Blog

Szabadság tér 89

Rákay Philip a Könyvhéten dedikálja a kötetet 2015. június 6-án 13 órakor Vörösmarty tér, Alexandra 79-es pavilon

Levélváltás a TASZ és CÖF között

TASZ Társaság a Szabadságjogokért Kapronczay Stefánia ügyvezető igazgató részére Kedves Kapronczay Stefánia! Ifj. Lomnici Zoltán CÖF-CÖKA szóvivőnek írt kioktató levelében Ön többször tesz megállapításokat a CÖF-ről. Ennek folytán feljogosítottnak érezzük magunkat a válaszra. Először is szeretnénk tudomására hozni, hogy jogi …

Olvass tovább

A csíksomlyói zarándoklatot…

Úgy tűnik, ahogy az ember beleszerelmesedik, s menthetetlenül rabjává válik Erdélynek, Székelyföldnek.

Szürreális vita Strasbourgban Magyarországról

Bencze Izabella írása Napi Gazdaság 2015.05.26. Valljuk be, meglehetősen szürreálisra sikeredett az a vita, amely a napokban zajlott Strasbourgban a „magyarországi helyzetről”.

A kárenyhítési alap a vihar és jégeső okozta károk esetében is elérhető

Az elmúlt napok viharai és jégesői az országban számos helyen okoztak károkat. A Földművelésügyi Minisztérium felhívja a figyelmet, hogy a viharok és jégeső által okozott mezőgazdasági károk részei a kétpilléres mezőgazdasági kockázatkezelési rendszernek. Ezért fontos, hogy az agrárkár-enyhítési rendszerben tag …

Olvass tovább

Legjobb védekezés a támadás

A magyar sajtót bejárta a hír, hogy az Altus Zrt „világcég” vezérigazgatója bejelentette, hogy feljelenti Orbán Viktor miniszterelnököt. A feljelentés tárgya, hogy a miniszterelnök Strasbourgban sajtótájékoztatón skandalumnak nevezte a cég Európai Bizottságtól nyert pályázatát, amely akár bujtatott pártfinanszírozásnak is minősülhet.

Közlemény

Értetlenül állunk Jean-Claude Juncker viselkedészavara előtt.

Legalizált korrupció lobbizás címszó alatt

Ha egy vállalat érdekeinek érvényesítése és a később visszajáró haszon érdekében pénzt fizet egy politikusnak, akkor azt az Atlanti-óceánnak ezen az oldalán korrupciónak nevezzük, és súlyosan büntetjük. Amerikában ugyanezt lobbizásnak hívják, és teljesen törvényes, ha nem is túlzottan demokratikus.

Program meghívó

Magyarország a változó világban könyvbemutató

Nyílt levél Martin Schulz úrhoz

Az Európai Parlament képviselői remélhetőleg tisztában vannak azzal, hogy az Unió civil társadalmát jó ideje fontos, megoldásra váró kérdések foglalkoztatják.

Nyilatkozat

Az Alkotmánybíróság tegnapi döntése nyomán megerősítést nyert azoknak a devizahiteles szerződési feltételeknek a perelhetősége, amely szerint az árfolyamkockázatot korlátozás nélkül a fogyasztó viseli.

Ki a jobbik?

Csizmadia László írása A JOBBIK múltját és jelenét végiggondolva az első, ami eszünkbe ötlik, hogy számos tagja örökre felcímkézte magát rasszista és antiszemita nézeteivel.

Vadkacsa vagy rémhírterjesztés

A tegnapi napon a törvényhozás a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) hatáskörébe utalta a természetvédelmi területeket.

Indextelenül

Szentesi Zöldi László (Demokrata.hu 2015. április 20.) Az ember mégis csak úgy indul, hogy nincsen Index. Nincsen Index, amikor elvágják a köldökzsinórt. Nincsen Index az első iskolai napon, sem akkor, amikor elcsattan az első csók. Az első harminc évben nincsen …

Olvass tovább

Futballnemzet?

Csizmadia László írása Magyar Hírlap A berni világbajnokság 1954-es döntőjében utoljára volt arra esélyünk, hogy a futball világ tetejére kerüljünk. Máig sem tisztázott, miért nem sikerült.

Facebook oldal

Tisztelt Támogatóink, Szellemi Honvédők, Békemenetesek, határon innen és határon túl! A CÖF-CÖKA megszüntette eddigi facebook oldalát. Célunk az volt, hogy láttassuk és világossá tegyük a kommentelő trollok szellemi színvonalát. Elolvasásra ajánljuk az ideiglenes megszüntetés kapcsán, intézkedésünk hatása alá kerülők „irodalmi nyelvezettel” alkotott kommentjeit. Megismerhetjük, hogy kik azok, akik más véleményének elfogadására alkalmatlanok. Jó szórakozást kívánunk olvasóinknak, reméljük, segítettük az ellenzékiségükre büszke kommentelők cizellált lelki világának megismerését. CÖF-CÖKA Vezetősége

MEGHÍVÓ – Héhalom Böllér Bajnokok Ligája 2015.04.25.

Fontos mindannyiunk számára, hogy segítsük kárpátaljai testvéreinket, ezért csatoljuk az esemény meghívóját. Szeretettel várjuk Önöket.

Nyílt levél

Jean-Claude Juncker Az Európai Bizottság elnöke részére

A kistérségi családi és kisvállalkozások alapítását szolgáló hitelkonstrukció

A CÖF-CÖKA szervezésével elindult a kistérségi termelői közösségek megalakítása. A későbbiek folyamán honlapunkon folyamatosan információkat jelentetünk meg a családi és kisvállalkozások beindításához, segítséget nyújtunk a felmerülő jogi, szakmai és pályázatírási tevékenységhez. Honlapunk továbbfejlesztésével az ez irányú eredményes munkához külön rovatot létesítünk.

Meghívó

Ma, április 10-én öt éve, hogy a Szmolenszk melletti tragikus repülőgép katasztrófában életét vesztette a Lengyel Köztársaság Elnöke Lech Kaczyński, felesége Maria Kaczyńska, valamint a hivatalos delegáció 94 tagja és a repülőgép személyzete.

Közlemény

A tapolcai civil szervezetek és a CÖF-CÖKA tegnapi közös rendezvénye bizonyította, hogy a választókörzet lakossága ráébredt az április 12-i országgyűlési képviselő választás fontosságára.

Tapolca – Csizmadia László beszéde

Ma a múlt és a jövő összecsapásáról kell beszélnünk. Úgy gondolom, amikor emberi sorsokat eldöntő kérdésekről kell állást foglalnunk, legjobb, ha a tényekre támaszkodunk.

I. Böllér Bajnokok Ligája

Tisztelt Barátaink! A politikai életben történő részvételünk mellett fontos, hogy fő figyelmünk a nemzetgazdaság felé forduljon. Ennek megfelelően mi, civilek nem felejthetjük, hogy legfőbb feladatunk az ország építése. Ennek keretében a CÖF-CÖKA hosszú távú, szakmai munkaként vállalta a vidéki termelői …

Olvass tovább

Tapolca

Felemelő érzés volt, hogy sümegi zarándoklatunk alkalmából jelenlétünkkel segíthettük Fenyvesi Zoltán képviselő jelölt jövőbeni megválasztását.

Egy kis segítség (Magyar Hírlap)

Csizmadia László levele a Magyar Nemzetben megjelent cikkre

Közlemény

A CÖF-CÖKA tegnapi Sümegen tartott zarándoklásával egybekötött nagygyűlését szinte egyszerre, közleményben támadta meg a Jobbik és a DK.

Zarándoklat

A CÖF-CÖKA büszke rátok, hogy hétköznap, félretéve családjaitok gondjait, eljöttök Sümegre képviselni és szállítani azt a hitet, amely növeli a társadalmi kohéziót, védi a nemzeti szuverenitást, kiteljesíti az egyéni és közösségi szabadságjogokat.

Betelt a pohár

A HVG a közerkölcs szabályait felrúgva, bizonyításra alkalmatlan, többszörösen megvizsgált sajtpapírral próbálta lejáratni Magyarország miniszterelnökét.

Meghívó civil zarándoklatra

Kedves Barátaink! Kérjük, tekintsék meg videó meghívónkat a sümegi zarándoklatra. https://www.youtube.com/watch?v=x15dPWa_HMw Üdvözlettel CÖF-CÖKA vezetősége

Csizmadia László: Mitől humánus a hatalom?

Magyar Hírlap publicisztika Nem támadható a kormánypolitika egésze, ezért egyenként próbálják levadászni a politika és gazdaság kulcsfiguráit…

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!