Blog

Március 15. Bem tér

Lengyel-magyar két jó barát Közös ünneplés a Bem szobornál

Felhívás civil zarándoklatra

A CÖF-CÖKA támogatói, a Szellemi Honvédelem mozgalmának aktivistái egyre több levélben kérik, hogy a tapolcai országgyűlési képviselői választások kapcsán a Békemenet és a CÖF-CÖKA szellemében aktívan fejezzük ki véleményünket.

Közlemény

A tegnapi nap folyamán több médium és sajtóorgánum nem ellenőrzött híreket közölt a CÖF-el kapcsolatosan. Ezek a hírek továbbterjedtek a facebookon és a twitteren is.

Meghívó március 15-i ünnepségre

A CÖF-CÖKA fontosnak tartja a magyar-lengyel civil barátság megőrzését és tovább erősítését.

Több milliárd forintra pályázhatnak még három hétig a Civil szervezetek

Ma.hu A civilek többet érdemelnek, vallja friss riportunkban Dr. Csizmadia László, a Nemzeti Civil Alap Elnöke számos könyv, folyóirat, kiadvány társszerzője.

Ökotárs

A „szélhámos gittegylet” perelné a CÖF-t

Székelyföldért Társaság megemlékezést tart

Kérem, hogy mindenki olvassa el a mellékelt felhívást, s akinek van lehetősége, legyen ott március 10-én 17-18 óra között a Hősök terén.

Interjú Lánchíd Rádió

Interjú Csizmadia Lászlóval, a CÖF-CÖKA által javasolt közjó szolgálati bankról és a helyi termelői közösségek kialakításáról

Lengyel-magyar kapcsolatok

A lengyel magyar kapcsolatokat többen a két nép közötti barátság megbontására kívánják politikai célokból felhasználni.

Nyílt levél Roman Kowalski nagykövet úr részére

Tisztelt Nagykövet Úr! Engedje meg, hogy a Civil Összefogás Fórum (CÖF-CÖKA) sok ezres támogatója nevében megköszönjem a Hír TV-ben történt, lengyel-magyar kapcsolatokat elemző tegnap esti objektív megszólalását.

Társadalmi békességgel a közjóért

Egyes vesztes pártok, feledve a demokráciában elismert és fontos ellenzéki szerepüket, meghökkentő módon a civil társadalom megosztó ellenségeiként viselkednek.

Fricz Tamás írása – Veszprém: morális figyelmeztetés a Fidesznek

Azt gondoltam: bár a Fidesz sokat veszített a népszerűségéből az utóbbi időszakban, a baloldal mégsem nyerhet Veszprémben, mert egy gyenge és hiteltelen jelölt mögé állt. Ám a tények alaposan rácáfoltak erre, s ez azt mutatja, a jobboldali választók erőteljes üzenetet küldtek a Fidesznek: így nem mehet tovább, sürgősen változtatni kell.

Köszönet és támogatás

Tisztelt Barátaink! A CÖF-CÖKA 2014-ben igyekezett támogatóinak hangját felerősíteni, és legjobb szándéka szerint a közjó érdekében cselekedni.

Együtt csodákat tudunk tenni

Csizmadia László írása a Magyar Hírlapban A február 5-én lezajlott CÖF-CÖKA évértékelőn a 300 fő befogadására alkalmas terem zsúfolásig megtelt. A sajtó jobbról-balról jelen volt, de az igazán fontos üzenet az, hogy a CÖF tevékenységében évek óta aktívan közreműködő civil polgárok vidékről, sőt a határon túlról is vállalták a Budapestre utazást, hogy részt vegyenek közös eredményeink számba vételében.

Fricz Tamás: Már nem vagy még mindig következmények nélküli ország?

Bár Bástya elvtárs a Tanú című klasszikus Bacsó Péter-filmben a szerénység fontosságára hívta fel a figyelmet, mégis engedtessék meg nekem, hogy rövid évértékelőmet saját, ismertté vált mondásom, az „egy következmények nélküli ország” kapcsán tartsam meg.

Csizmadia László beszéde – CÖF-CÖKA évértékelő

Ha igaz, hogy a népnek van kormánya és nem fordítva, akkor teljesen helyénvaló, hogy a civil társadalom egyik meghatározó képviselője, a CÖF-CÖKA most már évek óta felhatalmazással bír, hogy megtartsa az ország értékelést.

Közlemény

A Civil Összefogás Fórum, a többségi magyar civil társadalom meghatározó közössége, tisztelettel és megbecsüléssel köszönti budapesti látogatása alkalmából Angela Merkel kancellár asszonyt.

MEGHÍVÓ

Örömmel küldjük meghívónkat a már hagyományossá vált CÖF-CÖKA ország értékelésre. Figyelemmel arra, hogy a rendezvény színhelyének befogadó képessége meghatározott, ezért kérjük mindazokat, akik előzetesen még nem jelentkeztek, az alábbi linken mielőbb regisztráljanak.

Fricz Tamás: Ez így nem fog menni!

Kedves Ferge Zsuzsa, Lovas Zoltán, Iványi Gábor, Horváth András: ez így nem fog menni!

II. Budapesti Székely Bál – programajánló

Egy évvel ezelőtt indítottuk útjára az I. Budapesti Székely Bált, azzal a nem titkolt céllal, hogy a rendezvény sikere, jó hangulata erősítse az összetartozás érzését, szilárdítsa a magyar-magyar összefogást, fejlessze Székelyföld és az anyaország kapcsolatát, illetve segítse rászoruló nemzettársainkat.

Beszélgetés a kultúráról – programajánló

A Magyar Napló Kiadó és a Józsefvárosi Galéria szeretettel meghívja Önt, kedves Családját és Barátait a Magyar Kultúra Napja alkalmából tartandó Beszélgetés a kultúráról című rendezvényére

Üdvözlet

A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány tisztelettel és barátsággal köszönti Colleen Bell asszonyt, az USA új magyarországi nagykövetét. A nagykövet asszonynak eredményes munkát kívánunk.

Közlemény

Az Együtt 2014 mikropárt társelnöke, Szigetvári Viktor, a Kossuth Rádió pénteki műsorában, vitatva a CÖF pénzügyi elszámolását, folyamatos hazudozással rágalmazta meg közösségünket.

Közlemény LIBE meghívásra

A Civil Összefogás Fórum meghívást kapott az Európai Parlament Állampolgári jogi, bel- és igazságügyi Bizottságától (LIBE), hogy vegyen részt egy, az emberi jogok magyarországi helyzetéről szóló vitában 2015. január 22.-én Brüsszelben.

Csizmadia László: Megint partra szálltak

Magyar Nemzet 2014.01.16. Ismét politikai ellentétek szabdalják Európát. A nagyhatalmi játszmák főszereplője, az USA nem vár addig, amíg a megújulásra képtelen, döntéseiben bizonytalan, és a különféle demokrácia-értelmezések meddő vitáiba bonyolódott Európai Unió kikeveredik a labirintusból.

Közlemény

Nehezen lehet hinni egy olyan cégnek, amit a brit rendőrség vizsgál könyvelési csalás miatt. A Tesco az elmúlt időszakban, számos országban súlyos veszteségeket szenvedett el. Ezek után érthető, hogy a Magyarországon is működő élelmiszerlánc bezárja veszteséges üzleteit.

Közlemény

Adománygyűjtés Az utóbbi időben a médiumok kiemelten foglalkoznak a civil szervezetek utcai adománygyűjtéseivel és e tárgykörben már feljelentés is született.

Programajánló

A GLOBÁLIS ETIKA KRITIKÁJA Amit az értéksemlegességet hangsúlyozó, a tolerancia diktatúráját gyakorló Európában tilos ma megfogalmazni. A John Henry Newman Intézet új tantárgyának nyilvános bemutatója 2015 március 6-7-8-án.

Közlemény

A közösségi médiákban Vác-CÖF Klub kezdeményezéseként megjelentetett közleménynek semmi köze nincs a CÖF-CÖKA fórumhoz és alapítványhoz.

Fricz Tamás sajtótájékoztató beszéde

Mikor kell ismét a Békemenet? Ennek megválaszolásához tisztáznunk kell azt, hogy mi is valójában a Békemenet.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!