Olvasói vélemények

Tisztelt Szervezet!

Szeretem és tisztelem a HAZÁMAT!

Mélységesen felháborított, ahogyan  a minap az a szolidaritást oly nagy hangon kiáltozó unió illetékesei ebben a szomorú, vírustól megkínzott Európában veszik a bátorságot és rátámadnak Magyarországra, és népünkre, megvádolva bennünket azzal, hogy nálunk nincs demokrácia. szemtelenül és gátlástalanul vádolják a Miniszter elnökünket mindenféle hazugsággal.

Ezek a talán megtévesztett emberek ? inkább vegyenek példát a magyaroktól,fegyelmezettségből,  szolidaritásból és a veszélyhelyzetben tanúsított  összefogásból, és kérjenek bocsánatot népünktől és miniszter elnökünktől akik eddig többet tettek a vírus elleni küzdelemben, mint azok akik a hazugságoknak hitelt adva inkább ártanak, mint segítenek nekünk és Európának leküzdeni a vírust.

Kérem Önöket, hogy szervezetként valamilyen tiltakozó dokumentumban jelezzék az unió illetékeseihez mélységes csalódásomat és nemtetszésemet. Ha nem vagyok a véleményemmel egyedül akkor többesszámban.

Parádfürdő 2020 04 03

Köszönettel

F-né S.I.
Nyugdíjas
Aktív koromban építész voltam

______________________________________________________________________________________________

Tisztelt Csizmadia László úr!
Rengeteg helyre írtam már de senki még a füle botját sem mozgatta arra az ötletemre,hogy épp most kedvező a helyzet a sok mocsok emberrel való leszámolásra akik mérgezik a levegőt itthon és külföldön egyaránt!!!Hazát árulnak,lejáratnak minket és amilyen mocskolódás folyik Orbán Viktor ellen épp úgy a tv-ben mint az interneten,ott gátolják a munkát ahol csak lehet,BÜNTETLENÜL!!!!!Nem hallani,hogy elítéltek már valakit sikkasztásért,közpénzek lenyúlásáért,a jobboldali érzelmű emberek likvidálásáért imádkozó rohadékok elhallgattatását!pl.a Facebookon az „elegem van”bloggerre gondolok aki mint a vírus terjeszti a fakenews-okat és sajnos kiderül sokan vevők rá!!!!!Költik a milliókat olyan baloldali politikusokra akik megfojtanák az országot egy kanál vízben! Egyenlőre ennyit hirtelenjében.Remélem végig olvasta amit írtam és ha érdekli a véleményem meg a hozzám hasonlókét szívesen megosztom a gondolataimat,tapasztalataimat!Üdvözlettel
Szép napot! F.J.
____________________________________________________________________________

Ha már diktatúra (ezt mondják…)  akkor legyen kemény ….

Ezt a kedves aranyos dilettáns budapesti polgármestert

Most statáriális körülmények között, azonnal le kellene váltani mielőtt további tömeggyilkosságot okoz a végtelen butaságával.

V.T.
_____________________________________________________________________________

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!