Levél – a brüsszeli vezetésről

Civil Összefogás Fórum!

Alulírott dr.M. F., kecskeméti lakos, döbbenetes cikket találtam a mai, 2018. II. 19.-ei Petőfi Népe című helyi napilapban egy Szakács Árpád nevű újságíró tollából. Az újságíró rámutat, hogy Székesfehérvár pályázni szeretett volna a legközelebbi Európa Kulturális Fővárosa címre, de a brüsszeli kommunista legfelső vezetés ezt megtorpedózta. Az eljárás ugyanis az, hogy először be kell mutatni a pályázó várost egy filmmel. Székesfehérvár is készített egy ilyen várost bemutató filmet, csakhogy ezzel elcsúszott, mint aki banánhéjra lép.

A brüsszeli kommunista legfelső EU. vezetés ugyanis elutasította a pályázatot, mert kifogásolta, hogy a filmen kizárólag csak fehér emberek láthatóak, azon egyetlen bevándorló sincs, sem csadorba, burkába, vagy hidzsábba bugyolált arab nő!!! Az is sértette őket, hogy a fehér emberek táncolnak és boldogok, és nem látható egyetlen elkeseredett szegény ember sem!!! További „bűne” az volt a filmnek, hogy sok keresztény templom és kereszt volt látható. Ebből az országból a jelek szerint olyan film volna elvárható, amelyen csak elégedetlen tüntető szegény ember látható, akik akasztással, agyonlövéssel fenyegetik a kormány tagjait, hiszen mostanság ez a trendi.

Hallatlan és elképesztő a brüsszeli kommunista legfelső vezetés arcátlansága és pimaszsága Magyarországgal szemben.

Kecskemét, 2018. február 19.

Üdv.: dr. M. F.

Szerző
CÖKA

“Levél – a brüsszeli vezetésről” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Hozzáférhető képi igazolás és hiteles szakmai indoklás hiányában az elutasítás csupán a jogi és kompetenciahiányát igazolja a hatalmával visszaélő EU irányításának, az EU alapszerződése történelmű súlyú önveszélyességének. Asy

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!