magyarság észjárásába,
függetlenül attól, hogy rendelkezik-e vagy sem magyar állampolgársággal (illetve szavazati joggal) – de Magyar!
Észjárás, amely mindenképpen józanabb, hiszen érdekmentes és nem fertőzi az anyaországi politikai küzdőtér indulatoktól terhelt szelleme (!)…

Akárki – akármit mond – Orbán eddig többet tett az országért, mint elődei, akik csak a nagy adósságot halmozták fel!

Sajnos, a magyarokat, mint mindig, 1945 óta az a média irányította, ami nem magyar kézben van.
Agymosást csinálnak … nagyon sokan a médiának dőlnek be, és nem a tényeket nézik.

Becsmérlik, befeketítik Orbánt: az Istentelen Európai Unió, a külföldi multik, bankok és államok is (mint pl. USA és Németország),  amelyeknek érdeke, hogy  Magyarország csődbe maradjon, hogy felvásárolhassák az egész országot (mint Görögországot).

Erre még rájön a többi párt sárdobálása  (főleg a szabadkőműves baloldalé, amelyek megpukkadnak az irigységtől, mert  ők  sohasem tudtak ilyen  teljesítményt felmutatni,
és nem is fognak.  Amit viszont  nagyon jól tudnak, kérni az  IMF-től  a rengeteg pénzt, amit aztán külföldre menthetnek.

Senki sem tökéletes, Orbán sem.
De Ő legalább egy bölcs ember, és mérlegeli mindazt, amit elért, azzal szemben, amit elmulasztott.

 Megkapta az országot egy nagy adóssággal, erre még rájöttek a természeti csapások, mint: árvíz, a vörös iszap, a veres pataki cián szennyezés. Ezzel szemben megállította az ország adósságának további növekedését, védi a Keresztyénséget/Kereszténységet  és a család szentségét az Unióval szemben.

Más  államban az ilyen  embert  tisztelik és megbecsülik.  Nálunk?  Ez miért van pont fordítva?
Hát imádkozzunk érte!

Kühár Ede bencés atya

Beküldte: Sz.M.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!