Elkeseredve olvasom a mocskolódásokat , a rosszindulatú acsarkodókat és azon gondolkodom, mi kéne még, hogy ezek a fekete lelkűek leszálljanak mindenható polcaikról, hogy habzó szájú, gyilkos indulatok és támadások helyett tartsanak önvizsgálatot, értékeljék, milyen ember az, aki a bajban is csak ilyen sátáni megnyilvánulásokra képes?!
Még ez sem elég, hogy szembenézzenek halandó mivoltukkal, eltorzult, abszurd, kifordult, értékvesztett hangadóikkal vagy önmagukkal?!  Mi kell még, hogy meglássák, hogy mi a jó és hol van a jó, mi kell még, hogy meghallják rég elásott lelkiismeretük hangját?!
Igen, tiszta szívből köszönjük mindazoknak, akik ebben a nehéz helyzetben értünk dolgoznak, de ebbe a körbe beletartozik az Operatív Törzs, a Kormány és elsősorban Orbán Viktor Miniszterelnök úr!
Ő még ennek az országnak soha rosszat nem okozott!  Ellenben megvédett és megsegített árvíz helyzetekben, vörösiszap katasztrófa idején, deviza csapdában, kimentett a csőd katasztrófa kilátástalan helyzetéből, visszaszerezte a szolgáltatókat és az önállóságunkhoz elengedhetetlen stratégiai cégeket és minden erővel, (óriási ellenszélben) véd a migrációtól.
Csak a legfontosabbak, amik hirtelen eszembe jutottak! Neki és Külügyminiszterének köszönhetjük a gyors, keletről érkező segítséget is!
Hát a legkevesebb, hogy a legnagyobb elismeréssel adózzunk munkájukért, hálásak legyünk  és mérhetetlen köszönettel támogassuk Őket!
És mi, akik hiszünk, imádkozzunk értük!!!
Vigyázzatok magatokra és egymásra!
D.B.
_____________________________________________________________________________

Nagyon szépen köszönjük odaadó munkájukat amit drága Hazánkért tesznek . A jó Isten óvja – vezesse Mindannyiukat : Szeretteikkel együtt .
Tisztelettel és üdvözlettel : K.L. és családja
(még nagyon sokak nevében)
____________________________________________________________________________

Tisztelt Civil Összefogás Fórum!

Konzervatív érzelmű magyar állampolgárként mélyen szégyenlem, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök úrnak milyen gyalázkodásokat kell elszenvednie folyamatosan, évek óta. De amit mostanában tapasztalunk, már minden határon túl megy.

Nem vagyok elégedett a jobboldali sajtóval, a nemzetközi párbeszédért felelős apparátussal, a polgári közösségek és politikusok viselkedésével.

Az, hogy Magyarországon szépen kulturáltan, vagy érzelmektől fűtötten elmagyarázzuk, hogy Brüsszel kettős-mércét használ és igazságtalan, ez nem elég.

Mindig arra gondolok, hogy az utókorra milyen írott és multimédiás örökség marad Magyarországról, a magyarokról és miniszterelnökünkről.

Ez ellen angol és esetleg német nyelven sok-sok cikket, hozzászólást, hivatalos jegyzéket, stb. kellene a világ elé tárni. A jobboldali értelmiség mulasztására nincs mentség.

A legutóbbi Tusk nyilatkozat végkép megvilágosított, hogy lépni kellene, és ebben a CÖF vezető szerepe és felelőssége elvitathatatlan.

Most, amikor a teljes kormányzat a járvány elleni védekezéssel van elfoglalva napi 20 órás megfeszített munkával, akkor kell előjönnie a civil összefogásnak, a nemzetközi jogászoknak, akiknek otthon kell maradniuk, van elég idejük, hogy minél kulturáltabb, de hatásos, nemzetközi figyelmet érdemlő fellépéssel védje meg, kérje ki magunknak, magyaroknak a sértéseket, megaláztatásokat.

Az Önök feladata, hogy kitalálják, hogy milyen eszközzel kell fellépni; petícióval, nyílt levéllel, sajtó megjelenéssel, stb.

A fellépés nem tűr halasztást.   Gyorsan kellene lépni, amíg még aktuális!!!

Kérem, fontolják meg felvetésemet, és remélem, hogy cselekedni is fognak!

Szíves válaszukat várva

Üdvözlettel:

K-né G.E.
IT tanácsadó
_________________________________________________________________________________________________

Tc.: CÖF- CÖKA

Köszönjük Csizmadia László rendszeres írásait, a mi érzelmeinket, gondolatainkat is megjeleníti, bár néha úgy érezzük többet foglalkoznak a becstelenséggel, mint ahány lovagias betűt megérdemelnének, de megértjük, tényfeltárás és visszautasítás nem lehetséges néhány szóban.

Köszönjük Bencze Izabella írásait is, aki mindíg lélekemelő útravalóval is szolgál. (Az Ő szakmai időszakát az együttműködésben, a KVI szép korszakának tapasztalhattam meg – kastélypark helyreállítások kapcsán.)

Köszönettel, hogy kiállásunkat is tolmácsolják, az esztelen, büntetést érdemlő Uniós, és politikai ellenségeinkkel szemben, kérem vigyázzanak egészségükre Önök is, Miniszterelnökünk, és Kormányunk mindent megtesz, de már ne ” mozogjanak ” vigyázzanak magukra Ők is, féltjük Őket !
tisztelettel, Feleségem nevében is,  K.J. ny. vezető tervező
(nem akarunk Facebook tagok lenni, így juttatjuk el üzenetünket.)
_______________________________________________________________________________________________

A Kísértet kiváló írás. Gratulálok.

Miután a gazdasági válság idején tönkretette Gyurcsány és a bagázsa hazánkat, hála Istennek Orbán Viktor került kormányra. Óriási zseniálitását bizonyítja, hogy rendbe sikerült
hozni országunkat, gazdaságilag, lelkileg, szellemileg. A kereszténységünk, a család, a nemzet került oltárra, a magyarságért tett a miniszterelnök úr és a kormányunk.
Soros maffia bedobta a migráns ötletet, hogy ismét romba döntsenek minket. Egy millió évente,  így nemcsak anyagi teher, de társadalmi válságot is generál, no meg vehetünk tőle föl kölcsönöket, hogy eladósodjunk. Közben a liberális fizetett aktivistái is hazánk ellen lendültek.
Ez sem jött be, virágzik Magyarország.
Most itt a vírus, ismét azt szeretnék, hogy adósítsuk el az országot, IMF kölcsönökkel, Sorostól kért kölcsönökkel, pénzosztogatásokkal, megszorításokkal. Mert agyuk nincs, csak gazemberségük.
Remélem, a jó Isten segítségünkre siet!

A rengeteg támadásra reagálva, bizonyítva, hogy kiállunk Orbán Viktor és a kormány mellett BÉKEMENETRE lenne szükség!!!! Felmutatni támogatásunkat és elítélni a hamis vádakat!!!
Valami virtuális összmegmozdulásra gondolok, vagy olyan nyilatkozat, petíció kibocsátására, melyet millió támogató ír alá. Kitérve a jogállamiság kritizálásával szembeni megnyilvánulásokra, a járvány kapcsán foganatosított kormányzati intézkedések melletti kiállásra….

Köszönettel: H.P-né