KÖNYVHÉT

KÖNYVHÉT

Június 8-12 Vörösmarty tér

Magyar Újságírók Közösségének Sátora

Lugosi BaBett novelláskötetei

Placid Atya, Dr.Kállay Emil atya, Dr.Várszegi Asztrik főapát, valamint Forgácsa Alajos plébános véleményeivel, ajánlásaikkal.

        Olvasgatva Lugosi Babett novelláit, vagy ahogy Placid atya nevezte el „babelláit”, érdekes kép tárul elénk. Miközben elénk varázsolja gyermekkora élményeit – még mindig gyermeki rácsodálkozással -, feltárulkozik a kis nyírségi falu XX. századi élete, egy család világa, sajátos szemlélettel köti össze a múltat és a jelent. Izgalmasan keveredik a gyermeki gondolkodás a már immár felnőtt ember tapasztalatával, bölcsességével.

            Tanít az igazra. Ez nem a 2×2=4 igazsága, hanem a kimondott szó tisztasága, cselekedeteink, tetteink egyértelműsége. Tanít arra, hogy fontos vagy nekem, hogy számíthatsz rám, hogy számíthatok rád. Tanít a szeretetre. Jó szívvel ajánlom e „babellákat” minden kedves Olvasónak.

 

                                                                                              Forgács Alajos  Szt.Gellért Templom Plébánosa

 

Szeretettel várok minden  érdeklődőt, eddigi, és leendő olvasóimat a Magyar Újságírók Közösségének sátorába, ahol helyet, és dedikálási lehetőséget biztosít számomra a szervezet.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!