Hozzászólások – Dobrev Klára nyílt levél

Tisztelt CÖF Vezetőség!

Sokakkal együtt én is megkaptam az Önök nyílt levelét, melyet Dobrev Klárának címeztek. Alá is írtam. Ezzel együtt bennem és barátaimban szinte egyszerre fogalmazódott meg a gondolat, vajon érdemes-e ennek és a többi hazaárulónak  bármilyen levelet írni? Ez az ember, ottani eszmetársaival együtt azon túl, hogy hazaáruló és hazudik folyamatosan, „bírja” az uniós színtársulat támogatását is. Már az sem érthető egy tisztességes ember számára, hogy miképpen nyerhette el azt a pozíciót, melyben ma tetszeleg. Őt jobb belátásra bírni, a hazugságokról, a magyar  gyűlöletről „leszoktatni” nem lehet. Örökölte. Volt kitől. Róla és társairól minden lepereg. Semmiféle neki írt nyílt levél, vagy az unió uraihoz intézett bármifajta vélemény hatástalan. Ezeknek az embereknek a tevékenységéről, hátsó szándékaikról hetente kellene nemzetközi sajtótájékoztatót tartani, s természetesen hitelt érdemlően cáfolni hazugságaikat. Valamint bemutatni méltatlan és nevetséges viselkedésüket- lásd a legutóbbi Gurmai Futása című eposzt. Ne nyugodhassanak. Niedermüllernek például a haja szála sem görbült meg elhíresült kijelentéséért, miközben furdal bennünket a kíváncsiság, hogy mi lett volna, ha egy nemzetközi sajtótájékoztatón úgy köszönnénk be, hogy üdvözöljük az itt megjelent képződményeket. Elmagyarázva, a kijelentés kitől származik. Lehet, meglepődne a külföldi médiamunkások hada. Honi hazaárulóink ugyanis – legalábbis mi így látjuk -a támadásban élharcosok, ám a mi ügyetlen védekezéseinkre nem is reagálnak. Talán itt lenne az ideje az okos támadásnak is. egy-egy olyan ‘csípéssel’, amire vevő lehet a kinti média. no és igazán elkelne lassan egy hatalmas Békemenet is.

Tisztelettel üdvözlöm önöket.
K. K. és barátai
_____________________________________________________________________

Kitűnő írás, mint általában, én csupán két dolgot hiányolok az ellenzék és azon belül is elsősorban annak sajnálatosan vezető ereje, a DK „demokráciafelfogása” kapcsán:

  1. A párt születése maga. Annak idején képviselői ugye az MSZP LISTÁJÁRÓL jutottak a parlamentbe. Most az mindegy, hogy végső soron egykutya, jogilag az egy másik párt. Tehát ha én mint DK platformos (ez volt ugye a „bábállapot”) politikus a továbbiakban nem kívánok annak a pártnak tagja és képviselője lenni aminek a listájáról mandátumhoz jutottam, akkor a valóban demokratikus ügymenet csakis az lehet(ett volna), hogy szépen visszaadom azt a mandátumot – amit ugye még csak nem is egyéniben szereztem, tehát nem személyesen rám szavaztak -, majd az új pártom színeiben elindulok a következő választáson és meglátjuk mire jutunk a választók akaratából. De hát a „gyurcsányizmussal” ez ugye nem összeegyeztethető. A „többszáz” plusz 1-edik trükk tehát az volt, hogy ők az első perctől azonnal kvázi „parlamenti pártként” tudták pozícionálni magukat már a 2010 és 2014 közötti ciklusban is anélkül, hogy 2010-ben bárki szavazhatott volna Demokratikus Klára Dobrev Koalíciójára.
  2. A “demokratikus” ellenzék nagyon különböző választói csoportokat képviselő és nagyon különöző elveket/értékeket (legalábbis elméletben, „papíron”) megjelenítő pártjai valóban roppant demokratikusan egyébként nem gondolják, hogy az egyéni támogatottságukat kellene talán növelni (mondjuk közösséget építve, bizalmat elnyerve és megtartva) és valamelyiküknek – esetleg két egymáshoz elvekben/értékekben közelebb állónak együtt – ténylegesen felnőni a feladathoz hogy váltópárttá, hiteles alternatívává válhasson, hanem ehelyett tisztán választási matekozással vannak elfoglalva, élükön a dk-val. Mi veszélyezteti és ássa alá a demokráciát, mi nézi hülyének és becsüli le a választókat ha nem az, hogy D.K. pártja csont nélkül elvárná a saját támogatóitól hogy Jobbikos egyéni jelöltre szavazzanak (hogy aztán – ne adj Isten – létrejöjjön egy még szerintük is kormányzóképtelen rémisztőképződmény)?!

Üdvözlettel:
B.B.
____________________________________________________________________

SOLI DEO GLÓRIA ! Ez a pár szó  a Miniszterelnökünktől  több esetben is elhangzott záró mondatként ! Hála ,minden igaz szaváért ,tetteikért az egész Nemzeti Kormánynak ,és köszönet mindazoknak is, akik megértik a küzdelmeiket s akik szintén  számtalan probléma megoldásával  próbálkoznak mind egyéni , mind közösségi témában. Magyarok szent Istene,bocsánatodért és irgalmadért esdeklik a szívükben is nemzeti érzelműek csapata ! Oltalmadba ajánljuk Hazánkat ,a hűséges igaz magyarjainkat ! Mentsd meg  Mária országát a belső és a külső támadásoktól !
M.-né P.A.
_____________________________________________________________________

Tisztelt CÖF vezetőség !

A szándékot tisztelem, de a megoldásnak ezt a fajtáját teljesen értelmetlennek és feleslegesnek tartom, ugyanis „kutyából nem lesz szalonna „.
A „sárdobálást” már unják az emberek. Az a véleményem, hogy egy idő után kontraszelekciót vált ki.
( Lásd. pl. szegény Karácsonyt már lassan kezdik sajnálni, Pszichológiai tény, hogy egy idő után az emberek a „gyengébbnek” kezdenek szurkolni. Mintha mindenki elfelejtette volna, hogy az MDF végnapjaiban, a médiában micsoda mértékű kommunistázás folyt, aminek az lett a vége , hogy az emberek visszaszavazták őket. Nem kellene esetleg szakemberektől, a nép-lélektannal kapcsolatban tanácsot kérni ? )
Az ellenzék által és a konzervatív oldal által elképzelt világkép összeegyeztethetetlen. Ebből a tényből számomra az következik, hogy az emberek előtt, valamint a különböző fórumokon, médiákon keresztül ennek a lényegét kell megjeleníteni.
Erre a legjobb megoldásnak a világnézeti különbségekből fakadó, az értékrendszerekben és a mindennapi eseményekben kézzelfogható tényeket, a tájékozatlanabb emberek számára is érthetően, világosan bemutatni, úgy, hogy a bemutatás során   ellentétpárokat képezünk a tények és nem a jelzők segítségével.
Ez számukra megvilágítja azt , hogy ők ezt akarják, mi pedig azt akarjuk. Világossá kell tenni, hogy a különböző világnézetek normái szerint az egyik esetben ilyen, a másik esetben olyan jövő várható.
Az a véleményem, hogy az egyetlen lehetőség az , hogy az embereket gondolkodásra bírjuk és a nemzeti identitást erősítsük bennük. A 2022-es szavazásnál az fog dönteni, hogy ezt milyen mértékben sikerül megvalósítani.
Ezen nagyon sokat kell még dolgozni, de a végén –  hitem szerint-  meg fogja érni a befektetett munkát.

Tisztelettel: F.J.
_____________________________________________________________________

Aláírtam, Egyetértek.

Tudom, hogy egy hivatalos levél  milyen szavakat tartalmazhat, de még lehetett volna keményebb, és a Kedves szót  semmiképpen nem helyeslem!
Azt is meg merem fogalmazni, hogy ez a levél  egy falra hányt borsó!
Sokkal szigorúbban kellene eljárni, minden hasonló hazaárulóval!!!
Üdvözlettel: Sz. B.
______________________________________________________________________

Támogatást megküldtem! Nagyon helyes, hogy összefogja valaki és elég most mar ebből a sok liberális hazudozásból, és az országunk, valamint Miniszterelnökünk lejáratásaiból! Az Unióban én még nem hallottam olyan képviselői felszólalást, ahol a saját Hazája ellen szólaltak volna fel, kivéve a mi ellenzéki EP képviselőinket! Szégyen!
Üdvözlettel: Sz. A.-né
______________________________________________________________________

T. Alapítvány!
Érthetetlen, hogy még az aláírásokra történő megküldés előtt MIÉRT NEM KÜLDTÉK MEG A TERVEZETET a jövendő aláírók részére. Minden bizonnyal értékes gondolatok is érkeztek volna vissza, és ha a lényegesebbeket felhasználták volna a levél megszövegezésében, akkor sokkal inkább visszatükrözné az aláírók akaratát.
Amúgy – nem szívesen- de aláírtam, ui. a nyílt levél túl puha és tiszteletteljes Hazánknak egy kimondott  és veszedelmes ELLENSÉGE irányában. Megköszönném, ha VÁLASZRA MÉLTATNÁNAK!

Tisztelettel:  K.Z.
______________________________________________________________________

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!