Csizmadia László elnök
Tisztelt Elnök Úr, kedves László

Őszintén gratulálok az Alapítványnak, valamint a nemes és  okos akció kigondoló és végrehajtó csapatának. Országunk nehéz helyzetében az ilyen megmozdulások jelentik a jobbak példáját, amire büszkén hivatkozhatunk.

A Százak Tanácsa tagjai nevében is barátsággal
Szijártó István üv.elnök

____________________________________________________________________________________________________________

Isten áldja meg önöket. 75 év, szigorúan otthon, kertből ki sem lépve, és akár hiszik, akár nem boldogan).
Családom és falu szomszédai rám is figyelnek). Akár hogyan is bántják a nemzetünket, AKKOR is a szívük diktálása szerint fogunk élni!!!!
T. Gy-né
____________________________________________________________________________________________

Tisztelt Csizmadia László Úr!

Sokan hasonló módon érzünk a balib ellenzékkel kapcsolatban, mint Ön. Jó lenne őket a történelem szemétdombján látni.

Sajnos azonban – főleg a városi lakosság körében – még most is igen jelentős táboruk van. Ha ezt újra lebecsüljük, akkor újra vesztünk 2022-ben, mint 2002-ben, 2005-ben (a határon túli magyarok esetében), vagy éppen a mostani önkormányzati választásokon. Azt hittük mindig, hogy nyerünk, elbíztuk magunkat. De a 2022-es vereség minden eddiginél nagyobb katasztrófa lesz. Sajnos, nagyon-nagyon sok az ellenzéket támogató, még most is! Én sem értem, hogy lehet, a józan ész ellenére, de így van, látom, hallom. A közelemben élők közül is jó páran vannak, olyanok is, akik konzervatív gyökerekkel rendelkeznek.Vagy idegenek beszélgetéseit hallva, nagyon sokan szidják a kormányt. Ezt ha lebecsüljük, az maga a halál lesz.

C.S. Lewis angol katolikus író, professzor felesége Joy Davidman fogalmazta meg, hogy fiatalként abban hitt, hogy a kommunizmus jó eszme, csak rossz emberek tönkre teszik. Később azonban rájött, hogy a kommunizmus rossz eszme, ami jó embereket tesz rosszá. A liberalizmusra ez még inkább igaz, hiszen ez az ideológia nagyon csinosnak tűnik sokaknak. Az ellenzék hívei között nagyon sok megtévesztett jó ember van! Ha őkrt nem tudjuk megnyerni, akkor 2022-ben elbukhatjuk a választást!

Ezen már most kellene dolgozni. Hogyan lehet megnyerni a csatát. Szakembereket kellene bevonni, össze kéne hozni minél előbb egy bizottságot, módszereket kidolgozni. Mert az ellenzék már most gőzerővel dolgozik. Ebben  profik.

Tisztelettel,

J.B. (Bp., Máriaremete)
____________________________________________________________________________________

Tisztelt Civil összefogás!

Örömmel, de egy kis ürömmel néztem a táblázatot.

Rosszindulat nélkül teszem hozzá, hogy az állami gondozott öregeken kívül igen sokan vagyunk egyedülállók, akiknek még segítség sem jut, ha kifogyott a tej vagy kenyér… Három hete be vagyunk zárva (80 feletti vagyok). Önkormányzat gyógyszer kiváltást vállal vásárlást nem…Gyermekem külföldön él, a szomszédaim nem vállalkozó szelleműek. Azonkívül nem vagyunk “egyoldalon”! Ezzel minden érthető talán!

Távol áll tőlem, hogy kérjek, mindezt csak emlékeztetőül írtam – elnézést kérve.

Üdvözlettel

C.L-né
_____________________________________________________________________________________

Kedves, Százszor is Kedves Címzett!

Hát, ez aztán gyönyörű! Könnyekig meghatott. Ha nem pályázatot írnék most a karanténban, én is feltétlenül jelentkeztem volna erre a gyönyörű munkára.

Sok szeretettel

Ó.É.
_______________________________________________________________________________________

Tisztelt Csizmadia László Úr!

Tekintettel arra, hogy nekünk még normál helyzetben is szinte lehetetlen, hogy elérjük Orbán Viktor Miniszterelnök urat.

Ezért az alábbi kéréssel fordulok Önhöz. Ahogy magam is halmozottan fogyatékos személy lévén nagyon sok embertársaim nevében arra kérném önt, hogy amennyiben lehetősége van kérem jelezze a Miniszterelnök úr felé, hogy a különben is nagyon nehéz körülmények között élő halmozottan fogyatékos emberek helyzetén a lehetőségek szerint sürgősen cselekedjenek. Saját helyzetemből is kiindulva rendkívüli alacsony a havi járandóságunk ezért az évenkénti egyszeri emelés közel a nullához közelít nekünk. Szomorúan tapasztaljuk azt is, hogy az elmúlt 10 évben járandóságunk rendezése tekintetében semmi nem történt. Nehéz de nagyon nehéz napokat élünk. Több fogyatékosokkal foglalkozó kisebb szervezet már azt rebesgetik, hogy a fogyatékos emberek ne vegyenek részt a választáson. Ezzel jelezzék, hogy rendezze a kormány a helyzetünket. Köszönöm a segítséget a fogyatékos emberek nevében.

Egyben kérem az új email címem rögzítését a korábbi törlését.
Tisztelettel

K.P.
_____________________________________________________________________________________

Dr. Csizmadia Lászlónak privát levél

T. címzettem!

Örömmel olvasok összes emberi kezdeményezésükről, és kifejezetten Magának, sok, szerető emberi köszönet ezért!

Kérem vigyázzon nagyon magára (és szeretteire), mert az értékes és ezért lelkes szimpátiát keltő magyar emberek – képzeletbeli listámon – szerepel!!

Üdv.:Zs.K.