Vélemények

Cicero feledhetetlen beszéde!

 „Egy nemzet képes túlélni bolond vezetőit még az ambiciózusait is. De nem lehet túlélni a belső hazaárulást. Az ellenség a határokon  kevésbé félelmetes, mert ismert, és nyíltan hordja zászlaját. De az árulók határainkon belül mozognak szabadon, az ő ravasz suttogásuk átoson a sikátorokon, kormány folyosóin is hallhatók. Az áruló nem néz ki árulónak, ő a nép nyelvén beszél, a nép arcát, érveit viseli, ő az emberi természet alantasságához szól, ami minden ember szívében
titkon mélyen fekszik. Az áruló elrohasztja a nemzet lelkét, titokban éjjel dolgozik, alattomban aláássa a nemzet pilléreit, fertőzi a politikát, hogy ellenállni sem lehet. A gyilkos nem annyira félelmetes. Az áruló maga a pestis járvány.” (Kr.e. 106 – Kr.e. 43).

Ciceró mintha csak a mostani magyar ellenzékről beszélt volna ! A brüsszeli viselkedésükről még nem is szólva. Az pedig világviszonylatban is példa nélküli, hogy egy ország állampolgárai külföldön,nemzetközi fórumokon és a világsajtóban a SAJÁT NEMZETÉT gyalázza, árulja el !!! Büntetés nélkül !!! ???
Dr. N.E.
__________________________________________________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA!

Kérem próbáljanak meg nyomást gyakorolni a kormányzatra annak érdekében, hogy ezeket Soros által fizetett álcivil szervezeteket (TASZ, Helsinki Bizottság, stb.) végre szüntessék be Magyarországon, hogy azok a továbbiakban ne fejthessék ki káros, nemzetellenes tevékenységüket! Soros Györgyöt és fiát pedig minősítsék nem kívánatos személynek Magyarországon, a CEU-t pedig valóban ki kellene már végre tiltani, hiszen már úgy is ezt „károgták” korábban, legyen végre tényleg így! Mindannyian jobban járnánk.

ui.: Az egészségügy privatizációjának tervét kifelejtették az ellenzéki pártok magyar egészségüggyel kapcsolatos ámokfutásainak felsorolásából, pedig az elég fontos, ui. az igen rosszul érinthette volna az embereket. Javaslom ezzel is kiegészíteni a felsorolást.

Köszönettel: V.I.
______________________________________________________________________________________
Nagy boldogság tölt el, hogy a Civil összefogás felfigyel a bal liberálisok, komcsik és a Soros Györgyék gusztustalan, antihumánus, a demokrácia védelmében tett uszítóik ellen. A józan ésszel homlok egyenesen szemben álló nézeteiket sajnos elég sokat beveszik! Imádkozunk, hogy keresztényi elveinket ne adjuk fel, hangoztassuk, hogy Európa vagy keresztény lesz, illetve marad, vagy eltűnünk a történelem süllyesztőjében
H-né D.M.
__________________________________________________________________________________________

Köszönöm és teljes mértékben egyetértek.Vajon akkor is perelnének, ha saját maguk, vagy rokonaik élete lenne veszélyben? Szivesen megkérdezném, de nem vagyok viszonyban ezen kompániákkal.

Dr. C.J.
nyugdíjasként dolgozó orvos
_________________________________________________________________________________________

Teljesen egyetértek ! Ha esetleg van olyan beteg akit most el kellett küldeni, de nem megoldható az ápolása, akkor lehet rekvirált csarnokokban ápolási helyeket létrehozni (pld MSZP DK Jobbik pártházak). A sokkal gyorsabb és könnyebb, mint covid ápolási helyeket teremteni a semmiből, bár Kiskunhalason és a Hungaexpo G pavilonban erre is van példa, itt oxigént, lélegeztetőgépet intenzív kapacitást is kellett teremteni. Az ellenzék lázítása sajnos hátráltatja a munkát! Gyurcsány a migráns válságnál a saját házába hívott, tucatnyi migránst, miért nem hív a betegekből most, ha már segíteni akar hahaha ???
S.J.
_________________________________________________________________________________________________________

köszönöm,egyetértek..
véleményem szerint hiányzik az a törvényhely,melynek használata elvenné a kedvét az ellenzéki politikusok egyikének,másikának a tiszteletlen viselkedését az Országházban…

S.J.

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!