Olvasói levelek

Hozzászólások a január 9.-i közleményhez

A Jobbik számomra már régen hiteltelen párt!

Részvétnyilvánítás

Dr. Tõkéczki László távozása a földi létből, Nemzetünk nagy vesztesége.

Szilveszteri köszöntők 2.

Köszönöm az újévi jó kívánságukat, ezúton kívánunk Boldog, békés Új esztendőt, sok erőt, kitartást és egészséget, további sikereket áldozatos munkájukhoz!

Szilveszteri köszöntők 1.

Köszönjük a jókívánságokat! Egyben kívánunk mi is hasonló jókat Önöknek, a munkájukhoz kitartást, erőt,egészséget, minden jót!

Boldog új évet kívánok!

Boldog új évet kívánok a Civil Összefogás lelkes magyarjainak mellékelt versemmel!

Karácsonyi jó kívánságok

Hálásan köszönöm, hogy rengeteg időt, fáradságot áldoznak arra a komoly munkára, amit mindannyiunk javára végeznek.

A Jobbik végnapjai

Eltűnt a Jobbik régi arca. Vélhetően a kemény mag ezt nem fogja annyiban hagyni, ahogy látható volt a gárdisták tüntetéséből, a vidéki alapszervezetek petícióiból korábban, és a régi törzsemberek mozgolódásából manapság.

Gratuláció az előadóktól a CÖF szimpózium sikeréhez

Örömmel gratulálok a nemzetközi esemény megszervezéséért.

Felfoghatatlan rémálom

Olyan ez az egész, mint egy rémálom. Mintha minden európai politikai és vallási vezetőnek elment volna az esze, a népek pedig, mint az ostoba birkák a vágóhídon, nézik, miként terelik őket a pusztulásba.

EUCET szimpóziumról vélemények

Köszönetemet fejezem ki, hogy részt vehettem a CÖF Budapesti Nemzetközi Konferenciáján.

Az álomtól a felfedezésig

Akik Szerencsés Károly megrendítő (és mozgósító erejű) írását olvasták (Leverni a keresztet, Magyar Hírlap, 2017. november 11.) azokat különösen nagy örömmel töltötte el, hogy a CÖF-CÖKA november 16-ai szimpóziuma csatlakozott lengyel barátaink kezdeményezéséhez:

EURÓPA VÁLASZÚTHOZ ÉRKEZETT

AZ IGAZI VESZÉLY MAJD A SZÁZAD VÉGÉN LESZ MINDENKI SZÁMÁRA VILÁGOS.

Krakkói utazáshoz vélemények

Ezúttal szeretnénk megköszönni a múlt hét végi lengyel barátainknál tett szép út megszervezését.

Gender

Felháborít a gender „tan” térnyerése, nyomulása.

Rostás Árpád vándorasztalos levele

Míg élek Szerelnék alkotni és dicsőséget hozni Hazámra, Magyarországra!

Hozzászólás a „Lép a nép” című cikkhez

A „lép a nép” szándék beteljesítése nagyon aktuális!

Visszájára fordult szólásszabadság

Nehéz lenne tagadni, hogy a magyar (és nemcsak a magyar) társadalom döntő többsége, főleg az, amelyet alapvető emberi jogaitól a kommunista diktatúrában megfosztottak, de talán még a reformkommunisták egy része is, reménykedéssel, illúziókkal fogadta a rendszerváltást.

Vélemény Hosszú Katinka blogbejegyzésére

Nagyon örülök annak, hogy Hosszú Katinka ilyen jókor szólalt meg

Magyar vagyok, Fideszre szavazok!

Azért szeretem a Fideszt, mert amikor a sok ellenzéki újságíró és blogger azt írja, hogy lopnak, akkor ők megrendezik a hazai történelem egyik legnagyobb sporteseményét…

Kül- és belpolitika összhangja Orbán Viktor történelemformáló szerepében

A kormánypárti sajtófórumok hírt adtak arról (az ellenzékiek is megtehették volna, de náluk a tény- és híranyagközlés is erősen szelektív), hogy egy szlovák hírportál szerint Orbán Viktor több annál, mint egyszerűen csak egy kis ország miniszterelnöke.

Vélemény a „Megy a juhász szamáron, földig ér a lába” c. cikkhez

Békés felháborodással tiltakozom azon cikkük ellen, ahol egy bizonyos Juhász Péter embertársunkat Petőfi Sándor halhatatlan tájfestő sorát idézve egy derék szamárral egy sorban említeni nem átallották.

Az én véleményem

Kevés pénz jut mindenre, nagy a síkitás balról, de „tükörbe nézés” nélkül.

Az erőszakspirál és várható következményei

Megtörtént, amitől néhányan még jobban féltünk, mint a fanatikus iszlám híveinek továbbra is várható terrorcselekményeitől.

Olyan, mint egy árulás

Bíró Zoltán volt az első magyar rendszerváltó politikus, aki konfrontálódott Soros Györggyel

Eljárás indult Soros György ellen

A Forza Nuova feljelentette Soros Györgyöt Catania ügyészségén, mivel attól tartanak, hogy Olaszországot veszélybe sodorja a migrációval.

Választ várok egy kérdésre

Az átélt történelem tanított meg arra, hogy erős akarattal és sopánkodás helyett, összefogással, hihetetlen eredményekre képes a nemzet.

Soffán György levele

Egyre nagyobb hanggal bírálják a magyar kormányt – Magyarországon.

Ki eszi meg a bolondgombát?

A migrációs hátterű terrorista rémtettek számának állandó emelkedése nem könnyíti meg az európai, magát balliberálisnak nevező politikai elit és a szolgálatában álló cselédsajtó helyzetét. A lelepleződött hazugságok helyébe folyton újakat kell kitalálniuk, miközben csak idő kérdése, hogy ezek is lelepleződjenek. Persze, aki időt nyer, életet nyer, vagy legalábbis politikai túlélést.

Látlelet

Jó pénzt a mások ostobaságán és mások nyomorán lehet keresni. A globalista janicsárképző CEU diákjai, a jövő globalista ügynökei nagyon ostobák. Félreeső zugprovinciákból jöttek egyetemi továbbképzésre az amerikai diploma ígéretével.

Egyszerűen tragédia

Talán a Brexit majd ezen is változtat, bár nincsenek illúzióim. Tragédia, mivé lett a Nyugat, mivé lettek a nyugati társadalmak. Igen, ezredszer is el kell mondani, ezredszer is le kell írni: ha ma egy marslakónak meg kellene mutatni, mi is az az Európa, a mi derék marslakónkat nem lehetne máshová vinni, mint Prágába, Pozsonyba, Krakkóba, Varsóba, Kassára, Zágrábba, Dubrovnikba, Egerbe, Kőszegre, Budapestre, a Balaton mellé, „le” a Délvidékre, „fel” a Felvidékre, talán még Burgenlandba, a Tátrába, Erdélybe és vége is.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!