Közlemény

A CÖF-CÖKA és szellemi honvédői, Soros György brüsszeli beszédével ellentétben, nem gondoljuk, hogy nyilatkozataink előtt szükség lenne vallási hovatartozásunkra hivatkozni. Magyarságunkat sem úgy tekintjük, hogy az Unió családjában erre külön fel kelljen hívni a figyelmet.

Világos számunkra, hogy Európa népeinek elsődleges feladata a zsidó-keresztény civilizáció évezredes tradíciójának megtartása, megvédése. Soros Györgynek sem kellett volna bemutatkozni, hiszen pénzügyi spekulánsként szinte az egész világ ismeri, miközben kevésbé tiszteli.

Brüsszelben, az ultraliberalizmus szellemét hirdetve, előre vetítette akaratát, hogy elképzeléseit mindenáron a szuverenitásukat féltve őrző államokra rá fogja erőltetni. Tévedés ne essék, nem egy megszállott hittérítő szavait hallottuk, hanem a pénz mindenhatóságának béklyójában vergődő egoista ember politikai és gazdaságai törekvéseivel szembesülhettünk. Pénzen megvett szabad csapataival, lásd NGO-k (tisztelet a kivételnek), kormányokat buktat, lelkiismeret furdalás nélkül porrá zúzza az Unió jogállamiságra épülő demokratikus rendjét.

Nyitott társadalomnak nevezett őrülete szabad utat teremtett a terrorizmusnak, és az Európába importált bevándorlókra épülő rabszolgasorsnak. Megfosztja az Európai Unió népeit biztonságuktól, új adók kivetésére ösztönöz, eladósodásra csábító hitelfelvételeket kínál. Megrögzött spekuláns, aki már-már isteni magasságból szeretné meghatározni európai közösségünk társadalmi szerkezetét. Akik érveket felsorakoztatva tévedései megvilágítására merészkednek, semmi jóra nem számíthatnak. Magyarországnak és Lengyelországnak már elküldte az „aranyzsinórt”. Soros nemcsak beszédeket mond, hanem konspiratív szervezeteivel lépéseket tesz a demokratikus államrendek és legitim kormányok megdöntésére. Magyarországon például az agyonpénzelt NGO-k csatasorba állításával ácskapocsként akarja összefogni az ellenzéket. Nem törődik azzal, hogy az önállóan gondolkodóknak ez esetleg fájhat. Brüsszeli beszéde „casus belli”.

Nemzetünk szuverenitását mindenáron meg kell védenünk!
Egyelőre bizakodhatunk a Strasbourgi Bíróság bölcs és Európa jövőjét szolgáló döntésében. Jelezzük azonban, fokozzuk a többségi akaraton nyugvó, nemzetünket féltő polgárok összetartozására irányuló, békés formában megvalósuló szervezésünket. Ha a sors úgy hozza, Strasbourgba vagy Brüsszelbe addig ott soha nem látott tömegdemonstrációval, más nemzetek segítségével is, elvisszük az uniós népek nemcsak vélt igazságérzetét. Ha kell, fizikai aktivitással fogjuk alátámasztani, hogy a kötelező migránskvóta ellentétes az európai népek többségének akaratával.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!