Civilek.hu működésének beszámolója

2016.04.01 – 2017. 04. 30.

A civilek.hu honlap fő célja, hogy a magyar civil társadalom hazai és határon túli nonprofit szervezetek munkáit segítse, ösztönözze az egymás közötti kapcsolatfelvételt, illetve hogy kialakítson egy közös adatbázist a magyar szervezetekről.

A honlapon jelenleg hat különböző régió szervezetei dolgoznak (romániai, szlovákiai, ukrajnai, horvátországi, szerbiai és magyarországi munkatársak).

Az elmúlt egy év alatt 25 281 szervezet adatai váltak elérhetővé és ez a szám folyamatosan növekszik. A hír, tudástár, álláshirdetés, pályázatok és programok állandó rovata mellett a közeljövőben bevezetésre kerül a ”hirdetések, önkénteseket keresek vagy várok” rovat is.

2016. áprilisban támogatást nyertünk a Google Ad Grants hirdetésekre és így a honlapunk látogatottsága is megugrott. A honlap látogatottságának növelése érdekében 2017 januárjában hírlevél küldési opciót hoztunk létre. A hírlevelekben egyszerre jelentek meg a hazai és a külhoni események is. A hírlevél funkció megjelenése óta naponta átlagosan 494-szer nyitják meg a honlapunkat, tehát megállapítottjuk, hogy stabil látogatókörrel rendelkezünk.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!