Olvasói vélemények

Tisztelt Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány!

A mai nap vezetékes telefonon felhívott  Jakab Péter, a jobbik elnöke. Az otthon maradásra biztatott, mert sokáig tart ez a járvány.Elfogják érni s kormánynál , hogy mindenki kapjon védekező eszközöket, maszkot, és fertőtlenítőszert.stb. A végén a kormány ellen biztatott :Ők javasolták, hogy 3 hónapra vegye át Orbán Viktor a hatalmat, de neki ez nem volt elég, mert végleges hatalmat akart stb. Sajnos nem tudom szó szerint idézni mind. Nem tudom, honnan van a telefonszámom. Valószínű a telefonkönyvből.

Sz.G-né
________________________________________________________________________________________

Ma telefonom hívott fel Jakab Péter, nem tudom mit akart, mert rögtön letettem a telefont. Kampányolni lehet? Honnan szerezte a telefonszámomat ?
M.-né
________________________________________________________________________________________

Brüsszelnek kérdést kellene intézni.!
Ha kifogásolják Orbán Viktor ” teljhatalmát”, akkor
Karácsony Gergely teljhatalma miért elfogadható???????

Köszönettel: H.-né
_________________________________________________________________________

Az ellenzék visít. A kormány jó úton van.

Dr B.T.
_______________________________________________________________________

Most értesültem az A Hang  online tüntetéséről! Megdöbbentő és ocsmány. Mi hol vagyunk most? Nagyon erősen kéne hallatni a hangunkat, amikor azt hirdetik, hogy a Kormánynak időtlen felhatalmazásra van szüksége a korlátlan hatalomhoz! Nemde a járványra vonatkozó kérdésekben kap a Kormány felhatalmazást, nem egyébre! Ocsmány hazugság, de ne szokjuk meg. Kérem, tegyenek valamit, én csak egy 80 éves nyugdíjas vagyok, de ezt nem tűrhetjük szó nélkül!!!!

S.P.-né

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!